Nerede o eski duyumcular hele hele Nevzat Dindar çok özletti kendini.
Remzi Sanver, Yönetim kurulu sonrası açıklama yaptı. Sanırım PSV maçına yeni transfer yok. Mevcut kadro ile oynayacağız gibi. Yönetime çok büyük eksi yazar demek bu.
Muslera
Yedlin Luyi Marcao Ömer
Feg(Arda) Aytaç Emre
Oğulcan Mustafa Kerem
Şu anki kadroda çıkacak en iyi 11 sanki.
Feg ve Arda'dan sadece 1 i olmalı ilk 11 de.
Arda Feg Babel ve Falcao dan en fazla 1 i sahada olmalı. 2 si bile sahada olsa tempo sorunu yaşarız. Keşke Gedson'a yetiştirseydik de Gedson Aytaç Kılınç 3lüsü olsaydı ilk 11'de.
İşimiz zor. Yenilirsek yönetime olan tepkiler artacaktır. 5 gün 10 gün deyip sezonun en kritik maçına transfer yetiştirememek büyük sıkıntı. Kendileri bu yolu seçti. Tepkiye hazırlıklı olsunlar...
Ayrıca şampiyonlar ligine kalırsak bjk dan daha fazla gelir elde edeceğizŞampiyonlar Liginden elenmek demek en kötü 35-40 milyon Euro'yu elinin tersiyle itmek demek. Yönetim bunu nasıl yok sayabiliyor inanamıyorum.
Ayrıca şampiyonlar ligine kalırsak bjk dan daha fazla gelir elde edeceğiz
Eleyeceğimiz takımlar uefa sıralamasında bjkden önde olduğu için bizim gelirimiz onlardan yüksek olacak.Gazeteci Hüseyin Özkök açıklamıştı google da bulabilirsiniz.O nasıl oluyor ?
Çok inanmamakla birlikte böyle bir haber var.
Bakalım sol bek Alioski mi olacak yoksa Kurzawa mı?
Ben hem Alioski hemde Kurzawanın alınacağını düşünüyorum çünkü Alioski sol bek dışında tüm mevkilerde oynayabiliyor.
2 futbolcu covid Poztif cikmis malesef
Biri Diagne'ymiş. Geldiğin güne
Yarardan çok zararı var. Diğeri kim acaba?
Muslera, Marcao, Aytaç, Kerem,Ömer ve Mustafa değildir inşAllah
Covid olduğu için özür dilemesi gerekiyor bence sizden.