2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Adam mükemmel orta açıyor ya penaltı gibi korner kullanıyor. C2+orta tuşuyla adrese teslim muz orta kesiyor. Cidden çok mu zordu şöyle ortalar açmak. Bu arada net korneri de vermedi hakem.

Sıkıntılı hatalar yapıyoruz.Devre biterken Furkan'a mesela nasıl verdik bu pozisyonu ?

Bizim en az 2 farklı skoru yakalayarak oynamamız lazım.Yoksa hatalar yapıp duruyoruz.Rakibi cesaretlendiriyoruz.

Yani şu antepe bile verdiğimiz posizyonlara bak.
Kerem gol attı ama , gene 4-5 tane saçma top kaybı yaptı. Mertens çok aksıyor. Hele bizim sol kanat yol geçen hanı. Kerem ve Angelino tarafı fecaat.
Yönetim sakın duboisi göndermesin , yabancı kontenjanı için gerekirse Angelino dan vazgeçsinler. 27 dk Abdulkerim harika bir ara pası attı , bizim angelino güya hucumcu bek ya bir orta yapto dağlara taşlara.

Yani şu antepe bile verdiğimiz posizyonlara bak.
Kerem gol attı ama , gene 4-5 tane saçma top kaybı yaptı. Mertens çok aksıyor. Hele bizim sol kanat yol geçen hanı. Kerem ve Angelino tarafı fecaat.
Yönetim sakın duboisi göndermesin , yabancı kontenjanı için gerekirse Angelino dan vazgeçsinler. 27 dk Abdulkerim harika bir ara pası attı , bizim angelino güya hucumcu bek ya bir orta yapto dağlara taşlara.
İkinci yaro Kerem D. yorulur oyundan düşer , o zaman işimiz çok zor.
Bu arada Tete bu ise , keşke 10 kere Rashicca alında idi.

Angelino bize gelmeden once cok begendigim bir sol bekti.Hatta ne kadar iyi bir transfer oldugunu burada da yazmistim.O yuzden oyuncuya cop cekmeyecegim tabi ki.Ama “su an icin” Kazimcan Karatas kardesim bu Angelino’yu ham yapar.En azindan 3 yerlide elimizi rahatlatir.Angelino sezon icinde takima uyum saglayacaktir.Ama “su an icin” Kazimcan daha dogru bir tercih olur gibi.

Kerem Demirbay çok istekli başladı insallah böyle götürür maçı.
Sergio bukadar istekli oynamiyordu
Angelino bize gelmeden once cok begendigim bir sol bekti.Hatta ne kadar iyi bir transfer oldugunu burada da yazmistim.O yuzden oyuncuya cop cekmeyecegim tabi ki.Ama “su an icin” Kazimcan Karatas kardesim bu Angelino’yu ham yapar.En azindan 3 yerlide elimizi rahatlatir.Angelino sezon icinde takima uyum saglayacaktir.Ama “su an icin” Kazimcan daha dogru bir tercih olur gibi.
oynamadikca uyum saglayamaz. oynadikca arka arkaya form grafigi yukari cikar :)