• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okan Gecir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Stoper hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar Andreaw Gravillon için 4.5 milyon euro'yu gözden çıkardı.

kaynak Fransa Basını

Nasıl oyuncu? İyi mi?

Cumartesi, Giresunspor maçı var. Onlarla evimizde oynadığımız son 2 maçı 1-0'lık sonuçlarla kaybetmiştik. Zor bir deplasman olacak. Ben özellikle hakeme dikkat çekmek istiyorum. Maçın hakemi Bahattin Şimşek çok tehlikeli bir hakem. Maçın sonucuna etki edeceğini düşünüyorum. Bu maç gerçekten hakemi de yenmemiz gereken bir maç olacaktır. Okan hocamıza ve takımımıza başarılar diliyorum...
Hoşgeldin kardeşim bu forumda gözlerim hep seni arıyor yorumsuz bırakma forumu

Yarın akşam maç saatini efsanemiz Metin Oktay gibi bekleyeceğim.Allah'ın izniyle kazanacağız.

Sizi sevenleri üzmeyin baba..

Efsanemiz.jpg

Icardi gol atar ve takımımız kazanırsa Icardi forması alacağım maç biter bitmez GSStore'dan :)

Cumartesi, Giresunspor maçı var. Onlarla evimizde oynadığımız son 2 maçı 1-0'lık sonuçlarla kaybetmiştik. Zor bir deplasman olacak. Ben özellikle hakeme dikkat çekmek istiyorum. Maçın hakemi Bahattin Şimşek çok tehlikeli bir hakem. Maçın sonucuna etki edeceğini düşünüyorum. Bu maç gerçekten hakemi de yenmemiz gereken bir maç olacaktır. Okan hocamıza ve takımımıza başarılar diliyorum...

Topa ilk dokunan İcardi. Net penaltı bu.

Şu yan toptan golü atalım hadi be.

Şu an yaşanan pozisyon net penaltı. Acilen VAR hakeminin çağırması ve uyarması gerekiyor , acilen !

Lan adamın ayağına çok net basma var kardeşim ya.Bunu nasıl belirtmez VAR ya.

Allah'ın dağdan inmesi . Ulan hiç mi eğitim almadın dini açıdan ahlaki açıdan okul açısından ! Adamın ayağına bastığını sen de biliyorsun ama hala hakemin önünü kapatıyorsun. Sonra da ne oldu neden penaltı diyorsun !

Kalecinin devleşeceği tuttu.

Vallahi yazmayayım , düşünmeyeyim dedim ama... İçime de doğdu Icardi kaçıracak diye.

Maç daha çok uzun canı sağolsun.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Vallahi Icardi bunu da kaçıracak dedim, kaçırdı maalesef. Ama neyse ki tamamladık. Kerem de böyle bir asist yapacak mı diye bekledim, attı pası helal olsun güzelce.

Geri