FFP varken Haaland alıyoduk FFP bitti Aanholt aldık. Şaka gibi Hoca istedi yönetim almadı yalanlarının da ne olduğunu görüyoruz böylece.
Yalan ya bu sene takım 3 olacak buraya yazıyorum şampiyonluk için fb trabzon çekişir o zaman mcnin hakli olduğunu göreceğizFFP varken Haaland alıyoduk FFP bitti Aanholt aldık. Şaka gibi Hoca istedi yönetim almadı yalanlarının da ne olduğunu görüyoruz böylece.
Aslında bu sene büyük fırsattı FFP açısından. Genç gelecek vaadeden oyunculara bonservis ödemekten çekinmemeliydik. Transfer planımız bu yönde olmalıydı ama hala 30'lu yaşlarda bonservisi elinde olan adamlarla ilgileniyorlar. Çünkü adamlarda para yok. Belli ki para bulabilecek kasaya para koyabilecek bir kapasiteleri de yok. Dolayısıyla yine maalesef ağırlıklı olarak çöplerle ilgileniyorlar. Üzücü kaybeden Galatasaray oluyor.FFP varken Haaland alıyoduk FFP bitti Aanholt aldık. Şaka gibi Hoca istedi yönetim almadı yalanlarının da ne olduğunu görüyoruz böylece.
3-4-3 dizilimi üst düzey futbolda gerek kulüp gerekse milli takımlar seviyesinde fazlasıyla kullanılmaya başlandı. Bu dizilimle artık nesli tükenen 10 numara zorunluluğundan da çıkmış oluyorsunuz.
----------------------Muslera------------
----------Kaan-------Lyundama----Marcao
Larsen----------Gedson---------Berkan---------Moreno
-------- -Ghezzal-----Mohammed------Kerem
gibi bir diziliş sağ- sol stoperlerin topla çıkabilmesi, orta sahaların b2b olması, beklerin oyunun 2 yönünü oynayabilen oyuncular olmasıyla günümüz futboluna uygun bir formasyon olur
İşte Larssen ve Moreno ya da Anholt o tip hücumcu bekler mi orasını bilemedim. Sol bekte Kurzawa ya da Alioski daha güzel olurdu bu kadroda.
Danimarka 3-4-3 oynadı turnuvada. Larsen de orta 4'lünün sağındaydı