Arkadaşın biri bir yerde Antetokounmpo transferinden sonra jekiri gönderilecek dedi ama doğruluk payı nedir bilmiyorum. Var mı bilgisi olan?
Arkadaşın biri bir yerde Antetokounmpo transferinden sonra jekiri gönderilecek dedi ama doğruluk payı nedir bilmiyorum. Var mı bilgisi olan?
Şu anki ekonomik durumu göz önüne alırsak gelecek yılda bütçemiz bu civarda olabilir. Maalesef bu bütçeyle en fazla orta sıralarda play off kovalayan bir takım olabiliriz, Avrupa kupaları kısmına zaten hiç girmiyorum. Tabi o da elimizde eş dost torpilli ile işe girmemiş gerçekten bu işi seven en iyi şekilde yapmaya çalışan yönetici, antrenör ekibi ve oyunu gerçekten sevip hakkını veren oyuncular ile olur.
Benim ilk sorunum şu anki bütçe değil Furkan bey. Yönetim, oyuncu araştıran kişiler, teknik ekip bir yapılanma içinde olmalı ve bunu sürekli ileriye taşımak gerekli. Biz sürekli üzerine koyarak gidemiyoruz, belki de en büyük sorunumuz bu, çünkü makine düzeniyle işleyen bir yapılanmayı yıllardır kuramıyoruz.Şu an bütçemiz, BCL’de ilk 4’e girmeye yetecek seviyede. BSL için de yine Karşıyaka-Telekom-Bahçeşehir’in arkasında, Telekom bu yıl geçmişe oranla daha az parayla daha iyi durumda. Problem parayı doğru kullanmıyor olmak.
Evet geçen seneki piyango belki 40 yılda bir vurur ama tam oyuncuya ihtiyacımız olan dönemde Pusica aldılar. Bu sene keza daha sene başında Morgan’a gittiler Avrupada be sürü müsait oyuncu varken. Oyuncu profili seçimlerimiz hep aynı. Gelişimi durmuş, yaşlı, sakatlık geçmişi olan, daha önce türkiye’de vasat takımlarda vasat rollerde oynamış oyuncular sırf bilindik diye alınırsa bence olay bütçeden biraz çıkıyor.
Çok boş bir transfer, atletizm ve ribaund yeteneğinden başka bir artısı yok,oyun görüşü,şut yeteneği olmayan bir oyuncu.fb yandi. Zaten yanmisti. Suni liderlik 3-4 haftaya yok olup,7.siralara kadar dusmelerine neden olacaktir.Kostas Antetokounmpo serbest kalmış. Bizde iş yapar mı var mı oyuncuyu tanıyan? Bu arada fb'de ilgileniyormuș
sezon başında verdiği röportajda öyle bir Yunus Emre Sonsırma anlatışı vardı ki sanırsın Sinan Güler'den filan bahsediyor.Turgay Zeytingöz kurduğu takımdan memnun mu acaba?
Turgay Zeytingöz 10 yil Banvitte görev aldi. Banviti Banvit yapan adamdir. Kac tane genc oyuncu cikardi.Hayır bir de her sezon her oyuncuyu alamazsın Erkan'ı Telekom'dan biz alamayız artık. Ercan Osmani treni de kaçtı vb. Sadık ve Bost'u kaybetme olasılığımız daha yüksek. Turgay beyin pozisyonunu değiştiririm ya da yanına başkalarını getirirdim.
Geçen sezon Barış Nane faktörü vardı ancak bu sezon yok ve tüm yük Turgay Zeytingöz'e binmiş durumda Kerem Tunçeri adında biriside var ama kendisinden haber alan yok arada bir maçlarda kamera gösterirse görünüyor.Turgay Zeytingöz 10 yil Banvitte görev aldi. Banviti Banvit yapan adamdir. Kac tane genc oyuncu cikardi.
Adamin bizde daha ikinci yili. Sanki dünkü cocuk. O sizin gördüklerinizi görmüyor.
Nedir bu hemen birileri degistirme istegi. Erden Timur gitsin. Turgay Bey gitsin. Az sakin ya