Crawford'a birisinin basketbol sporunun takım oyunu olduğunu öğretmesi lazım. Nasıl bir oyundur bu insan hiç mi aklını kullanmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kusura bakmayın da küme düşünce bilgisayara format atılmış gibi yeniden küllerimizden doğacağımızı falan mı sanıyoruz? Biraz Tbl bilen bir insan şunu yazmaz. Orası da gayet zorlu bir lig. Sadece iki yabancı alıyorsun ve elin yerlilere mahkum olduğu için saçma ücretler alıyorlar. Yine belli bir para harcaman lazım. Öyle futbolda Juventus'un düşüp geldiği gibi bir şey hayal ediyorsanız çok iyimsersiniz demektir.
Kusura bakmayın da küme düşünce bilgisayara format atılmış gibi yeniden küllerimizden doğacağımızı falan mı sanıyoruz? Biraz Tbl bilen bir insan şunu yazmaz. Orası da gayet zorlu bir lig. Sadece iki yabancı alıyorsun ve elin yerlilere mahkum olduğu için saçma ücretler alıyorlar. Yine belli bir para harcaman lazım. Öyle futbolda Juventus'un düşüp geldiği gibi bir şey hayal ediyorsanız çok iyimsersiniz demektir.
2005 kadın basket küme düşme, 2009 kadın basket Eurocup, 2014 EL
yanlış hatırlamıyorsam basketbol takımı 2005 yılında ligi 15 bitirmiştik düşme play offu gelmişti o sene biraz araştırdım erkek basketbolda fb bjk da ligi düşme hattında bitirip federasyonun düşmeyi kaldırdığı sezonlar var erkek basketbolda 3 büyüğün düşmesine izin vermemiş federasyon en yakın örnek 2001 2002 sezonu bayan basketbol da bizim dışımızda bjk da küme düştüğü sezonlar var takımlar ikinci ligde mücadele etmiş
Küme düşersek belki taraftar spor kulübü olduğumuzu hatırlar, dernekten ayrılmasın diye senede 1 maçını izlemeyen liseliler ar eder de bu branşlar profesyonellere emanet edilip Galatasaray şanına layık şekilde yönetilir.
Gökhan Bey işte bunun karşılığının böyle bir şey olacağı kesin değil, sorun bu. Öyle bir basketbol aklı yok ki bizde şu an. Bu takım zaten düştü gerekli parayı veririz, çıkartırız artık kendi yağında kavrulur kıvamına gelme ihtimalini ben daha yüksek buluyorum maalesef. 2003-2005 arası da böyle bir dönemimiz olmuştu ama sonrasında kademe kademe yükselen bir şube olmuştu. Bu bana kesinlikle daha yatkın gelen.