2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Hırvatistan'dan Hajduk Split ile eşleşen takımımız, turu geçmesi halinde Willem II /Rangers maçının galibiyle deplasmanda karşılaşacak.
 
Ali Naci şimdi de Marcao için 15 milyon euro iddiası attı. Marcao bu saatten sonra asla gitmemeli. Gidecekse de 30 milyon euro dan aşağı gitmemeli.

Dünya genelinde şu anda geriden oyun kurabilen sol ayaklı stoperlerin az olduğu ortamda Marcao'ya 15 milyon euro değer biçmek vizyonsuzluktur.

Ne olursa olsun asla satmamalıyız. Hem 15 milyon çok düşük bir rakam hem de bu yönetim varken yerini dolduramayız.
 
Celtic'e sempatim olduğumdan biraz Rangers izlemişliğim de var. Tempolu bir takım. Gerrard geldiğinden beri yukarı çıkan ivmeleri hala devam ediyor. Genç de bir takım. Hatta Celtic'i geçip şampiyon olurlarsa bile şaşırmam. O yüzden çekebileceğimiz en kötü kura bence. Bizim takım da iyi girdi lige ama bir anda 15 günde 5 maç girince ne olur ne olmaz kestirmek güç oluyor.

Marcao içinde 15 skandal bir rakam. Sözleşme muhabbeti çıktığından beri bir kıllık olduğu zaten belliydi. Şöyle bir oyuncu için 15 hakikaten çok komik bir rakam ya. Ama yönetimimiz sözleşmemizi kabul etmedi deyip 15'i başarı gösterir yerine de adam koyamaz.
 
Muric, Elif Elmas gibi vasıfsız çöplere 15M paraların havada uçtuğu ortamda... Bilemiyorum...

Bizim yönetim beceremiyor malesef ne transfer yapmayı ne de oyuncu satmayı.
15 çok düşük bir ücret orası kesin.
15 e satsak bile yönetim bu saatten sonra 2 orta saha 1 stoper alamaz.
Marcao'nun yerine getireceği defans da Semih Kaya olur.
Marcao satılırsa, Muslera da yokken savunma gücümüzü iyice azaltacak.
Hatta iddialı konuşuyorum, bu saatten sonra Marcao satılırsa şampiyonlukta satılır...
 
Fatih Hoca pas oyunu pas oyunu diyorsa Marcao'yu satmamak gerekir diye düşünüyorum. Pas oyunu dediği şeyin hiç pratik ve güncel olduğunu düşünmüyorum orası ayrı, nitekim geçen sezon geripas oyunu haline gelmişti. Marcao güzel oyun kuruyor filan ama zamanlama hataları, rezalet kayarak müdahaleleri-her biri kırmızılık ve ceza alanı içinde muhtemel penaltı-, fiziken güçsüz kalışı gibi problemleri var. Ayrıca bu dakikadan sonra oyuncu getirmek zor olur.

Takımda satılması gereken isimler belli: Babel, Belhanda ve para ederse Diagne. Yönetim ve hoca bu oyuncular konusunda başından beridir hatalı. Satamıyoruz bu adamları. Satmadan oyuncu alınmasını bekliyoruz ki o da ayrı bir problem.
 
Marcao'ya değil 15, 10 milyona bile yonetim bırakmalı bence...Bana göre son derece gereksiz bir oyuncu..Zor maçlarda geçen sene yaptıkları ortada...Bodozlama adama girip penaltı,kırmızı kart yaptırma özelliği olabilen bir saatli bomba. Lyundiama ise biraz kendine gelirse Marcao'dan 2-3 kat daha değerli bir oyuncu. Marcao elimizde 1-2 seneye patlar ben size soylim.Her takım Antep,Baku degil. Marcao Bey'i PSG,Real maçlarında da bir görmek isteriz.
 
Ozan Tufan’ın Elif’ten daha iyi olduğunu düşünüyorum abi, öyle söyleyeyim.
Eljif hem daha genç hem de Türk değil. Avrupada, Çağlar, Cengiz ve Melih e kadar altyapısını Türkiye de almış ve başarılı olmuş kim var ki ? Ozana Avrupada kimse o parayı vermez, Yugoslav kökenli gen oyuncunun daha cazip olması bence çok normal.
 
Şansımıza.. :)

Takım sezona iyi oynayarak ve formda girdi. Önceki senelerde ilk yarıyı çöpe attığımız bir sezon izlemeyeceğiz görünen.
Takım olarak iyi olmamızın yanında bireysel olarak da müthiş formda oyuncularımız var. Özellikle Taylan, Marcao, Belhanda ve Sarachi (inşallah önemli bir şeyi yoktur) uçuyor resmen.
 
Yok ben takip edemediğimden soruyorum. Oynanan futbol çok mu iyi, umut verici yoksa nüanslar mı skora etki etti. Olur ya futbol bu, top oynamadan da 3 atarsın rakibe bi şekilde. İzleyemediğimden soruyorum yani, merakımdan.
 
Gerçekten çok iyi oynuyoruz. Arda'nın fiziken kendisini bulması ve Luyindama'nın sakatlık etkilerini atlattıktan sonra daha da iyi oluruz. Marcao, Belhanda, Emre Kılınç, Saracchi çok iyilerdi ama Taylan Antalyalı'nın böyle bir çıkış yakalayıp neredeyse kusursuz oynamasını hiç beklemiyordum. Muazzam oynuyor gerçekten. Antep ve Bakü maçlarında üstüne gelen bir baskı yok ondan rahat olabilir diyorduk ama Başakşehir maçında kaç defa pres yaptı ama topu her seferinde saklayıp doğru adrese teslim etti. Oyun anlamında şu ana kadar ligin açık ara en iyi takımıyız. Yedek kulübesindeki Babel, Ömer, Linnes, Diagne, Jimmy gibi oyuncular da maç formlarını yakalayıp seviyelerini yukarıya taşırlarsa gelecek parlak.
 
Teşekkür ederim. Demek ki bu sene şampiyonluğun en büyük favorisiyiz. Umarım Avrupa’da da bu performansı gösteririz, gösterelim lütfen. Çünkü sürekli Türkiye liginde dönüp durmaktan sıkıldık taraftar olarak. Avrupa’da başarı sağlamak, rüştünü ispat etmek daha güzel olur.
 
Çok güzel oyun ve galibiyet.
Taylan, Marcao, Omar, Fatih, Emre, Feg, Belhanda, Falcao ve Sari'ye maşAllah diyelim.
Arda yerine Onyekuru tarzı süratli bir kenar oyuncumuz olsa herşey çok daha güzel olurdu.

Hafta içinde ki Hajduk maçında rotasyona devam etmeliyiz. Şu anda 16-17 oyuncu kullanıyoruz bunu 20'ye çıkarmamız lazım.

Fatih
Şener Luyi Emin Linnes
Etebo Donk Ömer
Jimmy Diagne Babel

Ne kadar çok oyuncu kullanırsak o kadar iyi olur bizim için...
 
Geçen hafta, olmayan hayali penaltı da olmasa 2 puanda yine diplerde devam edeceklerdi hak ettikleri yerde. Bu hafta 3 puan alacağımızı düşünüyorum.
 

Üst