• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bir tane güzel haber aldık bari.

Eylül ve yaseminle de uzatıyormuşuz hadi bakalım 6. Değil de 5. Olacağız gelecek sene :)

Yine başladı tipik o mesaj.2024-2025 de ilk 4 hayaldi hayal görüyorduk bizi 7-8 e kadar attın.Bu sene ilk 3 için çok idalı konuşuyorduk lig başlayınca görecektik.Seneye içinde 5-6 hayaleri kurmaya başladın mı şimdiden her sene aynı oyunu oynuyoruz dejavu oluyor artık.

Ya sanane kardeşim sana mı soracağım yazacağım şeyleri. Doğru dedim çok iddialı değiliz kimseden çok daha iyi değiliz eczacı maçını alamazlarsa göreceğim 3.lüğü cidden baya iddialıyız! Seneye ilk 3 olamayacağın kesin Zerenin hamlelerine göre bi ihtimal 4.lük ötesi olmaz. Buraya bi şey yazarken sana kendimi beğendiremem katılıyorsan katılırsın katılmıyorsan sus ben böyle düşünüyorum

Yok dediğine karışmadım sadece geçmişten hatırlatma yaptım dejavu diyerek yazamazsın falan demedim ki sadece hatırlatma.

Şunu da hatırlatayım Zeren iki sezondur bizi geçecek ama halla geçemiyor.Yerli sorunları ortada kaliteli yabancı almak yetmez.Bizi yenmiş olabilirler ama bu sezonda gelecek sezon da bizi geçmeleri düşük olasılık.Ha daha 3-4 gün önce zeren batmış yorumu yapılıyordu.Ama görüştür tabi saygı duyarım izleyip görücez.

Kaptanın bir yere gideceğini düşünmemiştim zaten. Ona ellerinde kupalar kaldıracağı kadrolar vermek bu yönetimin ve bu camianın borcu.

Eylül'ün, Yasemin'in ve Alexia'nın (yedek olarak) bizimle devam ettiği senaryoda zaten tepeye oynamaya devam ediyoruz. Haak gelmese bile 19-21 yaşlarında ve yıldızı parlamaya başlamış bir pasör çaprazı alarak bu takımı büyütmeliyiz.

Kaptanın bir yere gideceğini düşünmemiştim zaten. Ona ellerinde kupalar kaldıracağı kadrolar vermek bu yönetimin ve bu camianın borcu.

Eylül'ün, Yasemin'in ve Alexia'nın (yedek olarak) bizimle devam ettiği senaryoda zaten tepeye oynamaya devam ediyoruz. Haak gelmese bile 19-21 yaşlarında ve yıldızı parlamaya başlamış bir pasör çaprazı alarak bu takımı büyütmeliyiz.
Fb ve vakıf zaten belli eczacı antropova Gabi alıyor nasıl tepeye oynayacağız? Türkiye’den bi takım da haak ile ilgileniyormuş. Tepeden kasıt nedir?

Fb ve vakıf zaten belli eczacı antropova Gabi alıyor nasıl tepeye oynayacağız? Türkiye’den bi takım da haak ile ilgileniyormuş. Tepeden kasıt nedir?
Kadronu asıl kısmını koruyarak tepeye yani şampiyonluğa oynarsın. Britt ve Sylla'nın kontratları devam ediyor. İlkin, Eylül, Yasemin , Alexia , genç ve yıldız adayı pasör çaprazı ve Wang'la zaten rakiplerine denk seviyeye geliyorsun. Üstüne yabancı bir smaçör (Eğer Lukasik istediğimiz seviyeye gelemezse) alırsın, 2. pasör olarak Dilay Özdemir'i alırsın, 3. orta olarak da Berka Buse Özden'i alırsın. Bu kadroyla şampiyonluğa oynarsın. Yani biz çok daha düşük seviye kadrolarla 2015-2019 arasında şampiyonluğa oynamışız. Bu kadroya hayli hayli oynarız.

Eylül ve yaseminle de uzatıyormuşuz hadi bakalım 6. Değil de 5. Olacağız gelecek sene :)
Bu sene 6. olacağımızı düşünmüyorum. Bir Galatasaray taraftarı böyle olsa bile bunu keyif alıcı şekilde yazmaz.

Bu sene 6. olacağımızı düşünmüyorum. Bir Galatasaray taraftarı böyle olsa bile bunu keyif alıcı şekilde yazmaz.
Herhalde ben bi şey yazdığımda halüsinasyon falan görüyorsunuz yani ben bu sene 6. Mı olacağız demişim? Çok keyifliyim cidden baya keyifliyim şaka gibi insanlar ya

Kadronu asıl kısmını koruyarak tepeye yani şampiyonluğa oynarsın. Britt ve Sylla'nın kontratları devam ediyor. İlkin, Eylül, Yasemin , Alexia , genç ve yıldız adayı pasör çaprazı ve Wang'la zaten rakiplerine denk seviyeye geliyorsun. Üstüne yabancı bir smaçör (Eğer Lukasik istediğimiz seviyeye gelemezse) alırsın, 2. pasör olarak Dilay Özdemir'i alırsın, 3. orta olarak da Berka Buse Özden'i alırsın. Bu kadroyla şampiyonluğa oynarsın. Yani biz çok daha düşük seviye kadrolarla 2015-2019 arasında şampiyonluğa oynamışız. Bu kadroya hayli hayli oynarız.
2015-19 arası dönemde mucizevi şekilde final yaptığımız sezon dahil hiçbir sezon şampiyonluğa oynamadık. Eğer oynasaydık aaa gs final oynayacak sürprizi de yaşamazdı kimse. Yani ne diyebilirim ki şu saydığın kadroyla şampiyonluğa oynayabileceğimizi düşünüyor olmanız kelimeler tükendi valla bende.

Bu arada haak gelmez zaten ama Erdal beyin kadrosu hayli hayli şampiyon olur yıldız pç eklemesi ile ama öyle bir genç oyuncu yok şampiyon olamaz falan abartmayın.

Bu forumdaki çoğu voleybol yorumcusu eşini manipülasyonlarla bıktıran kocalar gibi. Gs voleybolun kitlesini göstermesi açısından çok üzücü oldu bu yorumları sürekli görmek. Size vallahi kolay gelsin ben bu forumdaki voleybol kafası ile uğraşamam. Hadi bye cidden

Herhalde ben bi şey yazdığımda halüsinasyon falan görüyorsunuz yani ben bu sene 6. Mı olacağız demişim? Çok keyifliyim cidden baya keyifliyim şaka gibi insanlar ya
Ya kardeşim erkek basketbolda ki saçma sapan kadro ve hoca tercihi , kadın basketbolda iyi giden birşeyi bozma hamleleri , erkek voleybolda bile bile lades denip Umut ile sezon başlangıcı bakın bunların hepsi bariz yanlışlar. Kadın voleybolda nispeten daha doğru şeyler yapılıyor. Önemli Türk oyuncular takımda tutulmaya çalışılıyor. Elestirdigimiz yerlerde zaten sınırımız yok ancak iyi birşey yapılmaya çalışılırken bile sizin gibi alay edercesine mesaj yazan yok. Sen mesaj begenmeyince heryere salça olacaksın ama senin bu manipüle edici tarzını yazinca yok şaka gibi insanlar vs vs.

Bu forumdaki çoğu voleybol yorumcusu eşini manipülasyonlarla bıktıran kocalar gibi. Gs voleybolun kitlesini göstermesi açısından çok üzücü oldu bu yorumları sürekli görmek. Size vallahi kolay gelsin ben bu forumdaki voleybol kafası ile uğraşamam. Hadi bye cidden
Sende Kadıköy Göztepe Bostancı toplu taşımalarına binip hizmet beğenmeyen kokoş gibi davranma ozaman

Gizem hanım ben bunu yıllardır diyorum ve sürekli atışıyoruz.Sadece kötü günlerde çıkıp asla beklenmeyecek kötü senaryolar üretip iyi yerlde az yazıyorsunuz kötü yerlerde alaycı ezici dil kullanıyorsunuz.Geçen yıl Eylül Yasemin gibi gençler bizde kalacak mı yetişirip Fenere Vakıfa kaptıracaz diyordunuz bu sene bu hamlelerle 6 olmaz 5 oluruz ya alayına neden oluyor.2 senedir size bu sebeple hep trollsünüz tabiri kullandım ama en azından anlaşalım site güzeleşsin diye bu yıl çok düzgün iletişim kurmaya çalışıyorum.Eğer gerçekten bu şubeyi destekliyorsanız alaycı küçümser dillerle olmayacak kötü senaryoları olacak gibi söylerek kötü günlerde çok yazıp iyi günlerde çok nadir görünerek bu kulübü küçümseyerek yapmayın.İyi günlerde de kötü günlerde de objektif yazarsanız bence çok daha verimli çok güzel bir iletişim olacak.

Bu arada haak gelmez zaten ama Erdal beyin kadrosu hayli hayli şampiyon olur yıldız pç eklemesi ile ama öyle bir genç oyuncu yok şampiyon olamaz falan abartmayın.
Sizce burada bir çelişki yok mu zaten? Erdal Bey'in yazdığını senaryoyu oluşturacak ortam yok ve dolayısıyla şampiyonluğa filan oynama durumu yok ve yine dolayısıyla 3. veya 4. olmaya çalışmak için para harcamak demek bu durum.

Eczacıbaşı ve Zeren seneye konuşulan transferleri yaparak girse lige en iyi 5. kadro gibi başlayacağız arkadaşlar. Bu senaryoda sanki sizin dediğiniz gibi olumlu değil de Gizem Hanım'ın dediği gibi olumsuz bir şeyler var gibi. Üslup konusunda ben daha yeni tartışma yaşadım orayı ayrı tutuyorum fakat daha yeni Zeren'e bu kadroyla kaybettik, üstüne bu transfer durumları konuşulurken burada her şey çiçek böcek konuşulmamalı sanki. Bu konuda Gizem Hanım'a daha yakınım ben.

Çiçek böcek gibi ne zaman yazdım yüz kere çapraz yok yok eleştiren benim zaten Erdal beyin dediği ortam oluşmaz çünkü çapraz yok o yüzden şampiyonluk konuşamıyoruz geri kalan bölgelerde gayet yeterliyiz sadece Haak yerine Ryk geldi diyr şampiyonluk ortamından 6. sıraya mı düşücez.Ama şuan bakınca Eczacıbaşı komple smaçör almadı bu kadroyla bizi geçemezler Antropova geldi okey Yaprak Ebrar Simge ile mi bizi geçecekler ha ben gabi gelebileceğini düşünüyorum gabi alırlar o zaman iş değişir evet Eczacı net geçer derim ama daha bir smaçör gelmedi.Vakıf zaten çok önümüzde şuan saymıyorum.Fener sıkıntılı şuan orro çok büyük güç katsa da fener golden trio diye diyr tutmayan bir sistemdr ısrar ediyor Ryk transferi ile Fenerbahçe ile mücadelece edecek takım haline rahatlıkla geliriz.Zeren konusunda zaten katılmıyorum kimseye Zeren için 2-3 gün önce Zeren battı diyen kişi şimdi Zeren için bizi geçecek diyor zaten ayrı bir çelişki.Zeren’in yerli oyuncusu yok sadece yabancılar ile iş olmaz Haak gelmiyecek zaten o yalan bu kadronun hemen hemen aynısı olacaktır seneye belki Buse çekebilirler pasöre ortaya Aslı alırlar belki ama çok bir değişim beklemiyorum.Kupa yarışında değiliz ama 5-6 yarışındayız görüşüne asla katılınmaz.Geçmişi açınca zaten 2 sene önce 7-8 yapıcaz sen ne ilk 4 ü diyorsun hayal kurma diye site de neler yazıldı görüyoruz.Bu sene başta duruyordur mesajlar hedef ilk 3 diyince dalga geçiyorlardı belli şahıslar sonuç ortada.Seneye de 3-4 arası bir sora koyarım bu takıma yok 5-6 bizim 2. olmamızdan daha zor ihtimal.Ha tabi spor bu her şey olabilir her şey ihtimaldir küme düşme de şampiyon olma da ama şuan görünen tablo da Eczacı-Vakıf finali.Fener-Galatasaray 3. lük yarışı görüyorum ben Zeren gelecek sezon da o yarışın dışında kalacak gibi ama çıkıp beklenmedik hamleler gelirse konuşuruz yine.

Aslında 3 senedir doğru biliyorum sıralamamızı 2023-2024 de küme düşme hattına kadar geriledik çok eleştirdiğimiz bir sezondu ama Avrupa gidemiycez yorumları çok geliyordu bu takım 6. olur diyordum o sezon 6 bitti.Gelecek sezon 4. olucam diye anca 5. oluruz diye laf yiyordum 4. olduk.Bu sene sezon başı 3. oluruz dedim diye laf yiyordum şuan 3. sıra belli olmaz ama net en büyük favori biziz.Seneye yine bazı uçurum kötü felaket senaryolarının peşinden gitmeye başladınız.Seneye Antropova gelip artık şampiyonluk hedeflemeliydik bu eleştirilmeli zaten.Ama 6. oluruz falan da değil.Yaz geldikçe gelecek sezon sıralaması konuşuruz daha hiç belli olmaz tek bir transfer dengeleri değiştirir ama gelecek transferlere göre 3-4 arası bir sıra belirleriz diye düşünüyorum.Mutlu muyum değilim beklentim seneye final oynayacak kadro görmekti.Bu kadroyu nasıl gereksiz övmüyorsak gereksiz de kötülememek gerçekleri konuşmak lazım.

Geri