Bende isim kullanılması tarafındayım. İlk zamanlar ad soyad konusunda bu kadar karışıklık yaşanmışken bu karardan dönülmesini anlamadım.
Kimseden %100 bu kurallara uymasını beklemiyoruz tabi ki. İngilizce klavye veya Türkçe karakterlerin de olmaması sorun değil. Önemli olan yazılan mesajların anlaşılabilir olması. Bazen öyle mesajlar yazılıyor ki bir paragraf dolusu yazılmış ama ne nokta ne virgül var, karman çorman okunmuyor bile.Merhaba, forum girince soyle bir uyari cikti,
Mesaj yazarken lütfen Türkçe yazım kuralları ve noktalama işaretlerine dikkat ediniz! Buna uymayan mesajlar direk silinecektir!
her hata yaptigimizda mesajimiz silinecek mi?
telefonumda turkce klavye kullanmiyorum, sanirim forumda mesajim kalmayacak.
dilbilgisi hatalari, anlam bozukluklarinda mesaj silinme sebebi olacak mi?
Mesela ozneden sonra virgul kullanmazsak mesaj gider mi
Admin değilim ama belki söylediğim yardımcı olabilir sana.. Yan taraftaki menü sekmesinden ilgilendiğin konuları takip ettiğin konular bölümüne ekleyerek ordan rahatça takip edebilirsin..Ben daha önce de yazdım ama görülmedi ya da yapılacak bir şey yok sanırım. Benim şöyle bir isteğim var eğer mümkünse, değilse de mümkün değil yazarsanız sevinirim. Ricam şu : Eğer mümkünse görmek istemediğim konuları sessize alma gibi bir seçenekle anasayfada istemiyorum. Çünkü her girdiğimde ekranda 15 tane kalın yazılı başlık var ve ben bunların sadece 4-5 tanesi ile ilgileniyorum belki. Ama ilgilenmediklerim de sürekli ekranda kalacak. Buna varsa bir çözüm istiyorum. Teşekkürler.
Uygulama ismi vermek yasak mı bilmiyorum. Yasaksa özür dileyerek ;Bein Sports Tr uygulamasından 2010-11 sezonundan itibaren özetleri bulabilirsin.Eski maclarimizdan kesitler,ozetler hatta maclarin tamamina ulasabilecegimiz bir site veya sayfa var midir ? Ozet olursa daha da iyi olur.Ozellikle 2009-2015 arasi maclarimizin ozetlerini izlemeyi cok istiyorum fakat bulamiyorum.Yardimci olabilecek biri varsa ve beni yonlendirirse cok sevinirim.