Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ncaa'de oynayan no name bir oyuncu ilk pro kariyeri olacak dolayısıyla pek bilgi sahibi olan biri yokturNasıl oyuncu?
Dediklerine genel olarak katılıyorum ama asla yetersiz bir lig değiliz İtalya ve Türkiye ligi çok ayrı bir seviyedir bu iki lig İtalya hariç istediğin bir ligin şampiyonunu bu lige koy ilk 4 takım arasına giremezMaçın tamamını izledim.. Basketbol ya da futbol kadar çok iyi anladığım bir branş değil ancak maçta gördüklerimi kendimce yazmak istiyorum. Bikere takım çok kopuk rakip Muratpaşa'da sayı kraliçesi Markova dışında pek oynayan yok. Markova'nın oynaması bizim için hem avantaj hem dezavantaj oldu. Bütün servisleri üzerine oynayarak çok güzel sayı aldık bugün onun üzerinden ancak savunmada durduramadık biara japon oyuncumuz bloktaydı o sekans tam bir komedi oldu.. 2 defa oyuncumuzun saçı fileye çarptığı için sayı verdik aynı set içerisinde o da çok garip bi sekans oldu.. Bihter gerçekten kusura bakmasın ama çok kötü bir oyuncu hiçbir şey yapmadan maç bitiriyor.. Çok acil libero trasferi yapmamız gerekiyor.. Eskiye oranla daha oturaklı gördüm takımı ancak iç sahada genelde daha iyi oynuyoruz deplasmanda çok daha kötü oynuyoruz. Yeni transferler gelince takım daha iyi olur umarım ama beklentileri yüksek tutmamalıyız.. ilk 6 olursa ligin yetersizliğinden dolayı olur bizim iyi oluşumuzdan dolayı değil maalesef..