Işıl Alben

"Kupalara ambargo koymadan başka bir formayı taşımak, almış olduğum mirasa ve içimdeki Galatasaraylılık inancına zaten uygun düşmezdi."

Bu sözü söylediği günden bu yana forumda imza olarak kullanmaktan gurur duyduğum sözdü. İmzanın hakkını veremedi belki, yönetimlerin şubeye bakış açısı gereği ama her alanda zirveyi yaşatarak gitti. Aslında gitti demek pek doğru değil, kısa bir ara verdi. Geldiği zamanı hatırlıyorum, BOTAŞ´ta forma giyerken takımın kampında Galatasaray eşofmanı ile çekilmiş fotoğrafı...

Sayılı gün çabuk geçer kaptan...
 
Geçmiş olsun kaptan. Seni bu “eskilerden kim kaldı” bölümünde görmek çok acı zira sen daima bizden birisin, eskilerde kalamazsın hiçbir zaman.

Tilbe’ye de geçmiş olsun. Umarım sağlıklı şekilde dönerler her ikisi de.
 
Geçmiş olsun kaptan umarım sağlığına bir an önce kavuşursun. Parkeler seninle daha güzel. Tekrar ayağa kalkacağına ve bu forma altında tekrar izleyeceğime inancım tam. -Burayı okuduğunu bildiğim için iyi dileklerimi buradan iletmek istedim Kaptan-
 
Sporda vefayı başka yerde arayanlardanım. Kimler kimler için fikrim hiç değişmedi. Giden de bir daha dömmesin derim hep. Hayat felsefeme de yansır. Personelim de giderse bir daha hayatta almam.

Ama Barney Stinson'ın da dediği gibi "her altın kuralin bir istisnası vardır" derim hep. Işıl da GS için o istisnalardandı. Kursk'a gitmesi doğruydu o dönem ben de demiştim "içinde ukde kalmasın git" Ama BOTAŞ macerası hiç başlamamalıydı. Buna yöneticiler de izin vermemeliydi. Her işte vardır hayır demek lazım belki de.
Gene de herkesin de benimle hem fikir olduğuna emin olduğum bir konu var. Seneye GSa dönmeli ve basketbolu bu forma altında bırakmalı.
Seni seviyorum Işıl. Artık ismin senden daha ağır, daha büyük. Bu sakatlığı da çarçabuk atlatmak tüm seni örnek alanlara borcundur. Tekrar geçmiş olsun 😘😘
 
Burak Elmas'tan kadın takımı için öncelikli ricam kaptanı geri getirmesidir. Zaten şampiyon olacak bir takım kuramıyoruz hiç olmazsa sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir efsanemizi izleyelim son senelerinde.
 
Basketbolu bırakacağı son saniyeye kadar Galatasaray'da oynaması gerekli. Bırakacağı zaman da formasının kaldırıp asılması şart .Hala geri dönmemiş olması da bu şubenin en büyük ayıplarından biridir.
 

Üst