2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Bu Psv de cidden hic bisi yok .

Futbol oynayan ciddi takim kuran herkes bu psv nin bizi tokatladigi gibi tokatlar.

Bu saaten sonra zaman oyleydi boyleydi demicem
Biz Mustafa Cengizden Masal dinliyorduk.
Realden Psg den 6 yiyorduk

Burak Elmas beceremiceksen bugun istifa et Hollandadan Baskan olarak dönme.


Galatasarayin Bosa verilcek parasi yoksa.Ömer Bayram ile Arda Turan ile nasil sözlesme yaparsin.

Son olarak elinde bjk atkisi ustunde psv Formasi
Ülke puani Türkiye icin diyen herkesin kanını
 
Bu maçtan önce transfer yapamama mazereti olarak mecburiyetten dolayı yüksek bedeller isteniyor 1 maç için 3 senelik planı çöpe atmayacağız diyenler acaba bu akşam ki rezaletten sonra hangi futbolcuları nasıl bu takıma gelmeye ikna edecekler. Ya da bir başka deyişle hangi mecburiyetlerden acaba kimlere ne bonservisler ödenecek kimler hangi fahiş maaşlarla ikna edilebilecek acaba.
Çok açık ve net amaçlı futbol oynamak olan hiçbir oyuncu bu Gs de oynamaya gelmez ancak rakiplerden çok fazla fiyat verirsen emeklilik ikramiyesi almaya gelirler.
 
Ne Avrupası be, Ziraat Türkiye Kupası bile fazla size.

Hiçbir şekilde sorgulanamayan, kulübü çiftliği haline getirmiş egoist hocası ve onun torpilli evlatlarından oluşan teknik heyet ve futbolcu topluluğuyla bu kadar. Yönetim desen ayrı aciz. Hepiniz defolun gidin. Yazıklar olsun..
 
Zaten kimsenin inancı yoktu tur için ama 5-1 nedir abi? Adamlar yürüye yürüye beş attılar. Terim'in saçma sapan takıntılarından bıktım artık.
 
Psv:5 Gs:1
U T A N I Y O R U M

Bu rezalette ve 40 küsür Maçta 2 galibiyet alıp hala aynı masalları anlatanlara hakkımı helal etmiyorum.
Ben daha yeni yeni hayata adımlarını atan oğlumu Gs aşkı ile yetiştirmeye çalışırken önümüze sürekli engeller çıkaranları Allah’a havale ediyorum.
 
PSV ile 18 kişilik kadrolarımızı değiştirsek bile önümüzdeki sezona kalmaz, daha ara dönemde transfer de transfer der dururuz. Sorun transferde veya kadroda değil. Bunu gören daha önce de görmüştür zaten. Göremeyenler için ilk ve son golde Muslera'nın, ikinci golde Emre Kılınç'ın, üçüncü golde Luyindama'nın, dördüncü golde de Marcao'nun hatası mevcut. Her maç birini gönderir başka birini alırız, kurbanlar dışında hiçbir şey değişmez.
 
Yazmaktan utanıyorum ama iyi ki Beşiktaş şampiyon oldu. Bırakın da adamlar en azından bir futbol ortaya koysun. Her sene aynı kepazelik, zerre şaşmıyor arkadaş.
 
Siz hala tek tek futbolcuları konuştuğunuz sürece bunlar da rahat rahat her işlerini döndürür. Luyindama hata yapmışmış, Muslera hata yapmışmış x,y,z hata yapmışmış. Belli bir oyun disiplini olan her Avrupa takımı bizi böyle yener. Elinde yetenekli futbolcusu olan 5 atar yetenekleri kısıtlı olan da 2 atar.
PSV defansı çok kötü ama zorlayacak en küçük bir şey yapılmadı. Bu takım 14 Haziran'dan beri ne çalışıyor? Nasıl oluyorda oluyor 19 yaşındaki gençler bizim yetişkin olmuş futbolcularımızı fizik olarak ezebiliyor?
Terim ile değil 3 yıl 24 saatlik bile plan yapılmaz. Yönetim ve teknik direktör beraber gitmeliler.
Fatih Terim antreman yaptıramıyor ve yaptırmıyor.
 
Son beş sezon Şampiyonlar Ligi 2. ön elemede 5+ gol yiyen takımlar

Samtredia - Gürcistan
Mariehamn - Finlandiya
The New Saints - Galler
Hapoel Beer Sheva - İsrail
Nomme Kalju - Estonya

Galatasaray
 
Fatih Hoca basın toplantısında diyor ki bu seviyede oynamak için süre istedik.

Hocam hangi seviye bu? Geçen sezon da böyle bir futbolla Glasgow Rangers'a elendik. Avrupa Ligi elemeleriydi. Glasgow Rangers gidip Avrupa Ligi'ni mi kazandı? Son 16'da Slavia Prague takımına elendiler.

PSV eredivisie takımlarından ve bu ligde AZ Alkmaar ile ikincilik için çekişiyor. Ajax zaten ligi domine ediyor. Bonservis olarak bizim kadar bile ücret ödediğini sanmıyorum. Uzun süredir en pahalı transferleri Bruma'ydı. Bir de o Sangare'ye 7-8 milyon kadar vermişlerdi. Her yıl ya Avrupa Ligi ya da Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında elenip de bir seviyeden bahsetmek çok tuhaf. Hiç olmazsa grup maçlarından bahsetseydin. Orada da fark yiyorduk zaten.
 

Üst