2023-2024 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Voleybolun Sesi Özel Haber
💣 Katarina Lazovic Galatasaray Daikin’de
Kaliteli bir oyuncu iki senedir kulüp bazında yokları oynasada daha genç 2 sene önceki hücum performansını yakalayabilirse Logan ile değişmeli çok katkı verirler zaten manşeti fena olmayan bir oyuncu eski hücum performansını yakalarsa İlkin katkısı verir ama Lozo transferi olsa daha mutlu olurduk çok gelecek gibi sinyaller vermişti

Voleybolun Sesi Özel Haber
💣 Katarina Lazovic Galatasaray Daikin’de
Logan'ı da tutarsak çok iyi bir hücum gücüne sahip oluyoruz gibi. Umarım Logan bu transfer sonrasında gönderilmez çünkü gerçekten iyi bir çıkış yakaladı ve gelecek için çok daha fazla güven veriyor. Servis karşılaması da bir hayli düzeldi ve takım uyumu çok iyi görünüyor. Sadece ve sadece, diglerde biraz ağır kalıyor ama geriye kalan özellikleri, her takımın arayacağı smaçör kriterlerini, fazlası ile karşılıyor. Halil Şentürk'ün rotasyonlu kullanma fikrine katılıyorum. En azından, en formda olan, formayı kapar...
Ayrıca unutulmamalı ki, Logan hem Avrupa hem ligde, pasör çaprazı olarak denendiği tüm maçlarda, mükemmel bir performans sergiledi ve stratejiye göre kullanılabilecek nadir bir oyuncu haline geliyor. Kesinlikle en az bir hatta 2 yıllık olarak sözleşmesi yenilenmeli diye düşünüyorum.
Bu bağlamda, kadro derinliğini mutlaka korumamız gerekiyor. Bu transferle birlikte artık gözümüzü öncelikli olarak libero ve orta blokör ve hücumcuya çevirmeliyiz. Ben kesinlikle Ayçin'in yanına yine Jehlarova diyorum.... Libero için yerli olması büyük avantaj sağlar. Yabancı olarak önerebileceğim pekçok isim olmasına rağmen, arada yerli ve takıma önemli katkı yapacak libero bulabilirmiyiz bilemiyorum ama 2024-2025 için şimdiden gerekli bağlantılarla, bu mevkiye öncelikli olarak yerli ve üst düzey bir libero şart.

Son düzenleme:
İlkin Aydın’ın Galatasaray’da kalması hakkında

Gülden Kuzubaşıoğlu : GS yönetiminden biriyle konuştum,%95 İlkin takımda kalıyor. Galatasaray İlkin’i o kadar çok seviyor ki, İlkin’i çocuğu gibi görüyorlar. Verdiği mücadeleyi de çok takdir ediyorlar. Seneye daha iyi takım kuracaklarının sözünü verdiler. Maddi olarak da Vakıfbank evet iyi bir transfer teklifinde bulundu,Vakıfbank’ın verdiğinden biraz daha fazla vererek onu ikna ettiler

Youtube : Maçkolik Kurşun Pas

İlkin Aydın’ın Galatasaray’da kalması hakkında

Gülden Kuzubaşıoğlu : GS yönetiminden biriyle konuştum,%95 İlkin takımda kalıyor. Galatasaray İlkin’i o kadar çok seviyor ki, İlkin’i çocuğu gibi görüyorlar. Verdiği mücadeleyi de çok takdir ediyorlar. Seneye daha iyi takım kuracaklarının sözünü verdiler. Maddi olarak da Vakıfbank evet iyi bir transfer teklifinde bulundu,Vakıfbank’ın verdiğinden biraz daha fazla vererek onu ikna ettiler

Youtube : Maçkolik Kurşun Pas
Birazcık ilke ve prestij varsa, bu %95 değil, %100 olur. Aksi düşünülemez bile. TVF Spor Lisesinden sonra bizlerle özdeşleşmiş, kan ter ve gözyaşı ile takımımızdan Milli olan bu sporcu kızımız, bizim için artık herhangi bir oyuncunun çok ötesinde bir anlam taşıyor.
Bu arada, geçmişte, en iyi altyapıya sahip camia ve kulüplerden biri olan Galatasaray'ımızın, şu saaten sonra alyapıya, Vakıf, Ecza ve Fener kadar, hatta aradaki açığı kapatmak ve yeni İlkinler çıkarmak için, çok daha fazla önem vermesi gerekiyor. Ne yazık ki an itibarı ile farklı yaş gruplarında milli takıma oyuncu yollamakta çok gerilerde kaldık ve bu zaafiyet, Vakıf, Ecza ve Fener tarafından kapatılıyor.... Bilmiyorlarsa, ilgililere önemle duyurulur.

Polina deneme antremanına çıkıcakmış ikinci devre başlayana kadar ona göre sözleşme imzalanacakmış sonunda mantıklı bir karar az çok form durumu antremanda anlaşılır

Polina deneme antremanına çıkıcakmış ikinci devre başlayana kadar ona göre sözleşme imzalanacakmış sonunda mantıklı bir karar az çok form durumu antremanda anlaşılır
Konu Polina Shemanova ise, bence çok gereksiz bir çaba ve bütçe harcaması. Bunu yerine verimi kıyaslanamayacak Jehlarova, Kendall Kipp ve libero üzerine yoğunlaşılmalı. Bu isimlerden çok daha iyisi bulunacaksa, one da sözüm yok. İlkin'e ve taraftara verilen sözler ancak böyle bir strateji ile tutulabilir.
İnşallah yine yanlış kararların mağduru olmayız.
Yine de İlkin'in yenilenen sözleşmesi nedeni ile bugün çok mutluyuz.... Darısı Logan'ın başına.

Son düzenleme:
Konu Polina Shemanova ise, bence çok gereksiz bir çaba ve bütçe harcaması. Bunu yerine verimi kıyaslanamayacak Jehlarova, Kendall Kipp ve libero üzerine yoğunlaşılmalı. Bu isimlerden çok daha iyisi bulunacaksa, one da sözüm yok. İlkin'e ve taraftara verilen sözler ancak böyle bir strateji ile tutulabilir.
İnşallah yine yanlış kararların mağduru olmayız.
Yine de İlkin'in yenilenen sözleşmesi nedeni ile bugün çok mutluyuz.... Darısı Logan'ın başına.
Şu yönden mantıklı bence demek ki az çok bir şey görüldü antremanlarda ışık verirse sözleşme imzalanır takıma katkısı olur eğer boş oyuncu çıkarsa sözleşme imzalanmadan ülkesine yollanır kaybedecek bir şey yok çok talibi olmayan genç oyuncular için yapılabilecek bir taktik dediğin oyunuların zaten talibi var onlar direkt kontrat bekler gelirlerse çok yararları olabilirler eğer tutarsa ama ben bu oyuncularla ilgilenildiğini bile düşünmüyorum.

Şu yönden mantıklı bence demek ki az çok bir şey görüldü antremanlarda ışık verirse sözleşme imzalanır takıma katkısı olur eğer boş oyuncu çıkarsa sözleşme imzalanmadan ülkesine yollanır kaybedecek bir şey yok çok talibi olmayan genç oyuncular için yapılabilecek bir taktik dediğin oyunuların zaten talibi var onlar direkt kontrat bekler gelirlerse çok yararları olabilirler eğer tutarsa ama ben bu oyuncularla ilgilenildiğini bile düşünmüyorum.
Ben de zaten onu diyorum. Eğer radarlarında yoksa, dikkatlerini çekmek istiyoruz. Bu takımı düşünen ve başarısı için kafa yoran ve yardımcı olmaya çalışan bir tutum içerisinde, takımızı başarıya ulaştıracağından kesinlikle emin olduğumuz oyuncularla ilgili, önerilerde bulunmaya çalışıyoruz.

GCR01ESXgAAnNyj

kız resmen boş kontrata imza atmış.. Helal olsun.. Seneye takımı iyileştirme sözü verilmiş.. Bakalım bu vizyon varmı...
Bütün yöneticiler seneye kadro güçlenecek diyor Gülden Kuzubaşıoğluda Galatasaraydan bir yönetici ille görüştüğünü seneye daha güçlü bir kadro kurucaz dediğini söyledi umarım dediklerini uygularlar

Bu arada Kendall Kipp ve Magdalena Jehlarova ile ilgili son gelişmelerden söz edeyim. Yeni kurulan Amerikan Profesyonel ligindeki takımlarından Columbus Fury, Asjia O'Neil ve Kendall Kipp'i draft etmiş. Aynı şekilde San Diego Mojo da Magdalene Jehlarova'yı draft etmiş yani karar verilirse, hemen el atılması gerekir. Aksi takdirde, bu kalitedeki oyuncuları transfer etmek için birkaç yıl içerisinde çok çok yüksek bedeller ödemek zorunda kalınabilir.
Süratle almak için tam zamanı....

Bütün yöneticiler seneye kadro güçlenecek diyor Gülden Kuzubaşıoğluda Galatasaraydan bir yönetici ille görüştüğünü seneye daha güçlü bir kadro kurucaz dediğini söyledi umarım dediklerini uygularlar
Ben de böyle umut ediyorum seneye çok farklı bir kadın voleybol takımı izleyeceğiz.. Şu ilkin'in yaptığından sonra salona uzak oturuyorum ama bütün iç saha maçlarına gitme kararı aldım.. Çok duygulandırdı beni.. Umarım İlkin'i yüzüstü bırakmaz yönetim ve dediğini yapar..