Şu takımları %100 yeneriz diyemeyeceğimiz gerçeği...Son beş sezon Şampiyonlar Ligi 2. ön elemede 5+ gol yiyen takımlar
Samtredia - Gürcistan
Mariehamn - Finlandiya
The New Saints - Galler
Hapoel Beer Sheva - İsrail
Nomme Kalju - Estonya
Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şu takımları %100 yeneriz diyemeyeceğimiz gerçeği...Son beş sezon Şampiyonlar Ligi 2. ön elemede 5+ gol yiyen takımlar
Samtredia - Gürcistan
Mariehamn - Finlandiya
The New Saints - Galler
Hapoel Beer Sheva - İsrail
Nomme Kalju - Estonya
Galatasaray
Bence de en büyük sorumlu Terim ama bu öyle bir maç oldu ki sadece Terim ile bitmemeli oyuncularda alacak o tepkiyi.Luyindamanın pozisyon bilgisi eleştirilmeli her koşuya öne fırlayıp durdu 1 kere yersin 2 kere yersin aynı şeyi, Marcao kaç yıldır şu saçma çevre kontrolü yüzünden gol yiyoruz, takımın kaptanı ve en hata kaldıramayacak bölgede oynanan Muslera daha 1.dk da üzerine iki kişi basarken ayak dışıyla kontrol etmeye çalışmayacaksın, kerem 7 numarayı giydi diye Cr7 olmadı sürekli içeri doğru dürtme topu her seferinde 2-3 kişi çıkıyor karşına.Yani ben Terim kadar oyuncularada kızgınım sahada oynayan onlar artık bir yerde onlar kafalarını kullanacaklar.Siz hala tek tek futbolcuları konuştuğunuz sürece bunlar da rahat rahat her işlerini döndürür. Luyindama hata yapmışmış, Muslera hata yapmışmış x,y,z hata yapmışmış. Belli bir oyun disiplini olan her Avrupa takımı bizi böyle yener. Elinde yetenekli futbolcusu olan 5 atar yetenekleri kısıtlı olan da 2 atar.
PSV defansı çok kötü ama zorlayacak en küçük bir şey yapılmadı. Bu takım 14 Haziran'dan beri ne çalışıyor? Nasıl oluyorda oluyor 19 yaşındaki gençler bizim yetişkin olmuş futbolcularımızı fizik olarak ezebiliyor?
Terim ile değil 3 yıl 24 saatlik bile plan yapılmaz. Yönetim ve teknik direktör beraber gitmeliler.
Fatih Terim antreman yaptıramıyor ve yaptırmıyor.
Terim'in ne kadar eski kafalı ve yetersiz olduğunun bir göstergesi.
Yasin Küçük voleybol takımı kondisyoneriydi futbola geçti işler iyi gitmedi Bartalli geldi takımın seviyesi yükseldi. Herkes Scot Piriyi konuşuyor kendisi bir kondisyoner değil performans uzmanı. Kaleci antrenörüde yok takımda sadece iki kişiyle olmaz bu işler.Yapılanma diye çıktığımız yolda teknik ekip Selçuk İnan-Necati Ateş-Yasin Küçük. Hala ne yapılanma lafı bu ben anlamadım böyle teknik ekip mi olur allah aşkına ya.
Takım yıllardır sadece İhtiyar Kalli, Gerets ve Tudor döneminde sezon çok iyi antreman yaparak girdi. Kalli döneminde 50 ve 60 dk dan sonra takım şaha kalkıyordu.psv 117km koşmus Galatasaray 78 km koşmuş aslinda koşmamis 1aydir bu takim ne calismis mahalleden takim kursan 16 kisi 78km koşar.
Abi en başta iyi bir orta alan lazım dün adamlar göbekten vurup geçtiler.Enseyi fazla karartmayalim, sağ ve sol bek yokken ne bekliyorduk ki.Avrupa artık çok uzak,eskiden Ebue,Riera,Melo,Fernando,Gomis ile oynuyordun, uzun süre başarı zir görünüyor