Hoca gerçekten büyük etki sahibi şubede. 7000 hedefini verirken daha bu indirimi biliyordu bence.
Bence çok normal.
15 Euroleague, 15 Lig derken ortalama 21 TL gibi bir rakam yapıyor sadece normal sezon için. Play Off ya da olası bir Final Eight'te yükselecek bilet fiyatları da düşünüldüğünde gayet normal fiyatlar.
Kombine sadece önemli maçlara gelmek için bir araç değil, kulübe sıcak para sağlayacak, taraftarlar için önemli maçlarda yerini garanti edip, her maçta takımın yanında olacak bir amaç olmalı.
Lig maçlarını ortalama 10tl den sayarsak (ki geçen sene 5tl idi), euroleague maçlarına ortalama 35tl gibi bir fiyat kalıyor, bu da eurocup yarı final biletinin 20tl olduğu bir sezondan sonra zalgiris, brose, kızılyıldız vs. maçları için normal ücretler değil bence.
İlk cska maçını göstermelik olarak 75-80 tl yapacaklar, belki balıkesir maçını da 15-20tl yapacaklar ama daha sonradan fiyatlar düşecek, tüm maçların toplamı 650tl etse bile kombineyi alan kişi bir avantajı olmasını istiyor bu nedenle makul değil bence.
Sezon içinde 1-2 maç dışında bilet bulmak hiç de zor olmuyor, yerin garanti olsun durumu da kombine almak için bir teşvik değil.
Strasbourg maçında 10.000 biletin 10 dakikada tükendiğini düşünürsek bizim nicelik olarak değil nitelik olarak bir problemimiz var maç seçiyoruz. Lig maçı 5 TL iken en kritik Darüşşafaka maçını 1.000 kişiye oynadık çünkü kimse Darüşşafaka'nın olası bir liderlik maçı olacağını düşünmedi. Ama Strasbourg maçı 60 TL 10 bin sattık, üstüne 3 tane daha 10 bin satar mıydı satardı çünkü ucunda kupa var. Darüşşafaka'da kupa yolunda önemli bir duraktı belki yine alamayacaktık ama en azından öneminin farkında olmamız gerekiyordu
500 TL civarına çekilirse de iyi olabilir ama direkt olarak maç maç hesapladığımızda çok pahalı olduğunu düşünmüyorum. Almak isteyen gerçekten MasterPass ile 250 TL'ye alabilirken, 3.000 seviyesinde kalması bana biraz gerçekten bunu istiyormuşuz gibi bir hava vermedi.
oldu olacak bedava versinler, az para harcamaya korkmayın şu şubeye yahu.
Son indirimden sonra fiyatlar nasıl şekilleniyor? İstanbul dışında yaşadığımdan pek ilgilenmemiştim. Ama nasipse İstanbul'da okuyacağım. Maçlara gitmek istiyorum ama fiyatlar hakkında fikrim yok.
350 tl ye olan öğrenci kombineleri yeniden olmayacak sanırım, normal kombinelerin de en ucuzu bu indirimle 650 tl.
Asgari ücret örneği ile alım gücü açısından bakarsak 650 TL de 500 TL de 350 TL de pahalı. Zaten 1300 TL asgari ücret kazanıp 4 kişilik aile geçindirmeye çalışan birinin "Ben salonda maç izlemek istiyorum." demesi de lükse kaçar. Bedava bile olsa lükse kaçar, ulaşım yemek falan derken. Asgari ücretlilerin maç izleme hakkı yok demiyorum tabi ki. Burada eleştirilecek nokta asgari ücretin düşüklüğü fakat kombine fiyatlarını asgari ücret üzerinden eleştirmek çok rasyonel değil.
oldu olacak bedava versinler, az para harcamaya korkmayın şu şubeye yahu.