#10 Blake Schilb

Eurobasket'teki ve bizdeki görüntüsüyle öngörüde bulundum.Schilb'de ısrarcı olan arkadaşlar onu geçmişte yakından takip etmiş olacaklar ki ona zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorlar.Saygı duyarım.
 
Schilb kalitesini durduğu yerler, sahadaki duruşu ile belli ediyor bence, iki maç ile oyuncu değerlendirilmez en az on beş civarı maçta ortalama üzeri süre almalı bence değerlendirmek için. Çok fazla neden var kendisinin şu anki görüntüsünü açıklayan, birincisi şu an Sinan kadar yorgun, yanlış hatırlamıyorsam takımı ile geçen sene final oynadı ve avrupa kupalarında da varlardı. Üzerine pek dinlenemeden Eurobasket oynadı üzerine takıma katıldı. Takıma en son katılan oyunculardan biri, alışmamış olması normal. Ve diğer arkadaşların söylediği gibi hep ana parça olmaya alışmış biri için yeni bir role alışmak zor.
 
Çok büyük bir oyuncu.
Oynadığı her takımda liderlik yapmış bir oyuncu.
Dünkü oyunu bir fragmandı.
Gerisi artık gelecektir inşAllah..
 
Muazzam, şahane, olağanüstü.. Artık ne derseniz diyin bilemiyorum ama gerçekten sahanın her alanında iş yaptı. Topu yere vurabiliyor, şutu gayet iyi, oyun görüşü muazzam, penetresi var. Son yıllarda aldığımız en iyi forvet olabilir.
 
McCollum ile yanyana oynadığında verimi düşüyor ya da istenileni veremiyor mümkünse Sinanla daha çok oynamalı tabi bonus olarakta yanında Micov :)
 
Aslan parçasının maç sonu attığı tweet: BlakeISchilb: At the end of the day I'm walking with the heart of a lion..#cimbombom #tp23strong
 
Gerçekten çok kötü başlamıştı, Galatasaray'a büyük bir hevesle gelen bu adamın takıma oturmaması beni acayip üzerdi. Çok şükür formunu önce yukarı çıkardı şimdi de iyice kendini buldu.

Muazzam!
 
[video=youtube;EQ5r1EkHTyc]https://www.youtube.com/watch?v=EQ5r1EkHTyc&feature=youtu.be[/video]
 

Üst