2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Harun Muslu:

"DeAndre Yedlin ve Emre Akbaba. Ulan koronavirüs başka adam mı bulamadın şu maçlar öncesinde? Allah şifalarını versin. PSV her türlü seni geçiceğiz!"

Diagne değilmiş.
Yedlin ve Emre'ye büyük geçmiş olsun.
PSV maçlarında sağ bekte Sekidika'ya kaldık.
Allah sonumuzu hayır etsin inşAllah 🤲
 
Satamadığımız tüm futbolcuların maaşları ortadayken ısrarla yüklü maaş taahhütlerinin altına girmek büyük saçmalık. Hem de bonservis verip asla bonservis kazanamayacağımız futbolcuarın peşine düşmek bambaşka bir aymazlık.

Neyse Yedlin'i getirtip sonra beğenmedim diyen Terim'e güvenelim. Ne de olsa Amrabat transferinde olduğu gibi yönetimi satar. Ben istedim ama bonservisi yüksekse istememiştim demişti.
Şimdi haberler çıkıyor Alioski , Aanholt'tan 2 milyon avro fazla maliyetliymiş diye de bir de Aanholt'un sakatlık geçmişine bakalım yaşına bakalım diyen yok. Tarihin en kötü Hollanda milli takımında oynuyor diye övülüyor.
Alioski'ye de karşıyım çünkü Caner tipinde sol bek gibi gözüken lakin savunma yönü zayıf oyunculardan. Ne yaızk ki makul bir maaş ile anlaşamadığımız sürecede bir satış daha yapamayız.
İmza parası saçmalığındansa bonservisle alabileceğimiz oyuncuların peşine düşmeliyiz.
Bu arada KAP açıklaması yapmamalarının bir önemi yok mali kurullarda personel giderlerinde ortaya çıkar maaşlar. Geçen yıllarla karşılaştırılır olur biter.
 
Şu Ghezzal olayı doğruysa Ali Koç vizyonu bize de bulaşmış demektir. Onun gibi temposuz olsa da ondan daha yetenekli bir futbolcu olan Feghouli'yi oynatamayan Fatih Hoca Ghezzal'i ne yapacak onu da çok merak ediyorum.

Yok, oyuncunun piyasasını yükselterek BJK'nın daha fazla para harcamasını sağlamak için bir ilgimiz varsa ona bir şey diyemem. Hem FB'ye hem de BJK'ye müstehak.
 
Ghezzal transferi olacaksa ki şuan görünen o Soso gitmeyecek gibi eğer öyle olacaksa sağ içe kayabilir gibime geliyor.

Bence Soso gitmeyecekse Ghezzal'e gerek yok. Hele ki 2,5 milyon euro üstü ücret verip 3 4 yıllık sözleşme verilecekse hiç gelmesin. Belhanda ve Feghouli'den ders almak lazım artık ya😏
Biz bir şekilde Feghouli ve Babel'den verim almaya çalışmalıyız. Bu 2 isimden biri ayrılmayacaksa Ghezzal'i açıkçası çok istemiyorum. Doğrudur iyi duran top kullanır bir çok katkısı olur ama saydığım nedenlerden dolayı çokta sıcak bakmıyorum...
 
Kim diyor nerde diyor

Twitter da konuşuluyor.
Ben açıkçası isimler doğru bile olsa oyuncuların yaşlarının genelde 28,29 ve 30 olması ve oyuncuların son ya da sondan önceki transferleri olacak olmasından dolayı çokta memnun değilim. Yani Marcao, Mustafa, Luyindama, Saracchi bulmuş scout ekibine güvenip yine böyle transferler yapmak lazım. Genç isimleri transfer edip ileride çok iyi paralara satabiliriz böylece. Ama bu yaştaki oyuncular da bu ihtimal çok daha az. Hayırlısı diyelim yinede...
 
Galatasaray sağ bek için Larssen, sol bek için de Van Aanholt ile anlaşmış. (via@sinan_yilmazz)

Sinan Yılmaz, duyumcu değil. Bilmediğini de paylaşmaz kolay kolay. Olması yüksek ihtimal.

Açıkçası 2 tercih de üzdü beni.
Hayırlısı inşAllah...
 
Gedson, Marcao, Ogulcan ,Kerem ,Mustafa ,Baris Alper ,Emre Kilinc,Yedlin,Emre Akbaba,Lyuindama,Aytac,Alpaslan,Taylan,Emre,Yunus akgun

Bu oyuncular 28 vede 28 den kücük yaştalar yani 28 30 arasi gelicek oyunculara hayir demem.
Suan yapabilcegimiz planlama max 3 senelik olucagi icin hem Yabanci kurali hem Yönetim durumu 3 yildan fazla planlamaya izin vermez.

Falcao vede Soso dan cikarsak yaş ortalamamiz ciddi düser Donk gittigine göre Elimizde Hocanin kalsin dedigi Arda ile Babel kalir yaşli denilebilcek.
 
Gedson, Marcao, Ogulcan ,Kerem ,Mustafa ,Baris Alper ,Emre Kilinc,Yedlin,Emre Akbaba,Lyuindama,Aytac,Alpaslan,Taylan,Yedlin,Emre,Yunus akgun

Bu oyuncular 28 vede alti yasindalar yani 28 30 arasi gelicek oyunculara hayir demem.
Suan yapabilcegimiz planlama max 3 senelik olucagi icin hem Yabanci kurali hem Yönetim durumu 3 yildan fazla planlamaya izin vermez.

Falcao vede Soso dan cikarsak yaş ortalamamiz ciddi düser Donk gittigine göre Elimizde Hocanin kalsin dedigi Arda ile Babel kalir yaşli denilebilcek.

Falcao, Diagne ve Soso'dan kurtulsak zaten bir çok şey yoluna girecek. Ama çok zor malesef. Bir sene daha katlanmak zorunda kalacağız gibi...
 

Üst