2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Son düzenleme:
Galatasaray-Samsunspor

Galatasaray-Kopenhang. +

Başakşehir - Galatasaray

Galatasaray- Ankaragücü

Manu - Galatasaray +

Antalyaspor-Galatasaray

Galatasaray - Beşiktaş

Galatasaray-Bayern Münih +

Çaykur Rizespor - Galatasaray

Galatasaray - Kasımpaşa

Bayern Münih - Galatasaray +

Hatayspor - Galatasaray

Galatasaray - Alanyaspor

Galatasaray - Manu +

Pendikspor - Galatasaray

Galatasaray - Adana Demirspor

Kopenhang - Galatasaray +

Sivasspor - Galatasaray

Galatasaray - Karagümrük

Fenerbahçe - Galatasaray

Galatasaray - Konyaspor

Birde tarihi belli degil ama muhtemelen Fenerbahçe-Konya arasındaki haftaiçinde olacak bir Türkiye Kupası Maçı var

Ben kura çekimi gibi fikstürü de normal buldum. Evinde Kopenhag ile oynayıp 3 puan ile başlama motivasyonu kazanma ihtimalin yüksek, tabii değerlendirebilirsen. 1-0 bile kazansan çok iyi skor. Bayern-United maçı belki berabere bitecek ve ilk haftadan lider olabileceksin. Elbette ki suni bir puan tablosu olacak ama moral-motivasyon açısından inanılmaz bir destek atacak arkamıza. Takımdaki havayı bile değiştirir bir anda. Zaten şu anki tablomuz hazır değillll ! Bu vaziyette başlangıç maçı Bayern Münih ile olsaydı 4 yesek ne olacak ? Ki hazır halimizin bile Bayern'den 4 yemeyeceğinin garantisi yokken...
Öte yandan kritik haftalara bakıyorum; kendi evinde United ile oynayacaksın ve sonra Kopenhag maçı. Daha ne istiyoruz ? Mesela en kritik maçları Allianz Arena'ya çıkarak oynamak yahut Old Trafford'da United ile ölüm kalım maçına çıkmak mı ?
Burada yönetime transferleri artık tamamlamak konusunda büyük iş düşüyor. Ayrıca Okan Hocaya da Şampiyonlar Ligi'nde olduğunun farkına varıp takımı hazırlamak konusunda mazeretsiz büyük bir iş düşüyor.

Ben Fikstürü çok beğendim...
Kopenhag için 17 18 gün elimizde hazırlık fırsatı var .
2ci maç deplasman Manu ilk maçı alırsak stresli olan biz değil Manu olur.
5ci Maç içerde Manu ile 2 yada 3 cülük maçına çıkarız.

Son Maç sadece Danimarka Soğunda oynanacak

Fikstürü bahane etme gibi bir lüksümüz yok.
Şampiyonlar ligi oynayacağımız aylar öncesinden belliydi.
Kopenhag’a puan vermeden ManU maçlarından avantajlı skor almaya çalışmalıyız.
Artık top yönetim ve teknik direktörde.
“Avrupa Fatihi” lakabıyla anılan takım hakkını vermeli.

GaziAntep ilk 11 de , son maçın en kötüleri kerem ve mertens ilk de ve kerem d. 8 numarada. Cidden akıl tutulması yaşıyoruz.
Maçın sonucu ne olursa olsun , rakip ligin en zayıf 5 takımından biri.
Ya sabır.

GaziAntep ilk 11 de , son maçın en kötüleri kerem ve mertens ilk de ve kerem d. 8 numarada. Cidden akıl tutulması yaşıyoruz.
Ya sabır.

Ya sabır.
aynen kerem ve mertens formsuz diye hemen yerlerine oyuncu monte edelim.

siz futbolu ne saniyorsunuz cidden bazen düsünüyorum Fifami oynuyoruz FM oyunumu sezonda 60 mac var 60 macindadaa her oyuncu iyi performans versin

siz futbolu ne saniyorsunuz cidden bazen düsünüyorum Fifami oynuyoruz FM oyunumu sezonda 60 mac var 60 macindadaa her oyuncu iyi performans versin
ya doğru sadece son maç kötü oynadılar , bu sezon ikisi de harika oynuyorlar.
Oynayıp dursunlar , kötü oynamak da ödül olur.

ya doğru sadece son maç kötü oynadılar , bu sezon ikisi de harika oynuyorlar.
Oynayıp dursunlar , kötü oynamak da ödül olur.

Gollllllllll Kerem Aktükoğlu

Bugün Kerem'in günü olur insallah ya.Çocuk üzerindeki stresi atsa kendiside rahatlayacaktır.Ben stresli olduğunu düşünüyorum biraz.

Davinson Sanchez bitmis bizim taraftar cöp cekmeye baslamis :)

Ramostan daha cok bu transfere. Ramos 37 yasinda Sanchez 27 yasinda. Önce Ajaxa gitmis Ajaxtan 42 Milyona Tottenhama.
Premier Ligde 200 maca cikmis oyuncuya cöp cekiyolar