Radoslav
0
Gedson.Abi en başta iyi bir orta alan lazım dün adamlar göbekten vurup geçtiler.
Gedson.Abi en başta iyi bir orta alan lazım dün adamlar göbekten vurup geçtiler.
Sadece Gedson ile olacak iş değil 6 numara dediğimiz bölgede ısıran adam olması lazım dün maç oynanırken şöyle birşey geldi aklıma Alparslan Elazığsporda oynarken 6 numara oynuyordu onu oraya kaydırıp Aytaç Arda'nın yerinde oynayamazmıydı.Mesela Godin ismi bjk için geçiyor ben Luyindama'nın yerine alırdım daha önce kulübümüzde oynayan bu tarz tecrübeli savunma oyuncularının yanındakilere faydası olmuştur. Örnek Popescu - Bülent, Song- Servet, Ujfalusi- Semih.Gedson.
Paylaşsaydın da biz de kazansaydıkPsv maçıyla ilgili yazabileceğim tek şey şu
Maça karşılıklı gol olur bahsi oynadım
Sonra rastgele Barcelona - Velez Sarsfield maçınada karşılıklı gol olur oynadım
Eve dönerken sinirlenip kuponu buruşturdum çöp konteynerına attım,birazda şans durumumu sınamak için yaptım bunu.
Maç başladı Psv gol atınca maçı izlemeyi bıraktım,sonra devre arası 2 - 1 olduğunu öğrendim,diğer maç gece 1 civarı başlayacaktı,gece baktığımda Barcelona 1 - 0 öndeydi az önce baktım 3 - 1 yenmişler Velezi
Yazacaklarım bu kadar
Gedson'u o fiyata alamayız.6.5m dolar bu vatandasa vermektense 7 8 m dolar Gedsona vermek daha mantikli degilmi benmi yanlis dusunuyorum
İyi hoca ve Hagi yan yana yazınca gülme geldi bana !! Hocam ne çabuk unuttun bizdeki antrenörlük günlerini yetersizliği nedeniyle zorla kovulmadı mı bu adam...Oyuncuyu tanımıyorum ama yaşı düşünüldüğünde iyi transfer gibi duruyor. Sözleşmesinin son yılındaki bir oyuncuyu transfer değerinde alıp üzerine bir sonraki transfer bedelinden neden %20 verdiğimiziyse anlayamadım. Mustafa Cengiz yönetimini Onyekuru'yu bir sonraki satıştan pay vererek opsiyonladı diye suçlayan bir yönetimin yaptığı işe bak, sonra çay demle.
Kafamdaki tek soru Romanya futbolunun son yıllardaki düşüşü. Bir de asıl ihtiyacımız iyi bir hoca aslında. Keşke Gheorghe Hagi'yi alsaydık demeden edemedim.
---------------------Muslera------------------
Alpaslan----- Luyindama ----Marcao
Boey -------- Taylan ------- van aanholt
Gedson ----- Cica
Kerem ------------ Babel
Muhammed
3 Türk bu sekilde oynar Orta Saha fena olmadi gibi Gedsonda gelirse,Boey bilmiyorum ama aanholt cok iyi oldu.
Luyindama yerine Kaan yada Mert alirsak Türk statüsunde cok avatajli duruma geceriz.
Bunlarin hepsinde daha önemlisi Kondisyon Kondisyon Kondisyon
Valla bu yabanci kuralina uyucaz diye normaldirHükmen mağlup oluruz. Fazla adam yazmışsın
İyi hoca ve Hagi yan yana yazınca gülme geldi bana !! Hocam ne çabuk unuttun bizdeki antrenörlük günlerini yetersizliği nedeniyle zorla kovulmadı mı bu adam...