• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Yine degisiklik yok :) Vallahi cildiracagim.

Hayda gene aynı 11 başlıyoruz , illa gol yiyince mi değişiklik yapacak Okan hoca. :(

Yahu 46'da değişiklik yapmak ayıp bir şey mi hakaret mi neden yapmıyoruz ? 0-0 ken yapmak daha mantıklı değil mi ?

Kerem öyle kritik yerlerde öyle saçma sapan top kayıpları yapıyor ki; bizim atağı bitirip rakibi kontra atağa çıkarıyor.

Zaha oynayabilecek durumdaysa, yeter Barış Alper seyrettiğimiz hoca! Yaratıcı, yetenekli oyuncu lazım.

Yahu ilk çıkması gereken Dubois mi , ondan önce en az 5 adam çıkması lazım.
Yuh Okan hoca sana.
Barış ve Kerem resitaller sunmaya devam. Dağlara , taşlara.

Gecen Senede ilk haftalarda kötüydük. Fener gelene gidene 4-5 atiyordu? Sonradan ne oldu?

Hemen yangin yapmayin allah askina :)

Icardi, Zaha, Kerem Demirbay 45’te girse n’olurdu?
15 dkya sıkıştırmak zorunda mıydık?

Her şeyi anlarım da; yanındaki adama pas verememek nedir?

Galatasaray'ı biraz tanıyorsam bala golle 1-0'la çıkarız sezon başı ilk maç garabetinden.

Kerem Demirbay’i hic begenmedim.Leverkusen’deki halinden eser yok.Umarim toparlar.

Kerem Demirbay’i hic begenmedim.Leverkusen’deki halinden eser yok.Umarim toparlar.
bende hic begenmedim. Tolga Cigercinin farkli versiyonu gibi geldi.
Sirf ismi var diye transfer edilmis gibi hic izlenmedimi bilmiyorum. Zaten gittiginde Leverkusen taraftari bayram etmisti anlamistim bir bokluk oldugunu

Rezalet top oynadik.Fena halde 2019/2020 sezonu ilk yarisindaki takimi hatirlatti bana.Skor onemli degil.

bende hic begenmedim. Tolga Cigercinin farkli versiyonu gibi geldi.
Sirf ismi var diye transfer edilmis gibi hic izlenmedimi bilmiyorum. Zaten gittiginde Leverkusen taraftari bayram etmisti anlamistim bir bokluk oldugunu
Tolga’nin pas isabet orani cok daha iyiydi.

Takım genel olarak hiç hazır değil. Hiç beğenmedim.

2.yarı tek pozisyonumuz Icardi'nin kafa vuruşu.

Tempo yok,organize atak yok.Malesef hiçbir şey yok.

+8 veriliyor ve ilk 5 dk yı o kadar ağır oynayarak geçirdik ki.Şu maç ne kadar kötü oynarsan oyna 0-1 alman lazım.

Şu Kayseri’ye 1 gol bile atamamanın bahanesi olmaz ama ya. Hazırlık kampında ip mi atladınız?

bu kadar kötü oynadigimizi macta bir puan gayet iyi bence. 0 Puan da alabilirdik.

Okan Hoca hatalarindan ders cikarmistir. iki orta saha transferi gelicek.

Geri