Kerem D. çok iyi başladı.
Nazar değmesin.
Nazar değmesin.
Nerede oynuyor aynı maçımı izliyoruz.Hocam Kerem size nazire yaparcasına oynuyor bugün
Nerede oynuyor aynı maçımı izliyoruz.
Puma ile anlaşmışız 4 5m euro arası para alcakmışız çok şükür pazar malı formalardan kurtuluyoruz.
Adidas
New Balance
Puma 3 tercihim olurdu
Gol atmak iyi oynamakmı oluyorO mesajı size yazmamıştım. Ayrıca 5 dakikada 2 gol attığı için aynı maçı izliyorduk o esnada
Sergio bukadar istekli oynamiyorduKerem Demirbay çok istekli başladı insallah böyle götürür maçı.
oynamadikca uyum saglayamaz. oynadikca arka arkaya form grafigi yukari cikarAngelino bize gelmeden once cok begendigim bir sol bekti.Hatta ne kadar iyi bir transfer oldugunu burada da yazmistim.O yuzden oyuncuya cop cekmeyecegim tabi ki.Ama “su an icin” Kazimcan Karatas kardesim bu Angelino’yu ham yapar.En azindan 3 yerlide elimizi rahatlatir.Angelino sezon icinde takima uyum saglayacaktir.Ama “su an icin” Kazimcan daha dogru bir tercih olur gibi.
Ya abi şakasına yazdım gül geç işte neyin tespitini yapıyorsun 1 saattir ? 5 dakikada 2 gol attı herif ne yazmamı bekliyorsun ? Al bak bir tane de asist yaptı. Kasma bu kadar gül geç bak ben de gülerek yazmışım zaten.Gol atmak iyi oynamakmı oluyor
YINE YAZDI BE ASLANIMKerem Akturkoglu bu ligin en degerli 2 yerli oyuncusundan biridir.Kiymetini bilelim.