2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çekmece'de kalacak sanırım Celep. Ben Ayberk'ten önce istiyordum. Yetenek tavanları benzer üstüne Mert, Ayberk'e göre daha basketbola hevesli. İkisi de bu seviye için yetersiz olabilir belki ama en azından birini denedik olmadı. Diğeri ondan daha kötü olmazdı.
 
Metin Türen tam bir yeteneksizin önde gideni. Bu arkadaşın sonu 34 lu yaslarda Caner Erdeniz gibi olur. Metin geleceğine alt yapıdan biri gelsin. Zaten Ufuk Sarıcanın milli takım aday kadrosuna Metin'i çağırma nedenini hiç anlayamıyordum....Bu yaşta Cenk gelse daha iyi. Metin Turen yerine Ercan Osmani acilen Banvit'ten gelmeli. Bu adam inanılmaz. Yakın zamanda NBA kesin yapacak oyunculardan bence ilki.
 
Henüz resmi bir açıklama olmasa da Mert için Çekmece ile tekrar anlaştı haberleri çıkmıştı birkaç gün önce,Bütçe ayırma olasılığı olsa Ayberk’in aldığının üzerine koyup herhangi birini almayı denerlerdi Mert ya da Metinden birini ,ekleme yapılsa iyi olur ama yapılamayacak belli ki o yüzden yabancı transferinde karavana atmamak asıl önemli olan artık.
 
Metin Türen tam bir yeteneksizin önde gideni. Bu arkadaşın sonu 34 lu yaslarda Caner Erdeniz gibi olur. Metin geleceğine alt yapıdan biri gelsin. Zaten Ufuk Sarıcanın milli takım aday kadrosuna Metin'i çağırma nedenini hiç anlayamıyordum....Bu yaşta Cenk gelse daha iyi. Metin Turen yerine Ercan Osmani acilen Banvit'ten gelmeli. Bu adam inanılmaz. Yakın zamanda NBA kesin yapacak oyunculardan bence ilki.

Ercan Osmani de Beşiktaş yolcusu olacaktır.
Bende isterim ama zor.
Bu saatten sonra yerli transfer beklemeyin derim...
 
Bütçe kesin olarak belli mi ,belli ise ne kadar ? Seneye sponsor belli mi ?Bu arada lig için bir başka handikap da -1 puanla başlanacak birbirine epey yakın takımların olduğunu düşünürsek ciddi bir dezavantaj aslında.
 
Yönetim değişince sosyal medya ekibi de güzel işler çıkarmaya başladı.
Daryl Macon açıklanacak sanırım.
Hayırlı olsun inşAllah 🤲
 
Barış, Macon, Eray
Alex, Yiğit
Hunter, Göksenin, Caner
X, Ayberk
X, Ragıp

Kısa rotasyonu tamamlandı.
Pappas haberleri yalan oldu demek.
Şimdi geldi uzun rotasyonuna.
4 - 4,5 -5 yani 3 yabancı daha oyuncu bekliyoruz.
Onları da kısa sürede kadro da görürüz inşAllah🤲
 
En potansiyelli transferin Macon olduğunu düşünüyorum. Videolorda görüldüğü üzere hücumda olabilecek tüm opsiyonlardan skor çıkarabiliyor. Çembere giderken çok hızlı değil ancak topu çok doğru yöne vuruyor. Avrupa'da çok fazla faul alacağını düşünüyorum. Şutu ise oldukça iyi. Dripling üzerinden ya da stabil net şutlar atabiliyor. Oyun stili D. Adams'ı anımsattı bana.

D-League istatistikleri umut verici olsa da benim için daha da önemli olan yaz liginde yaptıkları. Avrupa'da önemli işler yapan Amerikalılar bile yaz liginde dökülürken Macon orada son senesinde çift hane ortalama yakalamış, önceki yaz liglerinde de istikrarlı işler yapmış. Harrison bile bize gelmeden önce yaz liginde dökülmüştü diye hatırlıyorum. Hatta Larkin'in bile yaz ligi istatistikleri çok iyi değildi. Bu da Macon'un hücum potansiyelini ortaya koyan başka bir veri

Harrison gibi önemli bir lideri kaybetmiş olsak da kısa rotasyonumuzun geçen seneye göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz 2 yıl sadece Harrison'dan biraz da Webster'den katkı aldık ki bu sene aldığımız 3 kısa da önemli katkı verecektir. Ayrıca her ne kadar Can kariyerinin en formda döneminde olsa da Barış'ın saha görüşünün Can'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum

Hunter'e gelince yarım sezonluk Telekom kariyerinde çok da iz bırakmadığı için taraftralar biraz soru işareti ile yaklaşıyorlar ancak Hunter'in transferinin Telekom'da oynadığı yarım dönemle ilgili değil de önceki kariyeri ile ilgili olduğunu sanıyorum. D-League ve Nba arasına sıkışmış bir oyuncu ve Ertuğrul Erdoğan'ın oraya ne kadar hakim olduğunu biliyoruz. Muhtemelen Telekom almadan önce de Ertuğrul hocanın oyuncu havuzunda olan birisiydi. Bu kadar iyi 2 deliciye sahip olduğumuz takımda Hunter gibi bir keskin şutör fazlasıyla iş yapar. Ayrıca topu yere vuran da bir adam

Aldığımız kısalardan takımın ne oynayacağını kestirmek çok da zor değil. Yüksek tempoda oynayacağımız düşünülürse Rishon'lu Hankins bu takıma ilaç gibi gider. Hamilton'u izlerken gözüme çarpmıştı. Fazlasıyla hareketli ve hızlı.Auguste'nin tuhaf driplinglerle top kaybı yapmayan ve konsantrasyonu daha yüksek versiyonu gibi geldi. Savunmada mücadeleci ve önemli blok tehdidi. Kısa oyuncularımızın hücum potansiyelleri çok yüksek ancak savunmada ne verecekleri biraz soru işaretiyken Hankins gibi takımın hücum aksiyonlarına ayak uydurabilecek ve savunmada caydırıcı olacak biri uzun elzem
 
Hankins için Maccabi deniyor.

Kalan 3 yabancı için ne kadar bütçe kaldı acaba bilgisi olan var mı ?
 
Kısa rotasyonuna bakınca 4 numaranın dışarı açılabilen şutör bir oyuncu olması, 4,5 numaranın ribauntlarda etkili savunması iyi bir oyuncu olması, 5 numaranın da pota altını karartabilecek, ribauntçu ve sırtı dönük oyuncu olması gerekiyor sanki.
Merakla bekliyoruz...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst