Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Ben eleştiri ya da öneride bulunmayağım müsaadenizle form hakkında görüşümü dile getireceğim.Uzun süredir severek takip ettiğim ve Galatasaray hakkında herşeyi öğrenebildiğim sosyal medyaya ve diğer forumlara göre insanların birbirine saygı duyduğu son derece seviyeli bir platform gönül ister ki buradaki renktaşlarımla yakından tanışayım tabi bu mümkün değil.Sözün özü bu formun oluşmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum saygılarımı sunuyorum sizleri seviyorum.

Forumda bizim zamanımızda TC kimlik numarası ve ad soyad zorunluydu. Hem referans hemde bu şartlarla üye olabiliyorduk. Sanırım son yıllarda bu zorunluluk kalktı ve buna paralel olarak forumdaki seviye de bir o kadar düştü. Bazı yorumlarda yeni üyelerin, 15-20 yıllık üyelere çok rahat hakaret ettiklerini görebiliyoruz. Yönetimden ricam rumuzla üye olan kişilere TC kimlik ve ad soyad zorunluluğu getirmesi.

Kastettiğim bu değil tabi ki. Bir kısım var sürekli her şeye laf ediyorlar. Hiçbir şeyi beğenmiyorlar. İyi olan şeylere bile laf atıyorlar.

İyi neye göre kime göre? İnsanlar ne düşünüyorsa onu yazmakta özgür diye biliyoruz genel olarak. Kimseye hakaret etmiyorsa, ne yazdığı da kimseyi ilgilendirmemeli. Özellikle troll değilse.

Bu takımla şampiyon olmak mucize olur,Şampiyon olsakda ama Yönetim gerekli önemi vermiyor demek gerçeği söylemektir.

Hem şampiyon olmuşsun hem yönetim gerekli önemi vermiyor nasıl oluyor ikisi bir arada?

Şöyle oluyor, Ünal Aysal dönemi bu takım kadınlar euroleague'i kazandığında Mart ayında tüm oyunculara kendinize kulüp bulun dendi. Birçok oyuncu başka takımla anlaşmasına rağmen Ekrem Hoca sayesinde bu takım bir arada kaldı ve şampiyon oldu. Kaymağını yönetim yedi, şampiyonluktan sonra oyuncularla tekrar anlaşmaya çalıştılar, Hatta Işıl'ın Kursk'a gittiği yıllık parayı dahi Kursk'a teklif edip anlaşmayı bozmaya çalıştılar olmadı. Kağıt üstünde şampiyon oldu o takım ama o takımda yönetimin hiçbir emeği yok, hatta şampiyon olmasın diye de uğraştılar anlattığım gibi. Nitekim hiçbir oyuncuyu tutamadık zaten. Böyle.