Basketbol takimimizin maclari icin sormustum hocam.Ama yine de tesekkur ederim ilgin ve cevabin icin.Uygulama ismi vermek yasak mı bilmiyorum. Yasaksa özür dileyerek ;Bein Sports Tr uygulamasından 2010-11 sezonundan itibaren özetleri bulabilirsin.
Basketbol takimimizin maclari icin sormustum hocam.Ama yine de tesekkur ederim ilgin ve cevabin icin.Uygulama ismi vermek yasak mı bilmiyorum. Yasaksa özür dileyerek ;Bein Sports Tr uygulamasından 2010-11 sezonundan itibaren özetleri bulabilirsin.
Gsbasket youtube'de bazı maçlar yükleniyordu eski oradan bakabilirsin.Eski maclarimizdan kesitler,ozetler hatta maclarin tamamina ulasabilecegimiz bir site veya sayfa var midir ? Ozet olursa daha da iyi olur.Ozellikle 2009-2015 arasi maclarimizin ozetlerini izlemeyi cok istiyorum fakat bulamiyorum.Yardimci olabilecek biri varsa ve beni yonlendirirse cok sevinirim.
Tesekkur ederim.Gsbasket youtube'de bazı maçlar yükleniyordu eski oradan bakabilirsin.
Güle güle cahil trol.Burada eleştiri yapanlara saldıran, işlerine gelmeyen yorum yazanların taraftarlığını sorgulama hadsizliğini gösteren trollere tolerans gösterilmeye devam edilecekse; hepinize iyi forumlar diliyorum. Hoşça kalın.
Ya sev ya terk et!Burada eleştiri yapanlara saldıran, işlerine gelmeyen yorum yazanların taraftarlığını sorgulama hadsizliğini gösteren trollere tolerans gösterilmeye devam edilecekse; hepinize iyi forumlar diliyorum. Hoşça kalın.
Kastettiğim bu değil tabi ki. Bir kısım var sürekli her şeye laf ediyorlar. Hiçbir şeyi beğenmiyorlar. İyi olan şeylere bile laf atıyorlar.Kötü olana kötü demek hata mıdır yani?
Kastettiğim bu değil tabi ki. Bir kısım var sürekli her şeye laf ediyorlar. Hiçbir şeyi beğenmiyorlar. İyi olan şeylere bile laf atıyorlar.
Bugün erkek basketbolda şampiyon olsak ama diyecek insanlar var. Ben uzun zamandır buradayım. Eskiden böyle değildi burası.İyi neye göre kime göre? İnsanlar ne düşünüyorsa onu yazmakta özgür diye biliyoruz genel olarak. Kimseye hakaret etmiyorsa, ne yazdığı da kimseyi ilgilendirmemeli. Özellikle troll değilse.
Buyrun işte mantığa gel.Bu takımla şampiyon olmak mucize olur,Şampiyon olsakda ama Yönetim gerekli önemi vermiyor demek gerçeği söylemektir.
Gerçekleri doğruları söylemek acıtır.Buyrun işte mantığa gel.
Şampiyon olup da yönetim basketbolla ilgilenmiyor ne demektir yahu?Gerçekleri doğruları söylemek acıtır.
4M DOLARA ZATEN ŞAMPİYON OLAMAZSIN BOŞ POLİMİK YARATMANA GEREK YOK KARDEŞ
Ülkemizin anlık yaşam zihniyeti gibi Ekmek ,su var yaşıyorsun yaŞampiyon olup da yönetim basketbolla ilgilenmiyor ne demektir yahu?
Hem şampiyon olmuşsun hem yönetim gerekli önemi vermiyor nasıl oluyor ikisi bir arada?Bu takımla şampiyon olmak mucize olur,Şampiyon olsakda ama Yönetim gerekli önemi vermiyor demek gerçeği söylemektir.
Hem şampiyon olmuşsun hem yönetim gerekli önemi vermiyor nasıl oluyor ikisi bir arada?