2022 Bitci Erkekler Türkiye Kupası | Fenerbahçe - Galatasaray NEF

Hani arada deriz ya overcoahing diye su durum da ayni oyle. Abarti hakemlik var, yazik zorla olay varmis gibi gosterdiler.
 
Sahada 2 oyuncu grubu var.Guduric ve digerleri.Melo Euroleague seviyesinin oyuncusu falan degil.Pierre,Henry falan cok agir basiyor savunmada.Guduric net sekilde belli ediyor kalitesini diger oyunculara gore.
 
Bu maç baştan aşağıya hocaya yazar.Bir takımın sıkıştığı anlarda bir B planı olur.Devredede yazdık bizim oyunumuz bu değil.Takım ne oynadığını bilmiyor.Süreyi yiyip yiyip saçma sapan top kayıpları ya da denemeler yapmaya çalışıyoruz.

Bu takımın oyununu bozamazsın.Mevcut koç ilede başka koç ilede bu takımın oyunu bozulursa tüm oyuncular başı kesik tavuk gibi takılırlar.
 
2 takım da iğrenç de ; o zaman iğrenç bir takımdan 15 fark da yeme, koyuyor insana. Rakip salaksa sen 2 akıllılık yap da finale çık. Yazık , çok yazık... 3 saattir maç oynanıyor, insan bir şeyler yaratır. Fener'de bi cacık yok, gittin fark yedin.
 
2 takım da iğrenç de ; o zaman iğrenç bir takımdan 15 fark da yeme, koyuyor insana. Rakip salaksa sen 2 akıllılık yap da finale çık. Yazık , çok yazık... 3 saattir maç oynanıyor, insan bir şeyler yaratır. Fener'de bi cacık yok, gittin fark yedin.
Bu seviyede Ortalamanın çok altında vasata bile çıkamayan Zayıf coachingle bu kadar high level bu coach ile olmuyor bir kez daha gördük.. Bu kadar kötü oynayan ve 20+ top kaybı yapan rakibi zoriayamamanın açıklaması budur mevcuttaki
kadro farkı bu değii çünkü...
 
Lig maçlarında ekstrem durum olmadıkça kötü katkı verse bile Kravish oynasın.Tofaş deplasmanıyla beraber çıkışa geçmişti ve iyi katkılar veriyordu.Takımı her şeyden öte hücumda bozmuyordu.

Bu maçtan lütfen Ekrem hoca iyi bir ders çıkarsın.Senin takımın sezonun ortasına kadar tempo yaparak gelmiş,bu oyunu kabul eden,yarı sahayı hızlı geçen,topu hızlı çevirip şut imkanı bulmaya çalışan bir takımın var senin.Biz bugün bir tek topu çalınca hızlı hücum ettik.Bugünü geçtim bu takım son maçlarda bunu sık sık yapıyor.Ribaundu alıyoruz,sete oturuyoruz,hiçbir şey üretemeden geliyoruz.Üretim 0 iken sürekli aynı şeyi yapmak yanlıştır.

Devre arası skoruna aldanıp aynı şeyi devam ettirdik.Sen devre arası olduğunda oynadığın oyundan memnun muydun hoca ? Guduric çıktı önce maçı kopardı,sonra takım iyi pas yapmaya başladı maçta bir anda 15 sayı geriye düştün.Ve rakibinde kötü maç çıkardığı halde bunu yaptı.Herkes Antep değil Ekrem hocam.
 
Sakatlık mı vardı bilmiyorum, varsa affola. Fakat tercih olarak Kravish alınmadıysa net koça yazıyor zaten kafadan. Son 1-2 aydır takımın en istikrarlı oyuncusunu, 3 gün önce Kaba'yı çembere gömen adamı Fener'in uzunlarına karşı sahadan çekerek zaten 2-0 geride başlıyorsun maça.
Yani kadroya bakıyorum ; Bost gibi CV'si iyi ve sende kariyer zirvesine oynayan bir oyun kurucu, Melo gibi EL takımlarının ilgilendiği skorer, DAP gibi yan parça, Ndour gibi kalite ve Kerry gibi etkili bir uzunun var. Öyle çöp takım da değiliz yani 2M ile kurulduk ama.
 
Bugünki mağlubiyette tek sevindiğim nokta,berbat oyuna rağmen kafa kafaya gitmiş olsa ve finale çıkmış olsak hoca finalde aynı oyunu devam ettirir,Ndour'uda son maç yine kadroya alırdı.

Ondan sonra Efes karşısında Karşıyaka gibi dağılırdık,40 sayı falan fark yerdik herhalde.
 
İlk sayfada yazdığım gibi tam da beklenen oldu. Savunmada en ufak boşluk yaratamadık, üstüne Bost'a nefes aldırmadılar. Hocanın Kravish tercihi maalesef çok büyük hata. Aynı zamanda maçın içine giremedik ve yine sezon başından beri kaybettiğimiz maçlarda olduğu gibi en ufak bir hücum düzeni kuramadık. Yani böyle bir ortam, koç geçişi yapmak için en yumuşak ortam. Bunun vefa ile alakası yok maalesef olması gereken.

Ancak, yine senede 1 tane maç izleyip, üstünden sezon kritiği yapanları görüyorum. Bu tabloya çok alıştım da yıllardır az çok bildiğimiz insanların "Ekrem Memnun'a vefa borcumuz varmış, işte romantik davranmışız onu tutarken ya da hoca takımın sıçrama yapmasına engel oluyor" vb. şeyler okuyorum. Yani komik. İnsanların bu kadar boş beleş konuşması çok canımı sıkıyor. 2 aydır maç yapmadığımız ortamda, uzunu bile top 16'nın 4. maçına ancak yetiştirebilen adamlarla sıçrama yapacaksın da Ekrem Memnun engel olmuş yani buna? Koçlar kapıda sıraya dizilmiş de hoca almayın hiçbirini diye diretmiş gibi anlatılıyor. Hocaya bugün hoca olmadı desen çeker gider zaten.
 
Koskoca Galatasaray Klübü Ekrem Memnun dışında Koç bulamıyorsa kapatalım zaten kimsede kendini strese sokmasın.

Obradoviçin Feneri 20m dolarken 4 5 m bütçe ile içerde dışarda Ertugurul Hoca ile yendimiz seneler var.

Daçkanın Hocası Ernak'ın çokmu bütçesi var ?

Adamın oyun felsefesi var oyun.

Sezon başından beri yazıyorum Dee ile Melo atamazsa maç kazanamazsın Hocanın takım üstünde gir çık dışında bir etkinliği yok.

Kadın Basketbolu için yeterli olabilir Erkek Basketbolu için yetersiz Ekrem Hoca neden ısrarla her maç sonrası tek maçta diyip olayı günlük olarak yönlendiriyorsunuz anlamış değilim.

8 maç 6 yenilgi banamı yazıcak benmi suçluyum anlamadımki

Fatih Hoca geçmişte kazandığı başarıları var diye 3 sene dayanıldı olmayınca yollandı. Yollanması doğru karardır, Berkan Taylan orta sahası yıllardır sağbek bulamaması Gomisi gönderip Santrafor alamaması Musleranın yediğinin olmayışı gitmesi doğru, gönderiliş biçimi yanlış.

Ekrem Hoca sağolsun evde kahvesini içerken senelerdir çalışmadığı dönemde Galatasaray teklif sundu geldi, Takımın kalmasında katkı verdi Burası Galatasaray' beyler kendinize gelin Küme düşmek nedemek bir reaksiyon verilcekdi 2 oyuncu bir koç ile reaksiyona takımda tepki verdi.

Bu Klübü cemişgezen spor klübü gibi görmeyi bırakın artık
 

Üst