Nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın buraya yazıyorum, forumda 18.seneme girmişim; uye olmadan once de burayi takip ediyordum salondan, tribunden arkadaşlarımız mevcuttu 2/3 sene de orasi desek 20 sene geçti.
Bu brans(lar) cok kotu, cok zayif zamanlar geçirdi ama o zamanlar elestiri, burada ki uye arkadaslarin birbirlerine karsi tavrı, tarzi sanki eskiden daha farklıydı.
Naçizane fikrim bir ülkeyi içten yıkmak icin yapilacak en buyuk operasyon "Demografik" ozelliklerini değiştirmektir diyen bir eski devlet buyugumuzden ilerleyerek bence bizim taraftar yapimizin da özellikle son 10-15 senedir cok değiştini goruyorum.
14 sene şampiyonluk görmeyen abilerimiz ki ben son zamanlarına yetiştim Allahtan o dönemin hep derler elestiri ile hakaret arasındaki farkı biz biliyorduk; antreman basarken bile oyunculara Galatasarayı anlatırken bile tavrımız, tarzımız, saygimiz bir sınıra kadardı sonrasını aşmazdik ama simdi ne Baskan, ne yonetim, ne coach, ne teknik adam, kadro vs... herkesin en hassas değerlerine kadar saydırmak serbest, kendimize söylenmesini kabul etmeyecegimiz noktalara kadar hakaret normal karsilaniyor.
Bende burada eleştiriyorum, coach degil diyorum, kinayeler yapıyorum ama ust noktalara içimden geçse bile çıkmıyorum cunku biz Galatasarayız bize yakışmaz o zaman iste başkalarına benzeriz.
Rahatsiz ettim herkesten özür dilerim içimden geldi cunku salonda bejeke macini izlerken de tribünde 15-16 yaşında gençlerin bir şut kaçırınca ettiği küfürleri duyup onu uyaran kisiye de verdiği tepkileri gördükçe bazı şeyleri kaybetmememiz gerektiğini düşündüğümü belirtmek istedim.