• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Van Ryk'ın bizi bir yere taşıyacağını düşünmüyorum. Smaçör duyumu da iyi bir oyuncu olsa bile saçmalık olur bana göre. Diyelim ki gelecek oyuncu en üst seviyede Gabi olsun kimin yerine oynayacak? İlkin kesilmeyecek, Sylla'ya dünya para verdik ve iyi de oyuncu zaten. Oraya harcayacağımız parayı PÇ işine yatırmaktı daha doğru olan.

Bizim zaten voleybol özelinde albenisi olan bir ismimiz yok. Yani ne bileyim Antropova için biz Eczacı ile yarışa girip aynı parayı versek oyuncu bizi değil onları tercih eder dışarıdan mantıklı şekilde bakarsanız. Bir de bunun üstüne zaten parayı daha elzem yere değilde başka yerlere harcarsak bence yanlış yola gideriz.
Niye oraya ne kadar para harcadık nerden biliyorsun mesela? Lukasik+Frantti parasına daha net biri sonuçta ben katılmıyorum. Smaçör hamlesi benim için gereklilik. İlkin konusunda ise bana söylenen siyasi sebeplerden ötürü ilkin yüzünden gs voleybolun uyarıldığı he süreç sonunda ne olur bence ilkinle sözleşme yenilenir ama kendisinin bi memnuniyetsizliği bariz

Niye oraya ne kadar para harcadık nerden biliyorsun mesela? Lukasik+Frantti parasına daha net biri sonuçta ben katılmıyorum. Smaçör hamlesi benim için gereklilik. İlkin konusunda ise bana söylenen siyasi sebeplerden ötürü ilkin yüzünden gs voleybolun uyarıldığı he süreç sonunda ne olur bence ilkinle sözleşme yenilenir ama kendisinin bi memnuniyetsizliği bariz
İlkini siyasi olarak asla eleştirmem çıkıp particilik yapmıyor.Bir haksızlık gördüğü zaman bir tepki vermekten çekinmiyor sporcu dediğin böyle olmalı.Aman bir şey dersem kariyerim etkilenir diye pısmıyor diğerleri gibi.Özgürlük herkesin kendini ifade edebilmesidir zaten İlkinin abartılı şeyleri yok buna bile izin yoksa eleştirmemiz gereken isim İlkin değil haksızlığa susmayanı cezalandıranlarda.İlkin Atatürk paylaşıyor kadın hakları diyor insan hakları diyor hak savunuyor bunun neresi yanlış.

kim ilkine yanlış yapıyor dedi? Tepeden uyarılmış şube ama teyitli bilgi değil iddia bu. Sonuç olarak eğer smaçör işi doğruysa ilkinin yedek kalması da gayet yüksek ihtimal gibi görünüyor. Yakında anlarsınız

İlkin yedek kalacağını düşünmüyorum açık ara en iyi yerli smaçör o konuda bizi rahatlatıyor.Dünyanın sayılı komple smaçörlerinden artık bence Gabi den sonra Sylla en iyi komple smaçör diyoruz bence İlkin ile farkları yok şuan izliyoruz oyun olarak.Ama atıyorum yönetim gider Gabi alır o zaman Gabi İlkin Sylla rotasyona sokarsın.Ama İlkin yerli ve komple bir oyuncu olduğu için her türk kulübünün isteyeceği kolay kesilmeyecek biri bence.

Lukasik+Frantti almak da zaten bence yanlış bizim bütçeler için. 2 tane bu seviye yabancı yedek bence fazla. Örnek verdim Gabi üzerinden mesela. Geldi kalite arttı smaçör konusunda dimi ama şimdi İlkin'i oturtsan başka yerden onun seviyesinde yerli koyman lazım kim olacak? İlkin'i çok beğenmiyor olsan da başka var mı onun seviyesinde koyacağın yerli? Sylla'yı da yedek yapsan bence gereksiz maliyet bir yedek için. Kimse bu kadar maliyetli oyuncuları yedek yapmıyor kolay kolay. Ben buraya harcanacak paranın PÇ'ye aktarılması taraftarıyım diyorum.

Ayrıca şu ton mevzunu biraz ayarlayın. Normal bir yorum yapıyoruz hemen bir alevle içinde "nereden biliyorsunuz" tarzı bir cevapla geliyorsunuz. Bir şey bilmem gerekmiyor yorum yapmak için. Kulübe yakın değilim, kim ne kadar alıyor net olarak bana bilgi gelmiyor sadece kadro planlaması hakkında kendi fikrimi yazdım.

Yok seviye olarak bence Ryk Groblena dan kat kat iyi o konuda seviye atlatır.Şöyle zaten doğru yoldayız dediğiniz şey doğru aynı parayı versek Eczacı kapar ama biz seneye CL gidiyoruz Ryk gelmesi bu yüzden önemli olur.Eğer bu sene Cev Cup alır Cl gidersek seneye de yine ilk 3 yapar ve CL de final four yapabilirsek bence Eczacı Vakıf ile aynı parayı versek de ikna edebiliriz noktasına geliriz.Şu son 2 yıl da adımızı biraz toparladık 2017-2018 den sonra şube rezil durumdaydı 2024-2025 sezonundan beri düzelme var
Ryk seviye olarak tabi ki Groblena'dan iyi. Fakat sonuçta sakatlıklar, sürprizler dışında bizi çıkarabileceği en iyi yer daha iyi 3. olmak ki oda biraz daha Eczacıbaşı ne yapacak ona bağlı olacak. Antropova sonuçta çok önemli ekleme seneye bir anda kadro olarak daha üstümüze çıkabilirler.

Ryk seviye olarak tabi ki Groblena'dan iyi. Fakat sonuçta sakatlıklar, sürprizler dışında bizi çıkarabileceği en iyi yer daha iyi 3. olmak ki oda biraz daha Eczacıbaşı ne yapacak ona bağlı olacak. Antropova sonuçta çok önemli ekleme seneye bir anda kadro olarak daha üstümüze çıkabilirler.
Dedim zaten iyi bir yerli orta ve iyi bir komple smaçör çekerlerse Eczacıbaşı geçilmesi çok zor olur ama komple smaçör bulamazlarsa geçilirler çünkü simge düşüşte ebrar defans manşete çok sıkıntılı hücum da her maç iyi değil.Defans manşeti toparlayıp hücumda da iş yapacak bir komple smaçör şart.Fenerbahçe ile rekabet ederiz ekstra eklemeler olmasa bizim kadromuz korunacağını düşünerek.Vakıfbank geçmek zaten çok zor hem sistemleri oturdu hem kaliteli takımlar.Ama transfer gidişatına göre Fenerbahçe-Galatasaray-Eczacıbaşı üçlüsü yarışır ama transferlerin durumuna bakıp karar verilir belli olmaz belki bir iki oyuncumuz çalınır yada gider üst düzey beklenmedik bir hamle yaparız her şey değişebilir 2. devre sonlarına doğru az çok kadrolar belli olunca netleşir onlar.Ama ilk 3 yarışı seneye çok kızışır gibi his ediyorum.

Lukasik+Frantti almak da zaten bence yanlış bizim bütçeler için. 2 tane bu seviye yabancı yedek bence fazla. Örnek verdim Gabi üzerinden mesela. Geldi kalite arttı smaçör konusunda dimi ama şimdi İlkin'i oturtsan başka yerden onun seviyesinde yerli koyman lazım kim olacak? İlkin'i çok beğenmiyor olsan da başka var mı onun seviyesinde koyacağın yerli? Sylla'yı da yedek yapsan bence gereksiz maliyet bir yedek için. Kimse bu kadar maliyetli oyuncuları yedek yapmıyor kolay kolay. Ben buraya harcanacak paranın PÇ'ye aktarılması taraftarıyım diyorum.

Ayrıca şu ton mevzunu biraz ayarlayın. Normal bir yorum yapıyoruz hemen bir alevle içinde "nereden biliyorsunuz" tarzı bir cevapla geliyorsunuz. Bir şey bilmem gerekmiyor yorum yapmak için. Kulübe yakın değilim, kim ne kadar alıyor net olarak bana bilgi gelmiyor sadece kadro planlaması hakkında kendi fikrimi yazdım.
Yok zaten fikir belirtin bence bu forumda 2024-2025 de falan çok çeşitli herkes yazıp fikir atıyordu ortaya.Bazen bilmeyen kişilerin bir şeyi çok diretmesi can sıkıyor ama yine de bu konuda çeşitlilik olması hoş.O yüzden çok mantıksız olmadığı sürece herkesin birşey katması yorum yapması hoş oluyor zaten hatalı bir kısım olursa ben elimden geldiğince düzeltme konusunda yardım etmeye çalışıyorum.Ama cidden bazı insanlar çıldırtacak derece de saçma yazıyor onlarla bazen tartışıp forumu kirletebiliyorum ama herkesin fikir atması daha hoş bir tartışma yaratıyor.Çok absürt bir şey olmadığı sürece yorum da sert cevap vermek de çok voleybola ilgisi olmayan kişileri tepki alırım diye konuya yazmaktan itiyor bazıları bir iki cümle yazıp bir daha yazmıyor.

Bu 2 ekstra yabancı konusu konuşuldu daha önce de. Sylla ve WYY fırsatları daha sonradan çıktığı için oldu bu durum. Evet 2 yabancı tribünde oturtmak normal değil ama ben Neşve'ye kızamam o konu için. Bir de bütçe arttırımı geç oldu.

Doğru diyorum nerden biliyorsun böyle bir yorum yapabilmek için Smaçöre ne kadar harcadığımızı aşağı yukarı bilmen lazım. Ayrıca yorumuna da hiç katılmıyorum. Ne yapalım smaçör rotasyonumuzu şöyle mi yapalım; sylla ilkin aslı tecimer Sude? Yani smaçör rotasyonun bu olursa isterse egonu koy haak koy patlarsın bi yerde. Elbet orada hamle olacak lukasik kiralık zaten, frantti gidecek e zaten oraya hamle gelecek gelmeli. Ben bana gelen bilgi doğruysa ilkin yedek kalabilir diyorum. Bunu da zamanla görürsünüz zaten. Hani o oyuncuyu alıp oynatmamak saçma olur. Kim koyacaksın yerli demişsin bence 2 orta+pasör yerli yapılır o tabloda zaten. Örnek veriyorum Kübra yasemin Naz. Syllayı da kesebilirsin zaman zaman o zaman pasörü yabancı oynatırsın. Ama clde ilkin oynamaz. Dediğim gibi bütçe ne olacak pç transferi ne durumda o smaçöre ayrılan para pçye verilse smaçör rotasyonun kötü olacak vs takım yönetmek bu zaten. Yoksa hepimize versinler kalem kâğıt kafamıza göre kuralım

Bu 2 ekstra yabancı konusu konuşuldu daha önce de. Sylla ve WYY fırsatları daha sonradan çıktığı için oldu bu durum. Evet 2 yabancı tribünde oturtmak normal değil ama ben Neşve'ye kızamam o konu için. Bir de bütçe arttırımı geç oldu.
Bu arada şöyle bi şey var aslında bütçe artırımı geç olmadı. Ocakta syllayı istediler Milano bırakmadı. Yine wyy ile de ocakta görüşmeye başladılar yani Ocak ayında zaten bütçemiz bunlara göre hazırlanmıştı. Ama sylla olmayınca lukasik ile anlaştılar orada ekstra isim bence lukasik oldu.

Bu arada şöyle bi şey var aslında bütçe artırımı geç olmadı. Ocakta syllayı istediler Milano bırakmadı. Yine wyy ile de ocakta görüşmeye başladılar yani Ocak ayında zaten bütçemiz bunlara göre hazırlanmıştı. Ama sylla olmayınca lukasik ile anlaştılar orada ekstra isim bence lukasik oldu.
Anladım, ben yanlış biliyormuşum. Teşekkürler.

Anladım, ben yanlış biliyormuşum. Teşekkürler.
Yok estağfurullah. Benim demek istediğim şu bütçe şöyle yükselmiş oldu; sylla fırsatı doğunca yönetim o zaman biz alalım dedi. Lukasik frantti sylla oldu o yüzden eğer ocakta sylla işi olsaydı lukasik olmazdı

Yok seviye olarak bence Ryk Groblena dan kat kat iyi o konuda seviye atlatır.Şöyle zaten doğru yoldayız dediğiniz şey doğru aynı parayı versek Eczacı kapar ama biz seneye CL gidiyoruz Ryk gelmesi bu yüzden önemli olur.Eğer bu sene Cev Cup alır Cl gidersek seneye de yine ilk 3 yapar ve CL de final four yapabilirsek bence Eczacı Vakıf ile aynı parayı versek de ikna edebiliriz noktasına geliriz.Şu son 2 yıl da adımızı biraz toparladık 2017-2018 den sonra şube rezil durumdaydı 2024-2025 sezonundan beri düzelme var
Halil,bey doğrudur takımda düzelme var. umut vadeden değişim,ve gelişim var.daha evvel suyun karşıki tarafı,Eczacıbaşı, Vakıfbank,ve THY ilk dördü paylaşıyordu.şimdi durum değişti.thynin önüne geçtik.geçen sene son maçta eczacıyı geçsek bu gün cev şampiyonlar Ligi'nde biz olacaktık.bu heyecanı, aksiyonu, yakalamışken aynı modda ilerleyememek takıma zarar verirki o zaman tablo eskiye döner.burda evvela öne çıkan bizim yapacağımız kadro planlaması. takım şu an kötü durumda değil.ancak yazılan, çizilen, adı geçen isimler arasında en mantıklı olan yada olanlar transfer edilmeli. Kanaatim tolok,egonu,haak,transferleri bu sezon özelinde çok çok zor isimler.mukavelesi süren bu isimler ile masaya oturmak için kırdırma yoluna gidilmesi lazım ki oda karşımıza abesle iştigal bir maliyet çıkarır. kolları şimdiden sıvamalı ve işe koyulmalı.başka alternatiflere yönelmeli.elimizde barbolini, gibi saygın bir İtalyan, sylla gibi İtalya'da oynamış bir oyuncu var.italyan pazarına bu iki kozla girilebilir.daha önce takımda italyan oyuncular forma giydi. başarılıda oldular yine aynı şekilde bir hamle olabilir.yada kariyerine İtalya'da devam eden başka bir ülke kökenli isimlerde alınabilir.burda önemli olan mantıklı olup yakalanan ambiansı kaybetmeden kadro mühendisliğini iyi yapmaktır.buda voleybol aklının bu işi iyi bilenlere teslim edilmesidir.şu an umutluyum. puzzlede, parçalar yavaş yavaş yerine oturuyor.ancak ani yapılacak yanlış bir hamle her şeyi değiştirebilir. O, yüzden teknik kadroya dokunmadan, oyuncu kadrosunu dağıtmadan, yapılabilecek en mantıklı transferler ile iki hedefe yoğunlaşmak lazım. Birincisi, cev şampiyonlar liginin gedikli takımları arasına girmek ve burda başarılı olmak. İkincisi, amatör branşlarda Lig şampiyonluğu olmayan tek branşta şampiyon olmak.bu seneki cev2 şampiyonluğu yıllardır beklenen, özlenen, başarının ilk halkası ve başarılı yıllara açılan ilk kapı olacaktır.💛❤️🦁

Bu arada Zeliha Işık haber verdiyse doğrudur denen bir haberci.Haak ve Tolok kapalı kontratı var alınmaz diyorsa doğrudur her kulüpten haber alabilen eli kolu uzun bir haberci.Bu durum da en mantıklı hamle Ryk olur taraftar ısrarla istesin oda kaçarsa çok zorlanırız çünkü sadece Galatasaray değil Scandicci de Ryk istiyor dedi.Egonu Milano ile kapalı kontratı var.Vargasın Fener ile Boskovicin Vakıf ile Haak İmoco ile Antropova Eczacı ile anlaştı.Elde kalan en iyi isimler ilk 5 pç den sonra gelenler Ryk ve Tolok Novara ile Tolok da kapalı sözleşmesi var dedi.Ryk şuan alınabilecek en iyisi bırakmamak lazım.Bu arada Ryk hızlı oyunla kendi seviyesinin üstüne çıkacak ısrarla söylyüyorum bunu öngörmek zor değil çünkü şuana kadar hep yüksek takımlarda oynamak zorunda kaldı ama tam bir hızlı takım oyuncusu.Çünkü kendisi çok çabuk bir isim zaten hızlı top oynarsan rakip blok defans dağınıken hücum edersin Ryk kol gücü en güçlü isimlerden karşısında tam oturmamış blok bulursa af etmez çok sert smaç vurabilen biri.Servisleri bir o kadar kuvvetli.İlk 5 pç katkısı verir demiyor öyle bir yükselme değil ama bize gelirse bence kendi seviyesinin bir adım önüne geçecektir hızlı toplara hızlı reaksiyon verebilecek dağınık blok defansı da sert smaçlarıyla daha da dağıtabilecek biri eğer hızlı oynarsak.Naz halla hızlı oynatamıyor takımı bu sezon iyice Bongaerts seviyesine ulaştırmamız lazım seneye Naz'a çok ihtiyaç olacak.Naz hızlı oynatmaya çalışıyor ama görüyoruz smaçörleri aşırı kötü paslıyor ortaları hiç paslamıyor.Naz pç harici hiçbir bölgeyi iyi paslamıyor şuan Bongaerts girince bir anda bütün takım kendine geliyor Naz gelmiş geçmiş en iyi pasörlerden daha yaşı da 35 doğru çalışırsa hızlı oyuna da adapte olucaktır bence.

Halil,bey doğrudur takımda düzelme var. umut vadeden değişim,ve gelişim var.daha evvel suyun karşıki tarafı,Eczacıbaşı, Vakıfbank,ve THY ilk dördü paylaşıyordu.şimdi durum değişti.thynin önüne geçtik.geçen sene son maçta eczacıyı geçsek bu gün cev şampiyonlar Ligi'nde biz olacaktık.bu heyecanı, aksiyonu, yakalamışken aynı modda ilerleyememek takıma zarar verirki o zaman tablo eskiye döner.burda evvela öne çıkan bizim yapacağımız kadro planlaması. takım şu an kötü durumda değil.ancak yazılan, çizilen, adı geçen isimler arasında en mantıklı olan yada olanlar transfer edilmeli. Kanaatim tolok,egonu,haak,transferleri bu sezon özelinde çok çok zor isimler.mukavelesi süren bu isimler ile masaya oturmak için kırdırma yoluna gidilmesi lazım ki oda karşımıza abesle iştigal bir maliyet çıkarır. kolları şimdiden sıvamalı ve işe koyulmalı.başka alternatiflere yönelmeli.elimizde barbolini, gibi saygın bir İtalyan, sylla gibi İtalya'da oynamış bir oyuncu var.italyan pazarına bu iki kozla girilebilir.daha önce takımda italyan oyuncular forma giydi. başarılıda oldular yine aynı şekilde bir hamle olabilir.yada kariyerine İtalya'da devam eden başka bir ülke kökenli isimlerde alınabilir.burda önemli olan mantıklı olup yakalanan ambiansı kaybetmeden kadro mühendisliğini iyi yapmaktır.buda voleybol aklının bu işi iyi bilenlere teslim edilmesidir.şu an umutluyum. puzzlede, parçalar yavaş yavaş yerine oturuyor.ancak ani yapılacak yanlış bir hamle her şeyi değiştirebilir. O, yüzden teknik kadroya dokunmadan, oyuncu kadrosunu dağıtmadan, yapılabilecek en mantıklı transferler ile iki hedefe yoğunlaşmak lazım. Birincisi, cev şampiyonlar liginin gedikli takımları arasına girmek ve burda başarılı olmak. İkincisi, amatör branşlarda Lig şampiyonluğu olmayan tek branşta şampiyon olmak.bu seneki cev2 şampiyonluğu yıllardır beklenen, özlenen, başarının ilk halkası ve başarılı yıllara açılan ilk kapı olacaktır.💛❤️🦁
Önemli olan zaten çekirdek kadroyu koruyabilmek iyi pç den önce İlkin Eylül Alexia Yasemin falan bu isimlerle bir uzatmak lazım.6-7 senedir ilk 4 dahi ya zar zor giriyoruz genelde giremiyoruz ilk 3 yarışı verebilir bir kulüp olduk en azından umarım bu ivme devam eder de işin sonunda kupa görürüz.Her ne kadar Cibara eleştirsek de şube içinden ben voleybolu önemsiyorum şunu bunu yapıcam diyen biri çıkana kadar Cibara ile devam edilsin kanaatindeyim.

Geri