Bir tane güzel haber aldık bari.
Fb ve vakıf zaten belli eczacı antropova Gabi alıyor nasıl tepeye oynayacağız? Türkiye’den bi takım da haak ile ilgileniyormuş. Tepeden kasıt nedir?Kaptanın bir yere gideceğini düşünmemiştim zaten. Ona ellerinde kupalar kaldıracağı kadrolar vermek bu yönetimin ve bu camianın borcu.
Eylül'ün, Yasemin'in ve Alexia'nın (yedek olarak) bizimle devam ettiği senaryoda zaten tepeye oynamaya devam ediyoruz. Haak gelmese bile 19-21 yaşlarında ve yıldızı parlamaya başlamış bir pasör çaprazı alarak bu takımı büyütmeliyiz.
Kadronu asıl kısmını koruyarak tepeye yani şampiyonluğa oynarsın. Britt ve Sylla'nın kontratları devam ediyor. İlkin, Eylül, Yasemin , Alexia , genç ve yıldız adayı pasör çaprazı ve Wang'la zaten rakiplerine denk seviyeye geliyorsun. Üstüne yabancı bir smaçör (Eğer Lukasik istediğimiz seviyeye gelemezse) alırsın, 2. pasör olarak Dilay Özdemir'i alırsın, 3. orta olarak da Berka Buse Özden'i alırsın. Bu kadroyla şampiyonluğa oynarsın. Yani biz çok daha düşük seviye kadrolarla 2015-2019 arasında şampiyonluğa oynamışız. Bu kadroya hayli hayli oynarız.Fb ve vakıf zaten belli eczacı antropova Gabi alıyor nasıl tepeye oynayacağız? Türkiye’den bi takım da haak ile ilgileniyormuş. Tepeden kasıt nedir?
Bu sene 6. olacağımızı düşünmüyorum. Bir Galatasaray taraftarı böyle olsa bile bunu keyif alıcı şekilde yazmaz.Eylül ve yaseminle de uzatıyormuşuz hadi bakalım 6. Değil de 5. Olacağız gelecek sene![]()
Herhalde ben bi şey yazdığımda halüsinasyon falan görüyorsunuz yani ben bu sene 6. Mı olacağız demişim? Çok keyifliyim cidden baya keyifliyim şaka gibi insanlar yaBu sene 6. olacağımızı düşünmüyorum. Bir Galatasaray taraftarı böyle olsa bile bunu keyif alıcı şekilde yazmaz.
2015-19 arası dönemde mucizevi şekilde final yaptığımız sezon dahil hiçbir sezon şampiyonluğa oynamadık. Eğer oynasaydık aaa gs final oynayacak sürprizi de yaşamazdı kimse. Yani ne diyebilirim ki şu saydığın kadroyla şampiyonluğa oynayabileceğimizi düşünüyor olmanız kelimeler tükendi valla bende.Kadronu asıl kısmını koruyarak tepeye yani şampiyonluğa oynarsın. Britt ve Sylla'nın kontratları devam ediyor. İlkin, Eylül, Yasemin , Alexia , genç ve yıldız adayı pasör çaprazı ve Wang'la zaten rakiplerine denk seviyeye geliyorsun. Üstüne yabancı bir smaçör (Eğer Lukasik istediğimiz seviyeye gelemezse) alırsın, 2. pasör olarak Dilay Özdemir'i alırsın, 3. orta olarak da Berka Buse Özden'i alırsın. Bu kadroyla şampiyonluğa oynarsın. Yani biz çok daha düşük seviye kadrolarla 2015-2019 arasında şampiyonluğa oynamışız. Bu kadroya hayli hayli oynarız.
Ya kardeşim erkek basketbolda ki saçma sapan kadro ve hoca tercihi , kadın basketbolda iyi giden birşeyi bozma hamleleri , erkek voleybolda bile bile lades denip Umut ile sezon başlangıcı bakın bunların hepsi bariz yanlışlar. Kadın voleybolda nispeten daha doğru şeyler yapılıyor. Önemli Türk oyuncular takımda tutulmaya çalışılıyor. Elestirdigimiz yerlerde zaten sınırımız yok ancak iyi birşey yapılmaya çalışılırken bile sizin gibi alay edercesine mesaj yazan yok. Sen mesaj begenmeyince heryere salça olacaksın ama senin bu manipüle edici tarzını yazinca yok şaka gibi insanlar vs vs.Herhalde ben bi şey yazdığımda halüsinasyon falan görüyorsunuz yani ben bu sene 6. Mı olacağız demişim? Çok keyifliyim cidden baya keyifliyim şaka gibi insanlar ya
Sende Kadıköy Göztepe Bostancı toplu taşımalarına binip hizmet beğenmeyen kokoş gibi davranma ozamanBu forumdaki çoğu voleybol yorumcusu eşini manipülasyonlarla bıktıran kocalar gibi. Gs voleybolun kitlesini göstermesi açısından çok üzücü oldu bu yorumları sürekli görmek. Size vallahi kolay gelsin ben bu forumdaki voleybol kafası ile uğraşamam. Hadi bye cidden
Sizce burada bir çelişki yok mu zaten? Erdal Bey'in yazdığını senaryoyu oluşturacak ortam yok ve dolayısıyla şampiyonluğa filan oynama durumu yok ve yine dolayısıyla 3. veya 4. olmaya çalışmak için para harcamak demek bu durum.Bu arada haak gelmez zaten ama Erdal beyin kadrosu hayli hayli şampiyon olur yıldız pç eklemesi ile ama öyle bir genç oyuncu yok şampiyon olamaz falan abartmayın.