Sadece 8 numara transferi degil ben cok daha fazlasinin yapilacagini dusunuyorum.Hic tahmin edilemeyecek degisimler gorebiliriz onumuzdeki 1 ay boyunca.Surprizlere acik olacak.
Böyle saçma yorumlar görünce sinirlenmeden duramıyorum, ya arkadaş bu adam daha ne yapsın geçen sene 13.aldığı Galatasarayı güle oynaya şampiyon yapmadı mı? Hemde 88 puan toplayıp, açık ara en az gol yiyen takımdık ve en fazla gol atan 2.takımdık aynı zamanda. Sezon içinde ligin yıllarca kırılmayan üst iüste galibiyet rekorunu kıran takım yine Okan hocanın takımı değilmiydi? Yok Gomis kurtarmış Zaha,Tete'ye gerek yokmuşmuş ne yapalım Barışla mı koca sezonu geçirelim yoksa Kereme mi yük verelim yoksa İcardiyi diblendirmeden mi oynatalım?
3 kulvar bekliyor bu takımı az insaf..
Eksikler belli aksayan yanlar belli mutlaka takıma yedek 6 ve 8 numara alınacaktır bu hafta netleşecek deniyor.
Kerem Demirbay çok abartılan bir oyuncu. Okan hoca eski öğrencisi diye istiyor sanırım. Madem eski öğrenci istiyor en azından yatırım amaçlı Başakşehir'den Berkay'ı alalım. Kerem'i alırsak çok pişman oluruz.
Bu mesajdaki olmasi gerekenleri gercege dondurmessek Trabzon macinda isimiz is..Daha sonrasida sikintiya girer,Fred iyi olsa Manu elinden cikarmak istemezdi. Zaten Manu'nun durumu ortada.Su var ki fb kalibresindeki takimlar icin evet Fred iyi transfer. Yoksa biz alsak Oliveria'dan fark yaratmayacak kapasitede bir oyuncu. Bize sayacagim 3 isimden 2'si takima lazim. Parades,Ndombele,Saul Niguez
Geçen sene şampiyon olan takım ilk haftalarda nasıl oynuyordu? 9 puan geriye düştüğümüzü unuttunuz galiba. Azcık sakin.İnsanın canını sıkan.
Geçen sene şampiyon olan takım hiç öyle oynamıyor.
Burada herkes yazıyor nerede ise , takıma acil 8 ve 10 numara lazım diye. İddia ediyorum 8 ve 10 numara almayalım , Torreriada arada sakatlansın , bu mevcut kadro Zaha, İcardi , Tete dahil anca 3. olur ligde.
Okan hoca oyuncu tercihleri yanlış , oyuncu değişiklikleri yanlış. Misal , Oliveria bu maçta ilk 11 de başlayacak son 10 maçtır ne ortaya koydu.
İşimiz cidden bu sene zor.
sorunda bu zaten , geçen sene lige bir sene önce 13. olmuş takım olarak başlayan , yeni kurulmuş bir takım idik.Geçen sene şampiyon olan takım ilk haftalarda nasıl oynuyordu? 9 puan geriye düştüğümüzü unuttunuz galiba. Azcık sakin.
Bu arada Kayserispor dün ilk resmi maçını oynadı ve büyük kalite farkına rağmen bizden daha iyi, daha hazır gözüktüler.
Geçen sezon başı fener ligin en hazır takımıydı ama sonlara doğru kondisyon olarak geriye gittiler yürüyecek halleri kalmamıştı. Biz gün geçtikçe daha iyi olacağız buna eminim.Bu arada Kayserispor dün ilk resmi maçını oynadı ve büyük kalite farkına rağmen bizden daha iyi, daha hazır gözüktüler.
Geçen sezon başı fener ligin en hazır takımıydı ama sonlara doğru kondisyon olarak geriye gittiler yürüyecek halleri kalmamıştı. Biz gün geçtikçe daha iyi olacağız buna eminim.