• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022 Bitci Erkekler Türkiye Kupası | Fenerbahçe - Galatasaray NEF

Takim ortalama oynadi da salonda olan biri olarak soylemeliyim ki bizim tribun net sekilde agir basiyor.Baya iyiyiz isin o tarafinda :)

Son 10 yılda izlediğim en keyifsiz maçlardan birisi.Sürekli süreyi yemeler,hücum ribaundu alıp gene süreyi yemeler,ne yaptığını bilmeyen satranç oynar gibi rakibin açığını arayan 2 tane takımın mücadelesi.Cidden satranç mücadelesi daha fazla keyif verirdi.Maçta zaman zaman tempo oluyor,bir bakıyorsun saçma atışlarla tempo ölüyor.

Bu kadar keyifsiz maçın üzerine kaybedersek hiç olmaz.Bari kazanan biz olalım.

Bizim açımızdan ise Efes maçından sonra oynadığımız Dijon-Bursa-Antep ve bu maç olmak üzere 4 maçtır kendi basketbolumuzu oynamıyoruz.Bunu başta rakibe göre oynamak diye düşünüyordum ama dengeli hücum etmeye çalışan ama başaramayıp garip hücumlar çıkaran takımız.

Son dönemde oynadığımız en kötü ilk yarı.Bundan daha kötü oynayamayacağımız düşünerek kazanacağımızı umuyorum

Normal oyumuzu oynamak lazım bence öyle ufak da olsa Bir şanssımiz var bu ritimde hemen hiç şansımız yok bence

Bizim normal oyunumuz iplerin gevsek oldugu hucum agirlikli bir oyun.
Hatta isi bir tik ileri goturup daha kos kos da yapabiliriz. Fener bunu zor uyum saglar. Biz onlara uyarsak isler zaten zorlasiyor hepten.

Bizim bugün iyi yaptığımız şeylerden birisi iyi top çalıyoruz.

İyi kitledik de şu saçma top kayıplarını yapmayın artık

Hahahaha ilk 5 dk skoru 0-4 bizim lehimize. Maça bak shaqtin fool modunda gidiyor.

Yahu bizim takımın uzunları tam fiyasko

Melonun üçlüğüne steps çaldılar 🤬

Eğer kazanacaksak hiçbir sorun yok.Fenerbahçe-Galatasaray maçı bu şekilde devam ediyor desek maçı izlemeyen birisine,bugün kadınların maçı mı vardı der.

Melo maçı veriyor.

Rakibini 8 dakikada sadece 5 sayıda tutmuşsun ama öne geçemiyorsun hala. Hakkaten tuhaf maç...

Şu maçta 8dk oldu fb ye faul çalınmadı, geçen maçtada son per böyle olmuştu

Maçı seyretmiyorum, tribünde de değilim. Ama sanki gaz veriyorsun gibi hissettim :)
Yok valla ciddi diyorum bu dediğim kendim Ses Teknisyenim Fener tarafındaki mikrofonlar biraz daha açık olabilir Tv de öyle duyuyor olabiliriz.

Kerrh'e faul vermeyi unuttuklarını gördüler heralde tabloda İsmet'e karşı çalınan hücum faulün faulle alakası bile yok.

Yine Hücüm Molası aldık yine Sayı atamadık bu sezon boyunca defalarda gördüm ne çizdi hoca çok merak ediyorum

Hucuma oyun cizdik Dee başlamıyorum

Bu kadar ahmağın oldu yerde Guduric aklıyla öne fırlayıp maçı alabilir. Dikkatli olmak lazım.

Geri