Uzunlar ne hucumda ne savunmada varlar , sadece kısalar ile maç kazanılmaz. hele melo bu halde iken.
yahu bizim uzunların aklı kıtmı , hucumda hep aynı faulleri yapıyorlar.Uzunlar ne hucumda ne savunmada varlar , sadece kısalar ile maç kazanılmaz. hele melo bu halde iken.
Yine Hücüm Molası aldık yine Sayı atamadık bu sezon boyunca defalarda gördüm ne çizdi hoca çok merak ediyorum
Hucuma oyun cizdik Dee başlamıyorum
O çaldığımız toplardan sonra saçma sapan zorlama atışlar ve top kayıpları yaptık. Şu ana kadar da Ndour yerine Kravish olmasını tercih ederdim.12 top çalma gibi inanılmaz bir istatistik var ortada. Rakibin de 15 top kaybı var. Ve buna rağmen 10 sayı geridesin. Nerden bakarsan bak anlamsız bir maç.
''Böyle bir maçta'', Melo'nun gömülmesine anlam veremiyorum. İstatistiklere bakınca bile 2 takım da komple rezil oğlu rezilleri oynuyor. Herhangi bir basketbol maçında bile göremeyeceğimiz istatistikler mevcut. Ve buna rağmen maçın çift hanede skor üreten tek oyuncusu Melo; 13 sayı. Elbette her şey sayı değil ama tüm oyuncuların kepaze performans sergiledikleri yerde 13 sayı atan adamı da günah keçisi yapmak... Fener'in faul hakkı dolduğunda kasıtlı olarak sürekli potaya penetre edip aldığı fauller olmasa zaten 15-20 sayı geridesin kafadan. Normal şartlarda göm toprak at ama şu maç için herhangi birine giydirmek manasız. İyi oynayan tek 1 kişi var mı sahadaki 10 kişiden ?