• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Kerem D. çok iyi başladı.
Nazar değmesin.

Adam mükemmel orta açıyor ya penaltı gibi korner kullanıyor. C2+orta tuşuyla adrese teslim muz orta kesiyor. Cidden çok mu zordu şöyle ortalar açmak. Bu arada net korneri de vermedi hakem.

Adam al da at diye kafasına orta kesiyor, beyim boş köşeye vuracağına kaleci üzerine vuruyor kafayı...

Sıkıntılı hatalar yapıyoruz.Devre biterken Furkan'a mesela nasıl verdik bu pozisyonu ?

Bizim en az 2 farklı skoru yakalayarak oynamamız lazım.Yoksa hatalar yapıp duruyoruz.Rakibi cesaretlendiriyoruz.

Yani şu antepe bile verdiğimiz posizyonlara bak.
Kerem gol attı ama , gene 4-5 tane saçma top kaybı yaptı. Mertens çok aksıyor. Hele bizim sol kanat yol geçen hanı. Kerem ve Angelino tarafı fecaat.
Yönetim sakın duboisi göndermesin , yabancı kontenjanı için gerekirse Angelino dan vazgeçsinler. 27 dk Abdulkerim harika bir ara pası attı , bizim angelino güya hucumcu bek ya bir orta yapto dağlara taşlara.

Yani şu antepe bile verdiğimiz posizyonlara bak.
Kerem gol attı ama , gene 4-5 tane saçma top kaybı yaptı. Mertens çok aksıyor. Hele bizim sol kanat yol geçen hanı. Kerem ve Angelino tarafı fecaat.
Yönetim sakın duboisi göndermesin , yabancı kontenjanı için gerekirse Angelino dan vazgeçsinler. 27 dk Abdulkerim harika bir ara pası attı , bizim angelino güya hucumcu bek ya bir orta yapto dağlara taşlara.
İkinci yaro Kerem D. yorulur oyundan düşer , o zaman işimiz çok zor.
Bu arada Tete bu ise , keşke 10 kere Rashicca alında idi.

Hocam Kerem size nazire yaparcasına oynuyor bugün :D
Nerede oynuyor aynı maçımı izliyoruz.

Puma ile anlaşmışız 4 5m euro arası para alcakmışız çok şükür pazar malı formalardan kurtuluyoruz.
Adidas
New Balance
Puma 3 tercihim olurdu

Angelino bize gelmeden once cok begendigim bir sol bekti.Hatta ne kadar iyi bir transfer oldugunu burada da yazmistim.O yuzden oyuncuya cop cekmeyecegim tabi ki.Ama “su an icin” Kazimcan Karatas kardesim bu Angelino’yu ham yapar.En azindan 3 yerlide elimizi rahatlatir.Angelino sezon icinde takima uyum saglayacaktir.Ama “su an icin” Kazimcan daha dogru bir tercih olur gibi.

Nerede oynuyor aynı maçımı izliyoruz.

Puma ile anlaşmışız 4 5m euro arası para alcakmışız çok şükür pazar malı formalardan kurtuluyoruz.
Adidas
New Balance
Puma 3 tercihim olurdu

O mesajı size yazmamıştım. Ayrıca 5 dakikada 2 gol attığı için aynı maçı izliyorduk o esnada :D

Kerem Demirbay çok istekli başladı insallah böyle götürür maçı.
Sergio bukadar istekli oynamiyordu
Angelino bize gelmeden once cok begendigim bir sol bekti.Hatta ne kadar iyi bir transfer oldugunu burada da yazmistim.O yuzden oyuncuya cop cekmeyecegim tabi ki.Ama “su an icin” Kazimcan Karatas kardesim bu Angelino’yu ham yapar.En azindan 3 yerlide elimizi rahatlatir.Angelino sezon icinde takima uyum saglayacaktir.Ama “su an icin” Kazimcan daha dogru bir tercih olur gibi.
oynamadikca uyum saglayamaz. oynadikca arka arkaya form grafigi yukari cikar :)

Çok iyi gelip golüde bulduk.Malesef ofsayt verildi ama.

Gol atmak iyi oynamakmı oluyor
Ya abi şakasına yazdım gül geç işte neyin tespitini yapıyorsun 1 saattir ? 5 dakikada 2 gol attı herif ne yazmamı bekliyorsun ? Al bak bir tane de asist yaptı. Kasma bu kadar gül geç bak ben de gülerek yazmışım zaten.

Verdiler be.

Gaziantepli oyuncu nasıl müdahele edemedi anlamadım ama çok güzel ataktı.Özellikle pas hataları yaparken 2-0 yapmamız muazzam oldu.

Kötü oynadık ama kazandık. Zaten önemli olan da kötü oynadığımız maçı kazanmaktı.
Biz senden razıyız Galatasaray.🙏

Kerem Akturkoglu bu ligin en degerli 2 yerli oyuncusundan biridir.Kiymetini bilelim.

Gollllllll Icardi.Icardi varsa sorun yok.

Boey en güvenilir oyuncularımızdan ama az önce biraz ateşle oynadı.Skorda bizdeydi hiç gerek yoktu riske.

bu takimi bide Ziyech Zaha girince görün siz :)

Kerem,Kerem,Kerem !

Bu çocuk yeter ki konsantre olsun.Yeteneği tartışılmaz.

Geri