Ben bunu zamanında dediğim de deli linç yiyordum o yüzden diyorum hep güzel hava korunmalı yatırım süreci diye biraz taraftar gelirse başarı gelirse yönetim buraya önem verir.Çıkarıp hemen en iyi oyuncularla kadro kuruyoruz demezler bir süreç lazım. o süreçte doğru işliyor şuan.Onun dışı zaten biz hiçbir zaman şampiyon oluruz favoriyiz dedirtecek kadro oluşturmadık ama şuanlık kadro yapısı istekeleti güzel sadece mallesef işi bitirecek bir pç yok gelecek sezon olacak gibi de durmuyor.Bütçe aralık sonu gibi belli olur. Ocakta da ona göre görüşmeler yapılır. Yazı beklemeye gerek yok.
Kerem övet yanlış bi şey dememiş. Ben de gsnin o paraları vereceğini düşünmüyorum. Kim düşünüyor ki? Bu bir temenni değil gsnin vizyonu bu senelerdir bu böyle. O yüzden vermez diyor. Keremle daha çok sohbet etmiş biri olarak kesinlikle para harcansın istiyor diyebilirim herkesi hedefe koymayı doğru bulmuyorum
nasıl 250 kalabilir arkadaşlar yapmayın etmeyin tartışmaya dahi girilecek bir konu değil.Bu staff toplam 25 milyon tl mi alacak staff demek sadece koç demek değildir arkada istatistikçisinden analizcisine fizyoterapistinden kondisyonerine bir çok kişi var sadece Barbolini Bigereli demek değil staff bir ordu onu geçtim sadece Staff maaşı demek mi toplam bütçe.Takımın kalacağı hotelden ulaşımdan çaycısından hademesine kamera sisteminden menejerine güvenlik görevlesine terlerini sildikleri havluya kadar daha yüzlerce gider var 275 milyon tl den 250 milyon tl kadroya ayrılıyor 25 milyon tl diğer giderler demek nasıl bir mantık öyle bir şey olabilir mi.Ciddi anlamda bazı yorumlar site de ceza verilirken kulanılan aptalca yorum tabirini doğruluyor yazılmamış gibi düşünücem bu yorumu.Altyapı maliyetleri de çoktur kurslar açmak hocalar bazı kızlar cüzi miktarlar alır onlarında turnuvalarda giderleri var 2.lig de ikinci takımımız altyapı oyuncularımı oyunuyor o giderler var yani sadece 25 milyon tl diğer gideler 250 milyon tl kadro demek imkansız bence.
Bütçe aralık sonu gibi belli olur. Ocakta da ona göre görüşmeler yapılır. Yazı beklemeye gerek yok.
Kerem övet yanlış bi şey dememiş. Ben de gsnin o paraları vereceğini düşünmüyorum. Kim düşünüyor ki? Bu bir temenni değil gsnin vizyonu bu senelerdir bu böyle. O yüzden vermez diyor. Keremle daha çok sohbet etmiş biri olarak kesinlikle para harcansın istiyor diyebilirim herkesi hedefe koymayı doğru bulmuyorum
Şaka falan mısın sen ya ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun! Cibara iyi başkan demiyorum cibaradan iyisi yok diyorum. Ben hiç görmedim. Gs camiası bu. Gs kulübü bir voleybolcuya 1,5-2 vermeyi kabul etmiyor ben ne yapabilirim mesela yormayın insanı ya! Durum değişsin diye kendimi yırtıyorum ayıptır yaniO zaman burada şu yapılsın bu yapılsın diyerek kendinizi yormayın Gizem hanım. Cibara'yı da övmenin lüzumu yok eğer Kerem Övet'e katılıyorsanız. Kendi içinizde çelişiyorsunuz. O zaman Cibara iyi bir başkan değil. Sponsor da bulamadı. Bu branşa da para aktarılmasını sağlayamıyorsa görevi bırakabilir.
Şaka falan mısın sen ya ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun! Cibara iyi başkan demiyorum cibaradan iyisi yok diyorum. Ben hiç görmedim. Gs camiası bu. Gs kulübü bir voleybolcuya 1,5-2 vermeyi kabul etmiyor ben ne yapabilirim mesela yormayın insanı ya! Durum değişsin diye kendimi yırtıyorum ayıptır yani
27 milyon tl ye bütün giderlerin ödeneceğini toplam bütçe açıklamasının sadece kadro maliyeti olduğunu sanan insanlarda var şaka gibi.Zerenden Eczacıdan daha fazla para harcıyoruz yorumları falan zaten ayrı akla durgunluk verir aynen kardeşim demek en mantıklısı böyle şahıslara.
Yatırım yapılacak denilen yerde yönetmek isteyen çok olur, Galatasaray bu şube için yatırımı Nilüfer Belediyesi kadar tutsaydı yönetim içinden birini yine koyarlardı. Voleybolda Amerika'yı yeniden Keşfetmiyorsunuz yapılması gereken şeyler belli örnekleri ortada yaparsanız övgü yapamaz iseniz eleştiri alırsınız. Biz o paraları veremeyiz diyor iseniz o zaman takım derbi kaybedince bu kadar yatırım yaptık diyeceksiniz ve o koltukta oturmaya yüzünüz var ise devam edeceksiniz. Parayı verdiğiniz halde alamıyor ya da parayı verecek olanı bulamıyor iseniz beceriksiziniz ya beceriksiziz deyip koltuktan kalkacak ya da yine yüzünüz var ise oturmaya devam edeceksiniz.
Efendim Galatasaray'ın İtalyan takımları kadar Fenerbahçe kadar bilinirliği yokmuş. Haydi Vakıfbank Eczacıbaşı'nı bir kenara bırakalım burada sayılan İtalyan takımları ve Fenerbahçe'nin voleybol geçmişlerini bilmesek mantıklı bulabilirdik, voleyboldan sorumlu yönetici takım menajeri, cv'si Türkiye kariyeri hariç parlak İtalyan Koçumuz bu hamleleri yapsın diye o pozisyonlarda bulunmuyor mu?
Şunu da ifade etmek lazım takımı eleştirmek desteklemeye desteklemek eleştirmeye mani değildir. Takım kupa alırsa taraftar hiçbir paye almaz oyuncu koç takımı kuran yönetime paye verir vefakat müzesinde tek bir Avrupa kupası dahi bulunmayan takımın yöneticisi de eleştiri alır bununla da kimsenin havası bozulmaz. Yerin yedi kat dibinde evine ekmek götürmek için çalışan madenci değiller.
Gelmiyorlar kardeşim gs voleybolu ile ilgilenmiyor kimse neyi anlamıyorsunuz! Ali yüce ne alaka cibara ne alaka okan böke ne alaka. Önem verilmiyor kimse ya gidiyim de gs voleybolu şahlandıralım demiyor bunu da bi tek cibara düşünüyor ve yapmaya çalışıyor. Başka yok! Yani Kerem övet gibi kişiler gelecek ki anca senin dediğin gibi cibaradan daha vizyoner olsun. Ama yok olsa gelirlerdi zatenCibara'dan iyisi yok demeniz için bu branşta onlardan ve onların yakınından olmayıp da bu şubeye gelip yöneticilik yapması gereken kişiler lazım. 10-15 yıldır gelenler aşağı yukarı belli değil mi? Hep Cibara ve yanında bulunan kişiler gelip gidiyorlar. Mehmet Cibara, Okan Böke, Orkun Darnel var mı başka isim bilmiyorum ama yönetimler değişiyor bu arkadaşlar değişmiyor. Bu kişilerden başka bu branşı yönetenleri hatırlıyorsanız söyleyin.
Galatasaray'ın kadın voleybol şubesinde bu arkadaşlar bir yapı kurmuşlar, hangi yönetim gelirse gelsin aralarında hep devir-daim yapıyorlar. Hatırladığınız başka bir yönetici varsa aktarın bize. Merakla dinleyeceğim. Bu arkadaşlar kadar uzun süre yöneticilik yapan yönetici grubu hatırlıyor musunuz? Yoksa bir zahmet Mehmet Cibara'dan daha iyisi mi var demeyin. Mehmet Cibara ve ekibine verilen süre hiçbir yöneticiye verilmedi.
Konu durumun değişip değişmesi değil ki niye hiddetlendiniz? Kendi içinizdeki çelişkiyi aktarıyorum. Mehmet Cibara'dan daha iyisi yok demeniz için başka yöneticilere şans verilmesi lazım. Aynı elemanların gelip gitmemesi lazım. Ya da Cibara'nın bu şubeye en azından kupa kazandırması lazımdı bunca yıldır.