#12 Kerem Gönlüm

Re: Kerem Gönlüm bize yakışır!

ben anlatamadım galiba ben engin atsürün bize karşı tercih ettiği efesde oynadığı forma şansı bulduğu dönemde bize gelmesini isterdim kadroya giremediği dk bile alamadığı bir dönemde bize gelmesini istemezdim..

nasılki Kerem Gönlüm Efesin kilit oyuncusu olduğu halde bizde oynama düşüncesini açıkça belli ettiği gibi...

yoksa oyuncuya karşı herhangi bir olumsuz düşüncem yok hatta efesi tercih etmesinide anlayışla karşılarım normalide buydu

Mehmet Ali Goksen' Alıntı:
Pardon arkadaşlar Kerem Gönlüm cepte falan diye muhabbetler geçiyor.. Bize gelecek mi bilgilendirirmisiniz._?
kendisi BÜYÜK GALATASARAYLI SAMİYENE GELDİĞİ BİLE OLUYOR teklif götürürsek kesinn gelir bence

Erdem Akkaş' Alıntı:
ben anlatamadım galiba ben engin atsürün bize karşı tercih ettiği efesde oynadığı forma şansı bulduğu dönemde bize gelmesini isterdim kadroya giremediği dk bile alamadığı bir dönemde bize gelmesini istemezdim..

nasılki Kerem Gönlüm Efesin kilit oyuncusu olduğu halde bizde oynama düşüncesini açıkça belli ettiği gibi...

yoksa oyuncuya karşı herhangi bir olumsuz düşüncem yok hatta efesi tercih etmesinide anlayışla karşılarım normalide buydu
Bu açıklamandan sonra daha iyi oldu, haklısın. Gönül ister ki çok iyi süreler aldığı, çok faydalı olduğu bir dönemde gelsin ( tabi gelecekse).

Mehmet Ali Goksen' Alıntı:
Pardon arkadaşlar Kerem Gönlüm cepte falan diye muhabbetler geçiyor.. Bize gelecek mi bilgilendirirmisiniz._?
Kerem Gönlüm açıklamalarında sene sonu anlaşmasının biteceğini ve bize gelmek istediğini belirtti. Nitekim maç öncesi ve maç sonrasındaki konuşmaları, hareketleri de bu yöndeydi. Dün maçtan önce de Mert Uyguç aklımızda dedi zaten. Büyük olasılıkla gerçekleşecek ama önümüzdeki sezona dair hiçbir şey belli değil tabi.

Seneye:Hakan Koseoglu, Kerem Gonlum + Turk 3 numara.

Salih GOZMEN' Alıntı:
Yerli bir Guard transfer edecek isek seneye. Bu isim kesinik ile Hakan Koseoglu olmalidir. Soner senturk degil.
Arastirdim ve bakin ne buldum.
Biraz eski reportaj ama olsun.

Sene başı GalatasarayYugoslav ekolunden 3 yabancı oyuncuyudahil etti takıma. Ayrıca takımda İzmirli Boşnaklardan Hüseyin Beşok`ta Galatasaray forması giyiyor. Bu takımda yer almak istermiydin ?

Öle birşey vardı aslında sezon başı. Teklif geldi, olmadı. O takımda yer almak isterdim yani. Zizicle zaten arkadaşız milli takımlardan, ordan tanışıklığımız var. Öyle bir kadroda, 3 tane Yugoslav ekolünün olduğu ,Türk oyuncularında kaliteli olduğu bir takımda oynamak isterdim. İyi olabilirdi ama, sonradan para problemi çıkmış kulüpte, ondan dolayı olmadı.
----------------------

Umarim seneye Olur Hakan Koseoglu.

Cepte falan görmüyorum.Daha neler olur seneye kadar.İnşallah gelir ama olaylar farklı gelişebilir.

Seneye öncelikle Cemal ve Erdem gitmeli.Zaten sözleşmeleri bitiyor.

En azından Sinan Güler,Kerem Gönlüm ve M.Strickland'la Türk rotasyonunu kuvetlendirmeliyiz!

Valla Kerem Gönlüm bu takima cok yakisir.Savasci ve yirtici bir oyuncu.Insallah aliriz.Yaninda bide Efes de fazla forma sansi bulamayan Sinan Güler gelirse.Offf acayip güzel olur.

Sinan i zaten cok begeniyorum kendisine beyaz "zenci" (yanlis anlasilmasin siyahi oyuncu anlaminda) yakistirmasi yapiyorum.Yani cok atletik ve sahane smac vuran birisi.

yunustaylan' Alıntı:
Seneye öncelikle Cemal ve Erdem gitmeli.Zaten sözleşmeleri bitiyor.

En azından Sinan Güler,Kerem Gönlüm ve M.Strickland'la Türk rotasyonunu kuvetlendirmeliyiz!

Cemal'in gitmesi için hiç bir sebep yok.31lik Kerem'i alırken 24-25lik Cemal'i harcarsan br daha basket sisteminden söz edemezsin.

ya tamam cemal gençte hücümda 0 gibi birşey.kerem gönlüm hiç değilse hücümda ve savunmada baya iyi

Cemal Nalga bu sezon fena işler yapmıyor.En azından geçen sezona göre daha başarılı maçlar çıkarttı.Bence sözleşmesi bu yaz bitiyorsa 1-2 sene daha uzatılabilir.

Kerem Gönlüm konusuna gelirsek takıma gelmesi çok iyi olur.Umarım yazın ilk transfer haberimiz Kerem Gönlüm olur.

Bugün Kerem den orta cizgiden son saniye basketi.Kerem Galatasaray cok yakisir.:)

[youtube:2nr8952w]http://www.youtube.com/watch?v=wbEwWiVbH00&feature=channel_page[/youtube:2nr8952w]

Tunçeri'yi istemiyorum bazı röportajlarını okudum yok kalbimde hala beşiktaş var galatasaray'ada teşekkür ediyorum aslında falan gibi sözleri var.Net bir şekilde evet ben galatasaraylıyım,yetiştiğim yer orası demiyorsa gelsede olur gelmesede olur.Ama kerem gönlüm'e bütün kapılar her zaman açık.bize çok yakışacak.

Cemal daha cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor..yaw sen önce boş smaçları vur..ligin son sırasındakilere değil büyük takımlara karşı takımına katkı ver önemliliğini kanıtla ondan sonra hocanla diyaloğa gir..maça girmemezlik yap..

3 senedir Galatasarayda hala bir uzun şutunu geliştiremez mi? pota altında birebir oynayamazmı?illa sayı atman için kısa oyuncu içeri penetre edip uzunu üzerine çekip boştaki sana asistmi yapacak? ama cemal geleceğin yıldızı süper yetenek değilmi? geçiniz efendim bunları..