• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Alexia'yla sözleşme yenilenmesini, yerine daha kaliteli bir yerli pasör çaprazı alamayacağımız kesin olduğu için istedim. Haak gelse ya da genç ve yetenekli bir pasör çaprazı alınsa bile Alexia bu takıma lazım. Takıma büyük esneklik kazandırıyor.

Geçen yıl Vakıfbank maçını da, Eczacıbaşı maçını da Alexia ile birlikte kazandık. Fenerbahçe serisinde de Alexia ile birlikte karar setinde kaybettik. O zamanlar Alexia bırak somurtmayı takımın en pozitif oyuncularından biriydi. 2 Aydır yedek kaldığı için morali bozuk.

Temcit pilavı gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Açıkcası, Seni okurken vücudumu kaşıntı basıyor. Neden buna devam ediyorsun bilmiyorum ama bu şekilde devam edip konuyu gereksiz mesaja boğmamanı rica ederim. En azından aklı başında yorumları gölge etmezsin.

Neye göre bu kanıya varıyorsunuz? Osimhen'e verdiğimiz paradan dolayı yan branşlara gelecek bütçeden haberiniz var mı? Aynı şeyi ben de sizin için düşünüyorum. Temcit pilavı gibi Alexia da Alexia demenizin ne faydası var? Her yorumunuzda Alexia oynasaydı skoru alırdık gibi konuşmanın ne mantığı var istatistikler aksini söylerken?

Geçen sene kazandığımız Vakıfbank maçını sezonu 1 ay önceden açtığımız için, Vakıfbank'ın oyuncuları gelmediği için kazandık. Hazır olduğumuzdan kazandık. Eczacıbaşı'yı da kötü günlerinde şansa yendik. Zaten sonraki 3 maçı kaybettik. Vakıfbank'a da sonraki 2 maçı kaybettik. Sürpriz bir şekilde aldığımız galibiyetleri inanarak almışız gibi anlatmaktan vazgeçin. Ayrıca kazandığımız bu maçlarda da Alexia maçı taşımadı. Eczacıbaşı maçının kahramanı İlkin'dir. Hande'ye o maçta üstünlük kurdu. Vakıfbank maçında ise felaket bir Vakıfbank vardı. Alexia o maçta da ekstra bir performans sergilemedi. Takım olarak daha iyiydik. Maçı söküp alan pasör çaprazımızmış gibi mi geldi yoksa size?

Konuyu gereksiz mesajla boğan sizsiniz. Bu kız her hafta ya 10'da 2, ya 6'da 1, ya da 8'de 3 gibi bir istatistikle maçı bitiriyor bunu görmeyip sanki bir Haak bir Antropova hadi onları geçtim bir Tolok muamelesi yapıp sanki o yüzden oynatılmıyormuş havası veriyorsunuz. Alexia iyi olsa formayı kapardı. Demek ki değil. Demek ki antrenmanlarda da değil. Bu kadar basit. Barbolini kendini neden sabote etmek istesin? Koç LOVB'ye düşmüştü geldi daha rekabetçi ligde ilk 3 e oynayacak takımı çalıştırıyor. Her gün antrenman yaptırıyor. Demek ki Alexia yeterli değil ki oyuna aldığı sürede de memnun kalmadı ki oynatmıyor.

Takıntıda ve rahatsız edicilikte Twitter'daki Arzublgs 1, sen 2. Yazdıklarınız sadece piksel israfı.

Takıntıda ve rahatsız edicilikte Twitter'daki Arzublgs 1, sen 2. Yazdıklarınız sadece piksel israfı.

Terbiyesizlik yapmayın. Olayı şahsileştirmeyin. Fikriniz varsa söyleyin. Yoksa hayal ürünü argümanlarınızı kendinize saklayın.

Fener maçı hakkında tek yorum yapmadan yine sadece o çöp bu çöp ne kadar kötüymüş yorumu yapan takıntılı insanlardan allah bu takımı korusun.

Cev Cup şampiyonluğu ve lig de 3. basamak gelirse şube tarihinin en başarılı sezonu bile olabilecek bir sezon gelecek ve bu iki başarı içinde favoriyiz.7 senedir ilk 4 dahi giremeyip Fener Eczacı Vakıf maçlarında 3-0 direkt her maçı veren mücadele etmeyen takımdan geçen sene uzun zaman sonra ilkez ilk 4 yapıp Fener Vakıf Eczacı ile seviye farkı yok gibi oynadık.Bu sene yıllar sonra ilkez cl bileti alma eşiğindeyiz şube tarihinin en büyük kupası olan Cev Cup almanın eşiğindeyiz.Dün de gördük hızlı oyunu doğru oynayınca her takımı yenebilecek hale geliyoruz dünki maçın baskın tarafı bizdik.Bu sezon cidden geçen sezon başladı bu voleyboldan zevk alamaya başladık 2017-2018-2023-2024 şu sezonlar ve aralarında ki sezonların hepsi küme düşmeye aday takımları zar zor yendiğimiz korkunç taraftarı voleybol dan soğutan sezonlardı iki sezondur yakaladığımız ivme artarak kesilmeden devam eder umarım.

Geçen sezon maç analizi çok yapılırdı bu sezon bitti o bazı sebeplerden boş tartışmalar yerine maç analizi yapalım.İlk set defans manşet blok servis her alanda cidden çok azimli kusursuz bir takım vardı zaten maç 18-13 dü çok öndeydik ama Groblena dehşet kötüydü o set Naz o oyuna girsin diye ısrar etti fener döndü.Groblena çok kötü oluna Alexia girdi oda aynı kötülükte devam etti ilk set tamamen çaprazlar yüzünden hediye edildi.2. set yine çok kötü ama ufak toparlanmış bir Groblena vardı onun dışı çok iyi servisler atıp çok iyi bloklar yaptık o seti bize getiren servis blok gücümüz oldu.Yine pç eksikliği oldukça yaşadık.3. bence tek pasif kaldığımız setti 3. set baskın taraf Fenerdi bu sefer de bizde en iyi Groblena oldu Groblena Sylla çok iyi oynarken bu set İlkin çok düştü bu set seti verme nedenimiz de İlkinin hücumda top düşürmekte çok zorlanması oldu.4. set yine Groblena Sylla İlkin Yasemin Naz Eylül yine çok çok iyi bir takım vardı saha da bu set eleştirilecek oyuncu yok yine oyunun her alanında çok iyi mücadele eden çok iyi bir takımdık.Son set mallesef Naz Sylla Eylül Yasemin hariç oyuncu yoktu.Aslında 6-4 öndeydik ama Groblena çok kötü bir set geçirdi İlkin çok kötü bir set geçirdi Ayçin çok kötü bir set geçirdi.Ayçin yerine zaten Timmerman olmalıydı madem Timmerman yok Ayçin var.Son sette düşmüş İlkin yerine daha erken Lukasik girmeliydi kesinlikle.Genel oyuncu olarak bakarsak bizim adımıza maçın yıldızı Naz.Takımı çok hızlı oynatıp her yerden hücum etirmeye çalıştı takımı tebrik ediyorum halla hızlı oyun alışamadığı için arada iğrenç paslar vardı ama yine de genel olarak çok iyi oynadı.Ortalarımız çok çok iyiydi bence Yasemin sezon başından beri hücum harici iyi gidiyor.Bu maçta çok çok iyiydi Fener'i çok güzel kapadı bloklarıyla iyi de servis attı çok hırslıydı.Timmerman gayet iyiydi neden çıktı asla anlamadım 2 set çok iyi hücum katkısı verdi ortadan.Ayçin hırslıydı krıtik yerde güzel blok yaptı çok iyi servis attı ama Timmerman olmalıydı son sette onun yerine.Eylül herzamanki gibi çok iyiydi çok iş yaptı defansta.Sylla yine fazlasoyla geçer not aldı.İlkin maç boyu defans manşet serviste çok iyiydi blokta çok istedi Vargası zorladılar Sylla ile baya ama bugün hücum da gününde değildi Fenerli oyuncular kapatabildi onu özellikle son set.Groblena 3. ve 4. set çok çok iyiydi ama geri kalan 3 set rezalet oynadı.Oyuna arada giren Lukasik çok çok iyiydi helal olsun her girdiğinde işini yaptı.Bongaerts gayet iyiydi her girdiğinde.Alexia sahanın en kötüsüydü bugün girdiği zamanlarda da pek katkısı olmadı zaten mutlu görünmüyor şuan maça girince de çok derbi havasında gibi gelmedi.Mücadeleleri yeter bu oyunu devam etirebilirsek biraz da üstüne pç katkısı gelirse çok çok iyi bir sezon geçecek.Maçı oyun olarak hak eden bizdik 2. ve 5. set harici Feneri domine eden biz izin verirsek oynayan bir Fener vardı.2 ve 5 de sadece Fener evinde oyun olarak üstünde maç boyu çok daha iyiydik.Fener kim biz kim hayal kurmayın seviye farkı ortada diyen kişileri de susturmayı başardı takım yeniden.

Son düzenleme:
Yine çok üzüldüm dünkü maça. 3-2 kaybettik ama oyunu kim daha iyi oynadı kim daha iyi mücadele edip savaştı diye sorulsa Galatasaray derim ama kalite ve hücum edebilme farkıyla maçı kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Oyundan düşmeden, hatalarımızı minimize ederek ve rakibi de çokça hataya zorlayarak iyi bir maç çıkardık. Her oyuncumuzun hataları oldu ama genel toplamda herkes için iyi oynadı diyebilirim. Maç öncesi iyi bir mücadele bekliyordum fakat 1 puan almayı çok beklemiyordum açıkçası. Bu sebepten dolayı takıma ve teknik heyete teşekkür ederim.

Voleybolu detaylı analiz eden arkadaşlarının bir şeyini anlayamıyorum. Voleyboldan bahsederken bir kaç oyuncu ve belli sabit oyun düzenleri dışında kazanmanın mümkün olmadığı gibi sonuçlara varılıyor hep. Voleybolda da basketbolda olduğu gibi hücumun önemi ve fiziksel büyüklüğün önemi arttı, bunu kabul ediyorum. Lakin sporun doğasının bizlere çokça kanıtlamış olduğu bir kaç durum var. Bunlarda başarının çoğu zaman satın alınamadığı. Sporda çok sükseli kadroların çokça patladığını defalarca izledik. Elbette yıldız ve kaliteli oyuncular olmadan şampiyonluk olmaz ama o kadroda kendi değerini üretemeyen, performans yükselmesi yaşamayan oyuncular var olmadığı müddetçe istediğiniz kadar para harcayalım, başarıyı satın alamayız. Voleybolda da diğer sporlarda olduğu gibi belli trendler ve oyuncular hakimiyet kurabiliyor ama her tezin bir antitezi vardır. Şu anki tezi yıkabilmek adına bütçemizde ve yapımızda olumlu anlamda değişiklikler oldu, olmaya da devam ediyor. Bize düşen ise huysuz nineliğe kaçan yorumlarımızın yanında üretmeye çalıştığımız antitezi, diğer tezlerin önüne koyabiliriz hususunda kafa yormak ve yapıcı olmaktır.

Yine çok üzüldüm dünkü maça. 3-2 kaybettik ama oyunu kim daha iyi oynadı kim daha iyi mücadele edip savaştı diye sorulsa Galatasaray derim ama kalite ve hücum edebilme farkıyla maçı kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Oyundan düşmeden, hatalarımızı minimize ederek ve rakibi de çokça hataya zorlayarak iyi bir maç çıkardık. Her oyuncumuzun hataları oldu ama genel toplamda herkes için iyi oynadı diyebilirim. Maç öncesi iyi bir mücadele bekliyordum fakat 1 puan almayı çok beklemiyordum açıkçası. Bu sebepten dolayı takıma ve teknik heyete teşekkür ederim.

Voleybolu detaylı analiz eden arkadaşlarının bir şeyini anlayamıyorum. Voleyboldan bahsederken bir kaç oyuncu ve belli sabit oyun düzenleri dışında kazanmanın mümkün olmadığı gibi sonuçlara varılıyor hep. Voleybolda da basketbolda olduğu gibi hücumun önemi ve fiziksel büyüklüğün önemi arttı, bunu kabul ediyorum. Lakin sporun doğasının bizlere çokça kanıtlamış olduğu bir kaç durum var. Bunlarda başarının çoğu zaman satın alınamadığı. Sporda çok sükseli kadroların çokça patladığını defalarca izledik. Elbette yıldız ve kaliteli oyuncular olmadan şampiyonluk olmaz ama o kadroda kendi değerini üretemeyen, performans yükselmesi yaşamayan oyuncular var olmadığı müddetçe istediğiniz kadar para harcayalım, başarıyı satın alamayız. Voleybolda da diğer sporlarda olduğu gibi belli trendler ve oyuncular hakimiyet kurabiliyor ama her tezin bir antitezi vardır. Şu anki tezi yıkabilmek adına bütçemizde ve yapımızda olumlu anlamda değişiklikler oldu, olmaya da devam ediyor. Bize düşen ise huysuz nineliğe kaçan yorumlarımızın yanında üretmeye çalıştığımız antitezi, diğer tezlerin önüne koyabiliriz hususunda kafa yormak ve yapıcı olmaktır.
✍️

Bu takımın İlkin'le ileri gideceğini düşünmemek bir fikirdir ama aynı kişi Grobelna arma için savaşıyor diye oyuncu korumaya giriyorsa burda bir çelişki yok mudur sormak isterim.

Çok sığ bir yorum olacak ama voleybol pasör caprazin kadar konuştuğun bir spor dalı.
Senin pasör caprazin sahaya bir etki edemiyorsa yok İlkin'mis yok Sylla'ymis boş işler bunlar.

Sen bir tane gözü kapalı top atabilecegin bir oyuncu getirirsin sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir. Ondan sonra oyuncu elestirirsin.

İlkin özelinde de çok üzülüyorum Galatasaray taraftarının yaptığı saçma sapan yorumlara. İnşallah şu kızın konfor alanını açarız. Böylece pasör çaprazı kadar top almak zorunda kalmaz. Daha az daha verimli hücum, manşet, defans gibi asıl fark yarattigi yerlere odaklanır.

Ya ne ilkinmiş arkadaş, ben egonuyla haakla gamova ile boşkoviçler vargasla antropova ile oynarım, yinede ilkinle as takımla oynamam. Yedek oynuyacak, yedeklik yapacak oyunculara süper yıldız muamelesi çekmeye yada o olmasa demogojilerine devam ettikçe sultanlar liginde vs başarı gelmezzz. Hala ilkin yasemin alexia ile başarı bekleyenler var. Birde alexia yok fenerle anlaşmış yok eczacı ile anlaşmış yok x takımla anlaşırsa anlaşsın orda yedek oyuncu olacak. Barbolini bile ilkini yedeğe alırsam, beni taraftar yer korkusunda, bıraksan iki gün sonra gider Kerem a. Vs gibi fenere imza atar. Artık duygusal düşünmeyi bırakmalıyız, kim ne fayda sağlıyorsa alacaksın geçeceksin. Misal geçmiştede bayan baskette nevriye yılmaz, yok olmaz bize küfretti bağırdı alamayız vs dendi. Aldık eurolig kupasına kadar aldık geldik. Herşeye duygusal bakıyoruz, ilkin yarın gitse fenere imza atsa en olgun bakanlar yine benim gibi düşünenler olur, profesyonel oyuncu parasını kazanıyor sözleşmesi hayırlı olsun der önümüze bakarız. Ancak burda ağladı, o olmasa vs ile (sanki şampiyonluklar kazanmışız gibi) cümle kuranlar ona ençok tepki gösterip ona gıybet okuyanlar olacaktır.

Pasör; Egonu
Orta oyuncular; Haak - Gamova
Pasör Çaprazı; Boskovic
Smaçörler; Vargas - Egonu
Libero; Antropova

Yenilmez Armada

Bu arada bir önceki yorumum üzerine güzel denk gelmiş. Bu arkadalardan bir tanesi (Gamova hariç o emekli) bizim takımda olsaydı. Mevcut kadro ile şampiyonluk konuşuyor olurduk.

Geri