• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Kerem övet gsnin 1,5 milyonlara çıkacak bütçesi olacağını sanmıyorum demiş. Olmuyor yani güzel bi hamle.

Ryk gelsin bari seneye hedef yine 3. olmak olacak o zaman.Dua edelim Eczacı kaliteli yerli orta alamasın.Yaprak Ebrar Simge üçlüsü baya kötü kalıyor çünkü.

Galatasaray'ın bütçesi yok demek komik. Geçen sene 277 milyon TL bütçe açıklandı. Bu sene muhtemelen 550 civarı bir rakama çıkar. Cibara her sene 2 katına çıkacak demişti. 550 milyon TL gibi bir rakamdan çapraza verilecek 100 milyon TL bile Galatasaray'ı etkilememeli. Kerem Övet Galatasaray'ın para harcamasını istemiyor. Galatasaray'da para yok değil.

Bu şubede kurmuşlar sistemi. Az olsun öz olsun bizim olsun kafasında ilerliyorlar. Her sene transfer yapmak işlerine geliyor. Kadroyu kurup tutmak işlerine gelmiyor. Menajerlik işinden para cukkalamak tam da yönetimdekilerin işi. Şaşırmadım

Erkek basketbolda da bu sistem var. Emin olun.

Para çalındığını düşünmüyorum bence saçma bir eleştiri olur böyle bir şey olsa çok sesiz kalınmaz bu sene ki kadromuz bütçeye uygun bir kadro.Seneye 550 falan olmaz bence hiç sanmıyorum ama olursa o zaman herkes çaprazı soracaktır ama daha hiçbir şey belli olmadı yazın belli olacak bütçe.Çapraz transferinin bir açıklanması beklensin ona göre bütçe hesabı yaparız Haak için masadaymışız sonuçta bende bu açıklamalardan sonra gelmesine çok umut vermiyorum ama belli olmaz bir bekleyelim.Sadece taraftarın sürekli yönetimi çapraz nerde diye darlaması güzel üzerlerinde baskı artırır ama onun dışında hayali senaryolar üretmeye gerek yok çapraz ısrarı yönetimi darlayacak doz da devam etsin yeter taraftarın başka yapabileceği çok bişey yok gerisi kulübün mali hesaplarında.

Bu sene zaten birebir rakamı verdim size. Açıklanan rakam 277 milyon TL. Hadi bunun 27-28 milyon TL'si staffa gitse geriye 250 milyon TL kalıyor. Az bir rakam olduğunu düşünmüyorum. O aralar kur 40 civarıydı galiba eurodan bahsediyorum. 6 milyon euro net bütçe ediyor. Erkek tarafında da bir o kadar bütçe vardı. Gelecek sene Cibara'nın her sene çarpı 2 bütçe açıklamasından yola çıkarak da 500 milyon TL olacağı bariz. Oyuncu zamlarıyla olmak zorunda zaten. Hal böyleyken herhangi iyi bir çapraz oyuncuya 1 milyon euro verilemiyorsa işte orada bu yolsuzluk işinden şüphelenirim.

Bu rakamı harcayacağımız tek pozisyon pasör çaprazı. Kalan pozisyonlardaki oyunculara da aynı rakam harcansa o zaman ben de bu parayı veremeyiz çünkü en az 6-7 oyuncuya daha bu rakamı vereceğiz derdim. Ortada büyük bir rezillik var. Şeffaf olmayan bir görüntü de var dışarıdan rakamlara bakıldığında. Tabi yönetimde olmayıp kanıtlayamayacağımız için lafta kalıyor ama rakamlarla biraz analiz edince kanıtlanıyor.

Her neyse bunları geçtim bu branşa hala sponsor bulamayan Mehmet Cibara'nın görevde kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Kayapı mı kayakapı mı her neyse onlar ve Daikin dışında şubenin sponsoru yok. Bir insan 3-4 senede hiçbir sponsor bulamaz mı? Gerçekten yönetemeyici olduğunun kanıtı.

nasıl 250 kalabilir arkadaşlar yapmayın etmeyin tartışmaya dahi girilecek bir konu değil.Bu staff toplam 25 milyon tl mi alacak staff demek sadece koç demek değildir arkada istatistikçisinden analizcisine fizyoterapistinden kondisyonerine bir çok kişi var sadece Barbolini Bigereli demek değil staff bir ordu onu geçtim sadece Staff maaşı demek mi toplam bütçe.Takımın kalacağı hotelden ulaşımdan çaycısından hademesine kamera sisteminden menejerine güvenlik görevlesine terlerini sildikleri havluya kadar daha yüzlerce gider var 275 milyon tl den 250 milyon tl kadroya ayrılıyor 25 milyon tl diğer giderler demek nasıl bir mantık öyle bir şey olabilir mi.Ciddi anlamda bazı yorumlar site de ceza verilirken kulanılan aptalca yorum tabirini doğruluyor yazılmamış gibi düşünücem bu yorumu.Altyapı maliyetleri de çoktur kurslar açmak hocalar bazı kızlar cüzi miktarlar alır onlarında turnuvalarda giderleri var 2.lig de ikinci takımımız altyapı oyuncularımı oyunuyor o giderler var yani sadece 25 milyon tl diğer gideler 250 milyon tl kadro demek imkansız bence.

Son düzenleme:
Bütçe aralık sonu gibi belli olur. Ocakta da ona göre görüşmeler yapılır. Yazı beklemeye gerek yok.
Kerem övet yanlış bi şey dememiş. Ben de gsnin o paraları vereceğini düşünmüyorum. Kim düşünüyor ki? Bu bir temenni değil gsnin vizyonu bu senelerdir bu böyle. O yüzden vermez diyor. Keremle daha çok sohbet etmiş biri olarak kesinlikle para harcansın istiyor diyebilirim herkesi hedefe koymayı doğru bulmuyorum

Bütçe aralık sonu gibi belli olur. Ocakta da ona göre görüşmeler yapılır. Yazı beklemeye gerek yok.
Kerem övet yanlış bi şey dememiş. Ben de gsnin o paraları vereceğini düşünmüyorum. Kim düşünüyor ki? Bu bir temenni değil gsnin vizyonu bu senelerdir bu böyle. O yüzden vermez diyor. Keremle daha çok sohbet etmiş biri olarak kesinlikle para harcansın istiyor diyebilirim herkesi hedefe koymayı doğru bulmuyorum
Ben bunu zamanında dediğim de deli linç yiyordum o yüzden diyorum hep güzel hava korunmalı yatırım süreci diye biraz taraftar gelirse başarı gelirse yönetim buraya önem verir.Çıkarıp hemen en iyi oyuncularla kadro kuruyoruz demezler bir süreç lazım. o süreçte doğru işliyor şuan.Onun dışı zaten biz hiçbir zaman şampiyon oluruz favoriyiz dedirtecek kadro oluşturmadık ama şuanlık kadro yapısı istekeleti güzel sadece mallesef işi bitirecek bir pç yok gelecek sezon olacak gibi de durmuyor.

Biz büyük bir camia olsak da voleybol da mallesef Eczacı Fener Vakıf İmoco Scandicci Milano bu takımların bir markası var.Novara Galatasaray Zeren de bu guruptan sonra gelen takımlar o yüzden bu takımlarla yarışınca diğer takımın verdiğinden 300-400 fazla vermemiz lazım ki oyuncular bize yeşil ışık yaksın.Ama seneye CL gidiyoruz orda kendimizi kanıtlar bu sene Cev Cup alır bu sene ilk 3 yapıcaz gibi seneye de ilk 3 yapabilirsek biz de bu takımlarla aynı paraları versek de ikna edebilecek kulüp haline geliriz markamız oldukça yükselir.2 yıldır da markamızda ki son 7 senenin kötü imajını temizlemeye başladık.

nasıl 250 kalabilir arkadaşlar yapmayın etmeyin tartışmaya dahi girilecek bir konu değil.Bu staff toplam 25 milyon tl mi alacak staff demek sadece koç demek değildir arkada istatistikçisinden analizcisine fizyoterapistinden kondisyonerine bir çok kişi var sadece Barbolini Bigereli demek değil staff bir ordu onu geçtim sadece Staff maaşı demek mi toplam bütçe.Takımın kalacağı hotelden ulaşımdan çaycısından hademesine kamera sisteminden menejerine güvenlik görevlesine terlerini sildikleri havluya kadar daha yüzlerce gider var 275 milyon tl den 250 milyon tl kadroya ayrılıyor 25 milyon tl diğer giderler demek nasıl bir mantık öyle bir şey olabilir mi.Ciddi anlamda bazı yorumlar site de ceza verilirken kulanılan aptalca yorum tabirini doğruluyor yazılmamış gibi düşünücem bu yorumu.Altyapı maliyetleri de çoktur kurslar açmak hocalar bazı kızlar cüzi miktarlar alır onlarında turnuvalarda giderleri var 2.lig de ikinci takımımız altyapı oyuncularımı oyunuyor o giderler var yani sadece 25 milyon tl diğer gideler 250 milyon tl kadro demek imkansız bence.

Staffın gidip 2-3 milyon euro maaş aldığını düşünmüyorsunuz herhalde? Barbolini dışında da bu staffa öyle kayda değer biri eklenmedi. Diğer isimlerin zaten sözleşmesi vardı. 27 milyon TL bile geçen senenin kuru üzerinden çok iyi bir para ediyor. Yapmayın etmeyin. Hadi diyelim 27 milyon TL olmasın 37 olsun. Yine 240 milyon TL kalıyor geriye. Yine 6 milyon euro ediyor. Sylla ve Wang ikilisinin maaşının toplamı 1 milyon euroyu geçiyorken bütçe 2-3 milyon euro olamaz Halil bey. İlkin 350 bin euro alıyor tarzı bir bilgi çıkmıştı. 3 oyuncu zaten 1.5 milyon euro ediyor. Diğer oyuncular karın tokluğuna mı oynuyor? Bütçeye 2-2.5 arası diyorsunuz siz.

Bu takımın geçen seneki net bütçesi 5 milyon euronun 1 lira aşağısında değildir. Her şekilde bahse girerim. Galatasaray fakir bir kulüp değil hiçbir yan branşta. Kadın futbolda en çok harcayan kulüp. Kadın basketbolda en çok para harcayan 2.kulüp. Erkek voleybolda en çok para harcayan 2-3 kulüpten biri. Hatta Ziraat'ten sonra bu sene en çok para harcayan 2. takım olduğumuzu düşünüyorum. Konu kadın voleybolu olunca mı 4 veya 5. oluyoruz? Zeren'den fazla bütçemiz. Bahse girerim. Bu seneki Eczacıbaşı'ndan da az değildir.

O zaman burada şu yapılsın bu yapılsın diyerek kendinizi yormayın Gizem hanım. Cibara'yı da övmenin lüzumu yok eğer Kerem Övet'e katılıyorsanız. Kendi içinizde çelişiyorsunuz. O zaman Cibara iyi bir başkan değil. Sponsor da bulamadı. Bu branşa da para aktarılmasını sağlayamıyorsa görevi bırakabilir.

27 milyon tl ye bütün giderlerin ödeneceğini toplam bütçe açıklamasının sadece kadro maliyeti olduğunu sanan insanlarda var şaka gibi.Zerenden Eczacıdan daha fazla para harcıyoruz yorumları falan zaten ayrı akla durgunluk verir aynen kardeşim demek en mantıklısı böyle şahıslara.

O zaman burada şu yapılsın bu yapılsın diyerek kendinizi yormayın Gizem hanım. Cibara'yı da övmenin lüzumu yok eğer Kerem Övet'e katılıyorsanız. Kendi içinizde çelişiyorsunuz. O zaman Cibara iyi bir başkan değil. Sponsor da bulamadı. Bu branşa da para aktarılmasını sağlayamıyorsa görevi bırakabilir.
Şaka falan mısın sen ya ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun! Cibara iyi başkan demiyorum cibaradan iyisi yok diyorum. Ben hiç görmedim. Gs camiası bu. Gs kulübü bir voleybolcuya 1,5-2 vermeyi kabul etmiyor ben ne yapabilirim mesela yormayın insanı ya! Durum değişsin diye kendimi yırtıyorum ayıptır yani

Haak falan artık hiç umudum kalmadı da Ryk olur inşallah.Geçen sene 800 bin euro civarı Çin kulübü ile anlaştı biz ilgilendik o paralara çıkamadık.Bu sene de Ryk için bir kulübün milyon vereceğini sanmıyorum 700 bandına çıksak alırız gibi ama Scandicci teklifi önemli piyasa da oyuncu yok diye Scandicci piyasasını yükseltebilir oyuncu'nun.Ryk bizi şampiyon yapmaz hatta yer yer etkisiz kalabilir.Ama hızlı oyuna uygun hücum da serviste aşırı kuvvetli olan gününde olunca çok iş yapabilen bir oyuncu Fener-Vakıf final serisinde geçen sene 3 maçta şov yapıp şampiyon yaptı Vakıf'ı mesela.Eğer Haak getirecek bir bütçe yoksa Ryk transferi bizi ilk 3 yarışında tutar hızlı oyunla kendi seviyesini aşabilecek kuvvetli hızlı hırslı bir oyuncu.Ama yapabilecekleri sınırlı çıkıp tek başına şov yaptı dediğimiz kritik maçlar olur ama bunu her maç istikrarlı yapması zor.Bu transfer o bölgeye çok net seviye atlatır ama.

Yatırım yapılacak denilen yerde yönetmek isteyen çok olur, Galatasaray bu şube için yatırımı Nilüfer Belediyesi kadar tutsaydı yönetim içinden birini yine koyarlardı. Voleybolda Amerika'yı yeniden Keşfetmiyorsunuz yapılması gereken şeyler belli örnekleri ortada yaparsanız övgü yapamaz iseniz eleştiri alırsınız. Biz o paraları veremeyiz diyor iseniz o zaman takım derbi kaybedince bu kadar yatırım yaptık diyeceksiniz ve o koltukta oturmaya yüzünüz var ise devam edeceksiniz. Parayı verdiğiniz halde alamıyor ya da parayı verecek olanı bulamıyor iseniz beceriksiziniz ya beceriksiziz deyip koltuktan kalkacak ya da yine yüzünüz var ise oturmaya devam edeceksiniz.
Efendim Galatasaray'ın İtalyan takımları kadar Fenerbahçe kadar bilinirliği yokmuş. Haydi Vakıfbank Eczacıbaşı'nı bir kenara bırakalım burada sayılan İtalyan takımları ve Fenerbahçe'nin voleybol geçmişlerini bilmesek mantıklı bulabilirdik, voleyboldan sorumlu yönetici takım menajeri, cv'si Türkiye kariyeri hariç parlak İtalyan Koçumuz bu hamleleri yapsın diye o pozisyonlarda bulunmuyor mu?
Şunu da ifade etmek lazım takımı eleştirmek desteklemeye desteklemek eleştirmeye mani değildir. Takım kupa alırsa taraftar hiçbir paye almaz oyuncu koç takımı kuran yönetime paye verir vefakat müzesinde tek bir Avrupa kupası dahi bulunmayan takımın yöneticisi de eleştiri alır bununla da kimsenin havası bozulmaz. Yerin yedi kat dibinde evine ekmek götürmek için çalışan madenci değiller.

Şaka falan mısın sen ya ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun! Cibara iyi başkan demiyorum cibaradan iyisi yok diyorum. Ben hiç görmedim. Gs camiası bu. Gs kulübü bir voleybolcuya 1,5-2 vermeyi kabul etmiyor ben ne yapabilirim mesela yormayın insanı ya! Durum değişsin diye kendimi yırtıyorum ayıptır yani

Cibara'dan iyisi yok demeniz için bu branşta onlardan ve onların yakınından olmayıp da bu şubeye gelip yöneticilik yapması gereken kişiler lazım. 10-15 yıldır gelenler aşağı yukarı belli değil mi? Hep Cibara ve yanında bulunan kişiler gelip gidiyorlar. Mehmet Cibara, Okan Böke, Orkun Darnel var mı başka isim bilmiyorum ama yönetimler değişiyor bu arkadaşlar değişmiyor. Bu kişilerden başka bu branşı yönetenleri hatırlıyorsanız söyleyin.

Galatasaray'ın kadın voleybol şubesinde bu arkadaşlar bir yapı kurmuşlar, hangi yönetim gelirse gelsin aralarında hep devir-daim yapıyorlar. Hatırladığınız başka bir yönetici varsa aktarın bize. Merakla dinleyeceğim. Bu arkadaşlar kadar uzun süre yöneticilik yapan yönetici grubu hatırlıyor musunuz? Yoksa bir zahmet Mehmet Cibara'dan daha iyisi mi var demeyin. Mehmet Cibara ve ekibine verilen süre hiçbir yöneticiye verilmedi.

Konu durumun değişip değişmesi değil ki niye hiddetlendiniz? Kendi içinizdeki çelişkiyi aktarıyorum. Mehmet Cibara'dan daha iyisi yok demeniz için başka yöneticilere şans verilmesi lazım. Aynı elemanların gelip gitmemesi lazım. Ya da Cibara'nın bu şubeye en azından kupa kazandırması lazımdı bunca yıldır.

27 milyon tl ye bütün giderlerin ödeneceğini toplam bütçe açıklamasının sadece kadro maliyeti olduğunu sanan insanlarda var şaka gibi.Zerenden Eczacıdan daha fazla para harcıyoruz yorumları falan zaten ayrı akla durgunluk verir aynen kardeşim demek en mantıklısı böyle şahıslara.

Hayatınızda hiç 27 milyon tlyi veya 37 milyon tlyi bir arada gördünüz mü ki bu kadar emin konuşuyorsunuz. Binlerden bahsetmiyoruz. Milyonlardan bahsediyoruz. Bu kulüp zaten 7 maçını İstanbul'da oynuyor 7 tane de ikinci devrede desek 14 maç. Geriye 12 maç kalıyor. 2 maç Bursa'da. 2 maç İzmir'de. Aksaray hariç uzun bir yolculuk da yok ki muhtemelen onu da sponsorlar karşılıyordur malum Aksaray'da Yakup bey genelde giderleri karşılıyor Nevşehirli olduğu için. Yani staff ve diğer giderlerin toplamı bu rakamı geçiyor diyorsanız elinizde sağlam bir kaynak olması gerekir. Var mı?

Yatırım yapılacak denilen yerde yönetmek isteyen çok olur, Galatasaray bu şube için yatırımı Nilüfer Belediyesi kadar tutsaydı yönetim içinden birini yine koyarlardı. Voleybolda Amerika'yı yeniden Keşfetmiyorsunuz yapılması gereken şeyler belli örnekleri ortada yaparsanız övgü yapamaz iseniz eleştiri alırsınız. Biz o paraları veremeyiz diyor iseniz o zaman takım derbi kaybedince bu kadar yatırım yaptık diyeceksiniz ve o koltukta oturmaya yüzünüz var ise devam edeceksiniz. Parayı verdiğiniz halde alamıyor ya da parayı verecek olanı bulamıyor iseniz beceriksiziniz ya beceriksiziz deyip koltuktan kalkacak ya da yine yüzünüz var ise oturmaya devam edeceksiniz.
Efendim Galatasaray'ın İtalyan takımları kadar Fenerbahçe kadar bilinirliği yokmuş. Haydi Vakıfbank Eczacıbaşı'nı bir kenara bırakalım burada sayılan İtalyan takımları ve Fenerbahçe'nin voleybol geçmişlerini bilmesek mantıklı bulabilirdik, voleyboldan sorumlu yönetici takım menajeri, cv'si Türkiye kariyeri hariç parlak İtalyan Koçumuz bu hamleleri yapsın diye o pozisyonlarda bulunmuyor mu?
Şunu da ifade etmek lazım takımı eleştirmek desteklemeye desteklemek eleştirmeye mani değildir. Takım kupa alırsa taraftar hiçbir paye almaz oyuncu koç takımı kuran yönetime paye verir vefakat müzesinde tek bir Avrupa kupası dahi bulunmayan takımın yöneticisi de eleştiri alır bununla da kimsenin havası bozulmaz. Yerin yedi kat dibinde evine ekmek götürmek için çalışan madenci değiller.

Mehmet Cibara çok tutarsız bir insan. Bunu anlatmaya çalıştım ama arkadaşlar anlamadı galiba. Onlara geçen sen Aralık ayından Mayıs ayına kadar Cibara'nın benzer konularda kaç tane farklı açıklama yaptığını araştırmalarını tavsiye ediyorum. Barbolini ile anlaşmadan önce gelecek sene yeni yapılanmaya giriyoruz çok iyi kadrolar kuracağız deyip Grobelna ve Fedusio ile anlaşan sonra Nisan ayındaki ada yemeğinde buluşup şampiyonluk kadrosu kuracağız deyip de bir sonraki açıklamasında (muhtemelen genel kuruldaydı) hedefimiz ilk 4 diyen ki Barbolini de ilk röportajında 4141 e verdiği röportajda böyle demişti. Sezon başladığında tekrar şampiyonluk hedefliyoruz diyen sonra ilk 3 te bitireceğiz diyen Mehmet Cibara'nın 7-8 ayda kaç tane çelişkili açıklamalar verdiğini eleştiren yok ancak biz burada Cibara'yı eleştirince ondan daha iyi yönetici yok diyenlerin de mantıklı argümanlarını görmek istiyoruz. Maalesef bunu göremiyoruz. Her şeyi geçtim sadece pasör çaprazında yaptığı açıklama ve icraati bile tutarlı biri olmadığını gösteriyor geçtim diğer konuları.

Şurada sizin kadar mantıklı açıklama yapan başka bir insana rastlayamıyorum varsa çok azdır. Teşekkür ediyorum size.

Yemin ediyorum bir gün İtalyan takımlarına bir önceki sezonlarının bütçelerini sorup öğrenmeye çalışacağım. Hatta bu aralar öğrenmeye çalışırım. Öğrendikçe de burada herkesle paylaşırım. Bakalım bizim bütçemize yakın kaç tane takımları var ve ne yapıyorlar? Eminim ki 3-4 senede Şampiyonlar Ligi dışındaki kupaları domine eden Chieri'nin bütçesi bizim kadar değildir. Hem bu sene hem geçmiş senelerde.

İtalyan takımlarından da geçmişi olan sadece 2-3 takım var. Biri Milano diğeri Novara öteki de Bergamo. Tamam diğer kulüplerde zamanında şampiyonluk mücadelesi vs verdiler ama kalıcı olarak bulunan bu takımlar var. İmoco ve Scandicci tamamen proje takımları. Bu takımlar 10 yıllık tarihlerinde bizden çok daha iyi işler başarıyorlarsa şubede 10 yıla yakın görev alan Cibara'nın iyi yönetici görülmesi de ayrı komik. Ne başardı bu adam demezler mi insana? En basitinden bir tane bile sponsur bulamama konusu?

Aptalca ve mantık dışı yorumdan daha yeni ceza alan ve son uyarı denen bu şahıs hiç hız kesmeden devam ediyor ben forumu kirletmiycem artık ne kadar boş yaparsa yapsın okey diyicem görüş bildiririm arada kendimi tutucam ikili diyalog kurmuycam herkesin yaptığı gibi görmezden gelicem demiştim öyle de yapıyorum.Ama bence hiç akıllanmamış iki kere aptalca yorumdan ceza aldı halla hız kesmeden devam ediyor artık banlanması lazım bence ama ilgili kişiler daha iyi bilecektir.Bu yorumlar oldukça siteyi kirletiyor çünkü ceza verilirken kullanıldığı gibi aptalca ve mantık dışı tabiri tam oturuyor.

Cibara'dan iyisi yok demeniz için bu branşta onlardan ve onların yakınından olmayıp da bu şubeye gelip yöneticilik yapması gereken kişiler lazım. 10-15 yıldır gelenler aşağı yukarı belli değil mi? Hep Cibara ve yanında bulunan kişiler gelip gidiyorlar. Mehmet Cibara, Okan Böke, Orkun Darnel var mı başka isim bilmiyorum ama yönetimler değişiyor bu arkadaşlar değişmiyor. Bu kişilerden başka bu branşı yönetenleri hatırlıyorsanız söyleyin.

Galatasaray'ın kadın voleybol şubesinde bu arkadaşlar bir yapı kurmuşlar, hangi yönetim gelirse gelsin aralarında hep devir-daim yapıyorlar. Hatırladığınız başka bir yönetici varsa aktarın bize. Merakla dinleyeceğim. Bu arkadaşlar kadar uzun süre yöneticilik yapan yönetici grubu hatırlıyor musunuz? Yoksa bir zahmet Mehmet Cibara'dan daha iyisi mi var demeyin. Mehmet Cibara ve ekibine verilen süre hiçbir yöneticiye verilmedi.

Konu durumun değişip değişmesi değil ki niye hiddetlendiniz? Kendi içinizdeki çelişkiyi aktarıyorum. Mehmet Cibara'dan daha iyisi yok demeniz için başka yöneticilere şans verilmesi lazım. Aynı elemanların gelip gitmemesi lazım. Ya da Cibara'nın bu şubeye en azından kupa kazandırması lazımdı bunca yıldır.
Gelmiyorlar kardeşim gs voleybolu ile ilgilenmiyor kimse neyi anlamıyorsunuz! Ali yüce ne alaka cibara ne alaka okan böke ne alaka. Önem verilmiyor kimse ya gidiyim de gs voleybolu şahlandıralım demiyor bunu da bi tek cibara düşünüyor ve yapmaya çalışıyor. Başka yok! Yani Kerem övet gibi kişiler gelecek ki anca senin dediğin gibi cibaradan daha vizyoner olsun. Ama yok olsa gelirlerdi zaten

Geri