Alexia'yla sözleşme yenilenmesini, yerine daha kaliteli bir yerli pasör çaprazı alamayacağımız kesin olduğu için istedim. Haak gelse ya da genç ve yetenekli bir pasör çaprazı alınsa bile Alexia bu takıma lazım. Takıma büyük esneklik kazandırıyor.
Geçen yıl Vakıfbank maçını da, Eczacıbaşı maçını da Alexia ile birlikte kazandık. Fenerbahçe serisinde de Alexia ile birlikte karar setinde kaybettik. O zamanlar Alexia bırak somurtmayı takımın en pozitif oyuncularından biriydi. 2 Aydır yedek kaldığı için morali bozuk.
Temcit pilavı gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Açıkcası, Seni okurken vücudumu kaşıntı basıyor. Neden buna devam ediyorsun bilmiyorum ama bu şekilde devam edip konuyu gereksiz mesaja boğmamanı rica ederim. En azından aklı başında yorumları gölge etmezsin.
Neye göre bu kanıya varıyorsunuz? Osimhen'e verdiğimiz paradan dolayı yan branşlara gelecek bütçeden haberiniz var mı? Aynı şeyi ben de sizin için düşünüyorum. Temcit pilavı gibi Alexia da Alexia demenizin ne faydası var? Her yorumunuzda Alexia oynasaydı skoru alırdık gibi konuşmanın ne mantığı var istatistikler aksini söylerken?
Geçen sene kazandığımız Vakıfbank maçını sezonu 1 ay önceden açtığımız için, Vakıfbank'ın oyuncuları gelmediği için kazandık. Hazır olduğumuzdan kazandık. Eczacıbaşı'yı da kötü günlerinde şansa yendik. Zaten sonraki 3 maçı kaybettik. Vakıfbank'a da sonraki 2 maçı kaybettik. Sürpriz bir şekilde aldığımız galibiyetleri inanarak almışız gibi anlatmaktan vazgeçin. Ayrıca kazandığımız bu maçlarda da Alexia maçı taşımadı. Eczacıbaşı maçının kahramanı İlkin'dir. Hande'ye o maçta üstünlük kurdu. Vakıfbank maçında ise felaket bir Vakıfbank vardı. Alexia o maçta da ekstra bir performans sergilemedi. Takım olarak daha iyiydik. Maçı söküp alan pasör çaprazımızmış gibi mi geldi yoksa size?
Konuyu gereksiz mesajla boğan sizsiniz. Bu kız her hafta ya 10'da 2, ya 6'da 1, ya da 8'de 3 gibi bir istatistikle maçı bitiriyor bunu görmeyip sanki bir Haak bir Antropova hadi onları geçtim bir Tolok muamelesi yapıp sanki o yüzden oynatılmıyormuş havası veriyorsunuz. Alexia iyi olsa formayı kapardı. Demek ki değil. Demek ki antrenmanlarda da değil. Bu kadar basit. Barbolini kendini neden sabote etmek istesin? Koç LOVB'ye düşmüştü geldi daha rekabetçi ligde ilk 3 e oynayacak takımı çalıştırıyor. Her gün antrenman yaptırıyor. Demek ki Alexia yeterli değil ki oyuna aldığı sürede de memnun kalmadı ki oynatmıyor.