2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Remzi Sanver, Yönetim kurulu sonrası açıklama yaptı. Sanırım PSV maçına yeni transfer yok. Mevcut kadro ile oynayacağız gibi. Yönetime çok büyük eksi yazar demek bu.

Muslera
Yedlin Luyi Marcao Ömer
Feg(Arda) Aytaç Emre
Oğulcan Mustafa Kerem

Şu anki kadroda çıkacak en iyi 11 sanki.
Feg ve Arda'dan sadece 1 i olmalı ilk 11 de.
Arda Feg Babel ve Falcao dan en fazla 1 i sahada olmalı. 2 si bile sahada olsa tempo sorunu yaşarız. Keşke Gedson'a yetiştirseydik de Gedson Aytaç Kılınç 3lüsü olsaydı ilk 11'de.

İşimiz zor. Yenilirsek yönetime olan tepkiler artacaktır. 5 gün 10 gün deyip sezonun en kritik maçına transfer yetiştirememek büyük sıkıntı. Kendileri bu yolu seçti. Tepkiye hazırlıklı olsunlar...

Yeni isim verilmedi.
Muhtemelen yukarıda ki kadroya yakın bir kadro ile oynayacağız.
Elenirsek yönetime çok büyük eksi yazar.
 
Şampiyonlar Liginden elenmek demek en kötü 35-40 milyon Euro'yu elinin tersiyle itmek demek. Yönetim bunu nasıl yok sayabiliyor inanamıyorum.
 
Maçtan 1 gün önce de 2 kişi eklenebiliyormuş sanırım. O zamana kadar Gedson ve Alioski ya da başka bir sol bek transferi bitsin bari. En azından 2.maçta faydalanırız...
 
Federasyon Oğulcan Çağlayan'ın lisansını çıkartmadı ve PSV karşında oynayamacak..
Tek amaçları Galatasaray’ın önünü kesmek ve Türk Futbol’unu katletmek..
(via@kurtulreyiz)

Burak Elmas geçen gün benim bugünkü açıklamaları bekliyorlar demişti.
 
Rezan Epözdemir: "TFF'den kuvvetle muhtemel şöyle 1 açıklama gelecektir 'Galatasaray'ın 1 haftaya kadar UEFA'da oyuncu değiştirme hakkı var, biz 1 haftaya kadar zaten bu süreci nihayete erdireceğiz' ama biz o 2 hakkımızı transferlerden yana kullanmak istiyoruz kuvvetle muhtemel."

O 2 hak inşAllah Gedson ve Alioski'dir.
TFF’nin yaptığı bu işte onlara ayıp olarak yeter. Ama yönetim bu işin peşini bırakmamalı. Burak Başkan ve yönetimimizin, Galatasaray’ın hakkını herkese ve her kuruma karşı koruyacağına inanıyorum.
 

Başkan Elmas, ''Tam oyuncuyla anlaşmıştık ancak Benfica kulübünde adeta devrim oldu. Kısa sürede Gedson Fernandes'in aramıza katılacağını düşünüyorum. Oyuncu gelmek istiyor."

Başkan Elmas, ''Tam oyuncuyla anlaşmıştık ancak Benfica kulübünde adeta devrim oldu. Kısa sürede Gedson Fernandes'in aramıza katılacağını düşünüyorum. Oyuncu gelmek istiyor."

Habertürk (via@ayhansensoy)

Çok inanmamakla birlikte böyle bir haber var.
Bakalım sol bek Alioski mi olacak yoksa Kurzawa mı?
 
Bence inanılabilir bir haber, çünkü bu adam Habertürk'teki canlı yayında reklam arası B.Elmas'la konuşmuş. Rosier konusundaki centilmenlik anlaşmasından da daha program devam ederken bahsetti.

Muhtemelen bu detayları da aynı sohbette öğrenmiştir
 
Ben hem Alioski hemde Kurzawanın alınacağını düşünüyorum çünkü Alioski sol bek dışında tüm mevkilerde oynayabiliyor.

Sol iç mevkisinde olabilir özellikle. Ama ben sol iç için Berkan Kutlu'yu çok istiyorum. Yeni yabancı kontenjanında 3 yerli şart. Fb, Bjk, Trabzon ve Başakşehir Türk kalecileri ile çok avantajlı. Ama biz malesef 3 oyuncuyu da kaleci dışında kullanacağız. Bu yüzden Berkan çok önemli. Alanyaspordan oynadığımız oyuna da alışkın bir isim. Yedeği olarak Emre Kılınç da verken sol içe yabancı isim gereksiz olur gibi.
Şimdi Seri ismi çıktı. Seri oynadığımız oyunun çok güzel bir parçası olabilir 6 numara da. Seri Gedson Berkan 3 lüsü ile pas oyununu en doğru ve tempolu şeklinde oynarız.
PSV maçına yetişecek isimler kim olacak merak ediyorum. Ghezzal ismi çok ön plana çıktı. Gedson var. Sol bek var. Tercihlerimiz tur için çok önemli olacak. Hayırlısı bakalım...
 
Son düzenleme:
Seri,Gezzhal,Babel,Soso yine ayaga pas yapan fizik kalitesi Leşşş bir takim oluruz.
Emre Akbaba, Arda,Ömer Bayram,Falcao cidden fizik olarak Leş durumda oluruz

Sahada döverler bizi sonra Seri Efendi Psg macindaki gibi kaçar sahadan ne serisi allah aşkina eskiye rağbet yağsa bit pazarina yağardi
 
Biri Diagne'ymiş. Geldiğin güne 🤦‍♂️
Yarardan çok zararı var. Diğeri kim acaba?
Muslera, Marcao, Aytaç, Kerem,Ömer ve Mustafa değildir inşAllah 🤲

Covid olduğu için özür dilemesi gerekiyor bence sizden.

Sınır kapısında boş milliyetçilik yapmamak gerekiyormuş demek ki adamların bir bildiği varmış. Herkes bizim gibi sallabaş yapmıyor bu işi demek ki.
 

Üst