#12 Kerem Gönlüm

Re: Kerem Gönlüm bize yakışır!

Yunus Taylan' Alıntı:
Neyse konu kayıp gitmesin..

Piyasada başka Galatasaraylı Kerem kaldı mı? :)

Sen demiştin, Kerem Seçer var... :)

Semih Abi,

Takıma para kazandırma ihtimali varken başka birşey yapması bana göre kötü...

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Yunus Taylan":3jy5bttj]Neyse konu kayıp gitmesin..

Piyasada başka Galatasaraylı Kerem kaldı mı? :)

Sen demiştin, Kerem Seçer var... :)[/quote:3jy5bttj]

Saydığer yönetimimiz elini çabuk tutmazsa Kerem Seçer de elimizden gidebilir.:)

Semih Ural' Alıntı:
Parayı tercih ederse kötü Galatasarylı mı olucak mesela? Çok yanlış bir düşünce.

Kişisel görüşüm Arda inşallah yurt dışında çok iyi bir takıma gidip geliştirir kendini. Tugayın Manchesterda, Barcada oynayan versiyonu olur.

Birgün Türkiyeye dönerse 3 kuruş para için ezeli rakibinin formasını giymeyen futbolcu her daim takımına tutkuyla bağlı topçudur.

Bizle sözleşme yappar para kazandırıp gider.Belki bu yüzden 750 bin 1 milyon dolar daha az alır ama işte GSlılığını ispat etmiş olur.

Az önce biten maçta FB'lileri deli etti, Galatasaraylı olduğu belli :)

Bu adama şanlı formayı giydirmek lazımdı ama..

Maç sonu Şahenk yerine Ahmet Cömert dedi. Aklı da bizde sanki :)
Ya da avutuyoruz kendimizi.

Kerem Tunçeri, Kerem Gönlüm & Kaya Peker bu 3'ünü Galatasaray forması görmek en büyük hayalim 8) Kerem Gönlüm'ün dün kü hareketlerini görünce işte bu adam Galatasaray forması giymeli dedim ama hareketleri için söyledim genelde oyuncu olarak çok sevdiğim ve takımımda görmek istediğim biri bir gün gelir inşallah...

Hüseyinin yanına devasa iki deli olurlar ama zor gibi yeni anlaşma vs ve ergin ataman gibi birisi onu bırakmaz efes rotasyonuna katılana kadar baya uğraşılmıştı ülker döneminde ama yaş geldi gelsin artık takımına ;) ;) ;) ;)

Kerem'in bize transfer olmayacağı kesinleşti gibi bir şey. Ama ben yılmayacağım :) Yeni sezonda Allah'ın izniyle günü ve saati uyarsa sırf Kerem için Mersin - Efes maçını izlemek üzere Mersin'e gideceğim.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Bugün gerçek Galatasaray'lı gibi oynayarak feneri dize getireceğinden şüphem yok.

Kerem helal olsun sana,sadece sen de değil Kaya,Sinan,Shumpert,Thornton,K.Tunçeri,Kasun hepinize helal olsun !!!