2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Geçen hafta, olmayan hayali penaltı da olmasa 2 puanda yine diplerde devam edeceklerdi hak ettikleri yerde. Bu hafta 3 puan alacağımızı düşünüyorum.

Fenerbahçe çok iyi olduğunda oynasak endişe etmiyorum ama böyle kötü oynayıp bize gelince bir şekilde puan almayı başarıyorlar. Özellikle hakemlere dikkat etmek lazım.

Sanırım transferler bu alınan galibiyetler sonrası yönetimi rahatlattı. Gelen ve giden transferler sanırım son güne kalacak.

Taylan maşAllah, Allah nazardan ve sakatlıktan saklasın şu anda modern 6 numaralar gibi oyunun her iki yönünü de muhteşem oynuyor. Böyle devam ederse inşAllah 1 2 seneye 20 milyon ve üstü bir fiyata satarız. Onu dinlendirerek kullanmalı ve asıl 6 numaramız olmalı. Bu yüzden orta sahaya transfer istiyorsak Taylan'ı kesecek değil onun arkasında olacak genç ve scout transferi lazım.
 
Fenerbahçe bu hafta bize kaybederse onlar için herşey olumsuz döner. Ligin 3. haftası bile olsa bence dağılacaklar. Erol hoca üzerindeki baskı artar ve üstüne çok yük biner. Bu sene de olmayacak korkusuyla başkanı, yönetimi, sportif direktörü, taraftarı ve teknik direktörü birbirine girer.

Biz kazanırsak da o moralle önümüzde kimse duramaz. Bundan dolayı Fenerbahçe'ye haftasonu maçını kaybettirmemek için Ali Palabıyık ve Mete Kalkavan gibi tetikçiler atandı.

Ama Abdurrahim Bey, beyaz sayfa açalım dedi. Fatih Hoca ise katılmadığını söyledi. Abdürrahim Bey böyle konuştukça yönetim böyle yumuşak davrandıkça daha çok hakem hatası ile karşılaşırız.
 
Abdurrahim Albayrak ve Mustafa Cengiz'e sabreden Imparator Fatih hocamızı cidden kutlamak lazım... Baskası olsa kesin yonetimle bir cok konuda kavga ederdi..Ben şu kadarını soylim, Eger Fatih Terim Fenerbahcede son 15 sene calışsaydı,emin olun 15 ligin 10'unu sampiyon bitirirdi...! Parasal açıdan 1 dediğini 2 etmeme , istedigini hocanın alırım yonetim sistemi var fenerde.Ama orda eksik olan amator teknik direktorler ve oyuncu secimleri.Resmen korkak Aykut kocaman ve ersun yanal gibi isimlerle calısmaktan profesyonelligi kuramadılar yıllardır.
 
Son düzenleme:
Ben belki fanatik gibi düşünüyorum ama fenerin transferleri bana bu sene de boş geliyor. Samatta falan da alıyorlar galiba. Valencia , Thiam falan var bunlar çok tekdüze oyuncular. Mert Hakan falan bomboş topçu. Bunlara gereksiz milyonlar harcayıp bi de uçak emojisi falan atıp mutlu oluyorlar çözemedim komple delirmiş camia. Millet de 10 transfer yapıldı diye açık ara şampiyon ilan ettiler kendilerini daha geçen aydan. Halbuki işe yarayacak bi Gökhan Gönül vardır belki. Cocu sezonu gibi çok alıp boş almaya devam ediyorlar. Ne bileyim aklı başında olan hiç bir Fenerli memnun olmamalı şu durumdan diye düşünüyorum. Neyse biz bu hafta vurup geçelim de inşallah gerisi boş.
 
Fenerbahçe boş adam alıyor demek hakikaten fanatik bir bakış açısı. Ama bunca transfere rağmen eksik oldukları giden bazı oyuncuların yerinin dolmadığı da bir gerçek. Hala hücum edebilecek bir kanat oyuncuları yok. ellerinde ki en iyi adam göndermeye çalıştıkları Rodriuges. Forvette de Muric'in ikamesi birisini almadılar.

Son transferleri Samatta ise iyi adam. Burada ne yapar bilemem ama geçen sene bizimle adı çıktığında çok istemiştim.
 
Son düzenleme:
Fenerbahçe'yi boşverelim arkadaşlar. Bizim kendimize bakmamız lazım. Bugün zorlu Hajduk maçı var. Muhakkak rotasyon yapmamız gerekiyor. Hem yorgunluk hem de sakatlıktan korumamız lazım oyuncuları. Aynı zamanda bu sene yoğun fikstür olduğu için ne kadar çok oyuncu kullanırsak bizim için çok daha iyi olacak. Oyuncular böylelikle demek bana da şans gelecek deyip kendini hep hazır tutacak. Rotasyon şart, herkesi kullanmak şart.

Okan

Luyi Donk Emin

Şener Ömer Etebo Linnes

Jimmy Diagne Babel

İkinci yarı Luyi-Marcao ve Linnes-Omar değişikliği yapabiliriz.
 
Hocam sen premier lig takimi gibi rotasyon istiyorsun ancak bizde o genislik yok. Yuzde 40-50 oranda rotasyon mutlaka yapilir elbet ama yuzde 90 rotasyon oranini umarim terim aklindan bile gecirmez. Heleki avrupa kupasi tek elemeli macta.
Oyuncuyu hazirlamak icin dogru parcalar ile sahaya surmek lazim. Emin mesela yaninda sener ve onunde jimmy ile ne katacak kendisine.
 
Abi bilmiyorum çok tekdüze adam alıyorlar. Ve sürekli benzer nitelikteki adamları orta sahaya dolduruyorlar. 1-2 tane fark yaratan adam olmayınca takım çok sıradan oluyor. Misal bizde Feghouli, Muslera, Falcao, sevmesem de kör topal Belhanda var. Fenerden kadrona kimi alırsın mesela ? Gökhan Gönül dışında birini transfer etmem. Çok orta sınıf takıma döndüler son 2 senedir. Ki bir çok fenerli de bundan muzdarip diye biliyorum.
Neyse biz işimize bakalım. Formumuzu sürdürürüz umarım.
 
----------Fatih---------
Omar Donk Marcao Linnes
Belhanda Taylan Etobo
Emre Diagne Babel

Marcao, Omar, Taylan ve Emre dinlenmeli muhakkak. Hem aşırı yükleme ile sakatlıktan korunmuş olurlar hem de dinlenmiş olurlar. Ayrıca diğer oyuncular da şans bulurlarsa sürekli hazır halde kalmış olurlar bu uzun ve zorlu maratonda. Rotasyon şart bu yüzden...
 
Nihat, sen rotasyon yapma gözünü seveyim :)

Usta diğer türlü gerçekten işimiz çok zor. Biliyorum kadro yetersiz ama bütün sezon 14-15 oyuncu ile gitmez. Ligde en az 40 maç, Avrupa kupası var, Türkiye kupası var. En kötü ihtimalle 50 maç yapacaksın. Bütün oyuncuların hazır olması ve sağlıklı olması gerekir. Sen şans vermezsen zaten bana sıra gelmez deyip hazır tutmaz kendini. Bu yüzden Şener'e de, Jimmy'e de Ömer'e de rotasyon da ihtiyacımız var. Yoksa işimiz çok zor...
 
Usta diğer türlü gerçekten işimiz çok zor. Biliyorum kadro yetersiz ama bütün sezon 14-15 oyuncu ile gitmez. Ligde en az 40 maç, Avrupa kupası var, Türkiye kupası var. En kötü ihtimalle 50 maç yapacaksın. Bütün oyuncuların hazır olması ve sağlıklı olması gerekir. Sen şans vermezsen zaten bana sıra gelmez deyip hazır tutmaz kendini. Bu yüzden Şener'e de, Jimmy'e de Ömer'e de rotasyon da ihtiyacımız var. Yoksa işimiz çok zor...

Benim yazdığım isimlere takılma. Rotasyon öyle hurra tüm takımı dinlendiriyoruz diyerek olmaz. 5 bilemedin 6 oyuncuyu değiştirirsin. Bu Lyundiama olmaz Marcao olur. Belhanda olmaz Taylan olur.
 
Bana gore fener bu kadrosu ile o sene bu sene der,kume duserse sasirmam.. Topladilar onune geleni, buyuk kavgalar sorunlar tartismalar an meselesi takımda kıyamet kopar ve yap bozlarla gelecek seneler ( para kalırsa ) devam edilir :) Fener bitmis artık. 3 golden asagı atmak kumbara Altay'a basarısızlık olur.
 
Taylan yine ilk 11'de.
Yazık günah çocuğa yahu.
İnşAllah sakatlık ve yorgunluk yaşamaz derbi öncesi.
En azından son yarım saat dinlendirilmeli...
 
Taylan yine ilk 11'de.
Yazık günah çocuğa yahu.
İnşAllah sakatlık ve yorgunluk yaşamaz derbi öncesi.
En azından son yarım saat dinlendirilmeli...

Fatih Terim: "Taylan, bizim yeni kazancımız. Herkese izin var, ona yok. Bizde veya başka takımlarda oynamadığı zamanlara saysın. Onun dinlenme gibi bir lüksü olmamalı. Maşallah iyi gidiyor. Onu daha da geliştireceğiz."

MaşAllah BarekAllah diyelim de Allah nazardan, sakatlıktan korusun inşAllah 🤲
 
Başakşehirimiz 0-2 ye abone oldu bu sezon. 3 te 0 çekmek azımsanmayacak kadar ciddi ve kötü bir başlangıç. Hele ki bunlardan ikisi lige yeni gelmiş takımlar.
Anlaşılan bu sezon rakibimiz Başakşehir olmayacak. Fenerin durumu da yine malum gibi. Acaba kiminle çekişeceğiz.
 
Abdurrahim Bey, alın size beyaz sayfa.
Geçen sene 6 saniye kuralını getiren hakem VAR hakemi oldu.
1.hakem Ali Palabıyık
VAR hakemi Alper Ulusoy.

Sadece bu maçı değil tüm sezonu hedef almışlar. Olası bir kötü kararda Fatih Hocamın sakin olması gerekiyor. Gerekirse hakemi de yeneriz diye bir şey yok. Hakem olmayan bir yerde faul verdi, duran top. Maçın başında stoperine sarı kart gösterdi, stoper yumuşak kalmak zorunda kalacak. Hakem başımıza dert açacaktır.

Çok büyük provakasyon yapacaklar. Aman dikkat!
 

Üst