• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Acaba coach bu haberi Smith e göz dağı vermek için yaptırdı diye düşünmüyor değildim. Tanju bey de yazdı gerçi bilemedim.

Oyunun Sinan'a kalmasi normal, EL'nin en iyi guardinin hali ortada digerininde ne yapsa hocaya yaranamayacakmis gibi bir hali var. Sen adama o guveni vermiyorsun ki karsilik bekleyesin. Ben Dentmon olsam, son topta yerime Diebler sahaya surulse bende kuracaginiz takima lanet olsun derim sahsen.

RUSS SMİTH GİDERSE İNTİHAR EDERİM....

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brandon Paul ve Okaro White de serbest.. Biz yazalım da.

"Kovun şunu" minvalinde yapılan yorumlardan ben de başta rahatsız olmuştum fakat şu hamleyle fazlasını dahi hak ediyor. En soft ifadeyle "vizyonsuz".

Russ, El'in en değerli guardı olacaktı daha hoca? Noldu?
Hocanın gaz söylemleri meşhurdur ve bu söylemleri de bence çok düşünmeden yapıyor ve çok çabuk vazgeçiyor, bu da komik oluyor haliyle.
Russ Smith'in kapasitesine ben hala inanıyorum ve yeterli şans verilmediğini düşünüyorum ama bir oyuncu için öyle söylemlerde bulunuyorsan 6-7 dakika süre vermemen gerekiyor. Söylemlerle eylemler bu kadar uyuşmadığı zaman da komik oluyor haliyle..Koç'un gaz söylemlerini çok da dikkate almayan bir insan olarak söylüyorum bunu.

Arroyo konusuna gelince de çok panikle yapılmış bir hamle olur, tamam Arroyo çok büyük bir oyuncu ama ilk krizde sarılabileceğimiz dönemlerini bence geçti yaş itibariyle..iş yapmaz mı yine iş yapar elbette ama böyle bir hamle bence de ezber ve vizyonsuz bir hamle olur.

Arroyo'nun 70 yaşındaki hâli Russ Smith'ten iyi katkı verir. Ancak şu an doğru isim mi tartışılır.

Ayrıca bence bu hamle Ataman'ın sorumluluktan kaçıp direksiyonu yine Arroyo'ya teslim etme isteğidir.

Eğer guardlardan biri gidecekse kesinlikle Dentmon olmalı bu..Eger Russ giderse delicilik konusunda sinan in eline bakacağız, Ki Russ'ın savunma kisiminda Dentmon 'dan daha iyi olması da göz önüne alınmalı..

Elde guard olmasa bile, hernekadar bütün suç kulübün olsada; bizi yüz üstü bırakıp giden adamı bu takıma geri getirirlerse yazıklar olsun...

Russ Smith'in resmi maçlarda almış oldugu süre sadece 43 dakika bu kadar kısa süre içerisinde nasıl adaptasyon sürecini tamamlayıp katkı vermeseni bekliyorduk acaba bu adam gelirken şutunun güvenilir olmadıgını gerçek bir oyun kurucu olmadıgını sadece delici özelliginin çok iyi seviyede oldugunu hepimiz biliyorduk bunlara ragmen neden bu duruma geldik öncelikle bunu düşünmemiz gerekli.

Bizim takımı yönlendirecek, gerçek bir oyun kurucuya ihtiyacımız var, Arroyo'nun yarısı kadar oyun kuruculuk yapabilecek bir guardımız yok malesef. Ben 20-25 dakika oynayacak bir Arroyo'ya hayır demem. İyi katkı vereceğinden de eminim. Porto Rico'nun olimpiyat elemelerinde de gayet iyiydi.

Sanırım net olan bir şey var ki: Şubede Ergin hoca tek adam olmasa net kovulmuştu bu hamlelerle. Kimse kusura bakmasın da yazıklar olsun. Kimse iyi oldu falan da demesin. Bunun mantıklı izahı yok

Russ biraz daha oynarsa pivotlarin gogsunu delmeye baslayacak. Goksenin bile daha dengeli gidiyor potaya.

Eğer guardlardan biri gidecekse kesinlikle Dentmon olmalı bu..Eger Russ giderse delicilik konusunda sinan in eline bakacağız, Ki Russ'ın savunma kisiminda Dentmon 'dan daha iyi olması da göz önüne alınmalı..

Zaten mantıklı olan da Dentmon'ın gitmesi lig lisansı çıkarılmadı.

Hocam adam daha ayakta duramıyor yapma gözünü seveyim.

Zaten mantıklı olan da Dentmon'ın gitmesi lig lisansı çıkarılmadı.
Bravo Serdar Bey, Şimdi Russ gitti desek, Dentmon a lig lisansı+ Arroyo ya lig lisansı etti 10 lisans. Sadece 1 lisans hakkımız kalıyor. Sezon çok uzun, sakatlık, formsuzluk vs falan derken transfer ihtiyacı doğabilir 1den fazla... Neyse ya biz niye kafa yoruyoruz ki, 43 dk oynattigi caylagi silen koç düşünsün bunları

Söyleyecek söz yok.

Arroyo russun tum sezon boyunca verecegi katkıyı tek maçta verir de bu hamle bizi bi tık üste bile çıkarmaz sadece 2 maç daha fazla kazanırız o kadar.
Ayrıca burda bazı arkadaşlar dayenin savunmasına sallıyor daye evet iyi bir savunmacı değil fakat savunmada çok akıllı bir oyuncu ellerini gereken yerlere uzatıyor top çalıyor sırtı dönük oynayan oyuncuyu çok akıllıca savunup geri çekilip bunu çok iyi bir şekilde yaparak top çalıyor kaybettiriyor ribaundlara verdiği katkı ortada bundan bi tık fazlası olsa zaten nbade çok iyi takımlarda çok uzun süreler alırdı fazlasını beklemez haksızlık olur.

Hocam adam daha ayakta duramıyor yapma gözünü seveyim.
Hocam 43 dk oynamış adam. Avrupa Çaylağı. Geçen sezon Sloukas Real Madrid serisinde top oynamaya başladı. Micov da sakatlık sonrası ritmini bulamadı, ne yani gönderelim mi Micov u. 1-1.5 ay sabretmek gerek...

Rezalet üstüne rezalet ya. Şu bütçeye basketbolu daha önce izlememiş biri bile daha iyi kadro kurardı

Geri