• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Sezona başlamadan taraftar hiçe sayıldı, tepkisi dikkate alınmadı. Yönetim 1 Haziran da oynanan çeyrek finaldeki rezil maç sonrası koç işini bilerek 3 Temmuz a bıraktı, tepki dinsin diye beklediler. Bu süre içerisinde Haziran ayında bol kepçe bir sürü çöp transfer yapıldı. Kendilerince çok akıllı iş yaptılar, sonuç 5 milyon dolar bütçe de sezon da çöpe gitti. Bu akıl kime aitse derhal istifa etmeli.

Petrucelli ⬇️

Palmer'ın kullanacağı top adedini azaltip Cummings ve McCollum etrafında şekillenen bir takım olmamız ayrıca topa da baskı yapmamız gerekiyor. Bu yüzden muhtemel Petrucelli transferini kıymetli görüyorum.

Not: Daha genç bir oyuncuya da gidilebilirdi ancak hocanın tanıyıp bildiği bir oyuncuyu istemesi de şahsen itiraz edeceğim bir konu değil.

Çok zor grup, her takım her sırada bitirebilir grubu.

FİBA'nın Abdi İpekçi'deki etkinliği üzerinden, Final Four'a kaldığımız müddetçe ev sahibi olduğumuz Final Four'u İspanya'ya verelim ki; İspanyolları İspanya'da nasıl yeneceğiz bahanesini bizzat inşa edelim. Böylelikle para akışı için yaratıyor olduğumuz ucuz güldürü bir zemine otursun.

Yönetim aklı böyle bir şey, karşınızda 2014'ten itibaren yeni Galatasaray. :)

E hani berbat kadromuz vardı?

Defalarca kez yazmışımdır, yere göğe konulamayan BJK ile bizim kadromuz arasında kalite anlamında ahım şahım fark yok diye.

-Oyuncuların sürelerinin paylaştırılması
- Süre alan herkesin 8-10 top bandında eşit şekilde top kullanması
-Nihayetinde 7 oyuncunun çift haneye çıkması
-Oyuncularının iştahının artmasıyla gelen savunma performansı sonrası rahat gelen bir BJK galibiyeti.

Unutmadan daha Cummings'in de olmadığını belirtelim.

Robinson'u kesmez hoca. Cummings, McCollum ya da Palmer'dan biri kesilir.

Bence net bir oyun kurucu alınmalıydı bu arada

Ben hala oyuncu kısmında soru işaretleriyle doluyum. Değişmesi gereken en az 2 oyuncu olduğu kanaatindeyim. Ondan sonrası da tamamen oyuncuların uygulanacak olan setleri becerebilme durumuna kalıyor. Zira bugün de rakip çok boş şut attı yayın gerisinden. Neyse ki kötü bir yüzdeyle soktu.
Zaten Petrucelli ile anlaşılmış. Devamı da gelecektir diye tahmin ediyorum.

Palmer ve Meeks 'den çıkmak lazım net. En son gelen uzunu antremana dahi almam

Bugünkü maçta olağanüstü bir performans sergilendi, sonuçta kötü bir dönemden geçiyorduk,bu bir refleks verme maçıydı ,adrenalin patlaması yaşandı. Asıl iş bundan sonra başlıyor muhtemelen bir çok oyuncu önümüzdeki maçlarda bu seviyelerde kalmayacak, yetenek olarak potansiyel belli. Burada koçun takviye düşünmesi gayet doğal. Tabii bundan sonra taraftarın da işin içinde olması transferden daha büyük etki yaratacaktır.

Geri