#12 Kerem Gönlüm

Re: Kerem Gönlüm bize yakışır!

Evet, Kerem Gönlüm bize yakışır, evet iyi bir Galatasaraylı.

Ama bu transferin olması için şartlar oluşmalı. Bugün Kerem Efes'te huzurlu, parasını her zaman düzenli alıyor, ait olduğu camianın profesyonelliği ve basketbol kültürü var, en önemlisi Avrupa'da adı var...
Galatasaray'a gelelim. Ne düzgün yönetilen bir kulüp, ne oyuncular paralarını düzenli alıyor, ne de basketbolda bir marka...

Kerem evli ve çocuk sahibi. Şimdi her zaman düzenli bir şekilde aldığı iyi miktarı buraya değişir mi? Şahsen şu şartlarda ben değişmem.

Ayrıca bilinmeyen şeylerde var. Bence Kerem Galatasaray'da gözüyle bakmamalıyız. Yanlış anlaşılmasın, bilinmeyen dediğim şeylerin hiçbiri Kerem'in aleyhine değildir.

Kerem'in bu açıklamarıylada kafalarımız biraz karıştı diyebiliriz.Efes Pilsen'de basketbolda bırakmak istiyorum demiş.Önceki açıklamarındada farklı şeyler söylemişti.Bakalım Kerem seney bizde oynayacak mı ? :roll:

Seri onlarda tabi Fenerbahçe olacak en büyük rakipleri. Bu normal yani takılmamak lazım. Her açıklamayı da dikkate almamak lazım. Geçenki açıklamalarından sonra içeriden aldığı tepkiyi bilemiyoruz.

Gönlün'de Efes varmış!!!

Efes Pilsen'in yıldız oyuncusu Kerem Gönlüm, Avrupa hayalini takımı için rafa kaldırdı.

Dört sezondur Efes Pilsen forması giyen ve takımıyla adeta özdeşleşen Kerem Gönlüm'ün sözleşmeyi 2 yıl daha uzatma kararının altında takıma duyduğu sevgi yatıyor.

Sezon başlarken sözleşmesini uzatmaya pek niyetli olmayan ve Avrupa'da basketbol yaşantısını sürdürmek isteyen 32 yaşındaki oyuncunun aklının bir köşesi de bir kulüp takımında forma giymek vardı. Ancak Ergin Ataman'ın kendisinden kalmasını istemesi ve Kerem Gönlüm'ün Efes Pilsen formasıyla özdeşleşmesi deneyimli oyuncuya 2 yıl daha Lacivert - Beyazlı takımla kalma yolunu açtı.

Öte yandan ABD'li forveti Bootsy Thornton ile sözleşmesini daha önce uzatan Efes Pilsen gelecek sezon kadro çekirdeğini koruyacağını ve istikrarla başarıyı hedeflediğini gösterdi

Yazık ki ne yazık...

Maşallah dediğimiz 3 ay yaşıyor!

Kerem Gönlüm'de gitti, ama hata etti!

Gönlümüzdeki aslan hata yaptı inşallah kulüp takımında Galatasarayda oynamak istiyorum demeçlerini kontrat fiyatını artırmak için vermemiştir

Kerem Gönlüm´ün buralarda çok popüler olduğu günlerde Berk ile konuştuğumuzda gelmesinin çok zor olduğunu dile getirmişti, tamamen duygusal nedenlerle.

Son zamanlarda Işıl Alben hariç, formayı paraya tercih edeni görmedim. O halde zaman eldeki değerlere sahip çıkma zamanı.

Kerem Gönlüm kendi geleceğini düşünerek Efes'te kaldı, mantıklı davrandı.

Galatasaray yöneticileri gidip Zizic'e, Gurovic'e milyon dolarlık kontrat yapıp, Kerem Gönlüm'e onların aldığı paranın yarısını teklif ediyorsa, Kerem Gönlüm Efes'te kalmakla doğrusunu yapmıştır. Zor zamanda yöneticiler dahi elini cebine atmazken, Kerem mi hibe edecek?..

Galatasaray basketbol şubesi böyle yönetildikçe Kerem Gönlüm, Kerem Tunçeri, Kaya Peker gibi oyuncular kolay kolay gelmez. Kabahâti bu oyuncularda aramamak ve kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamamak lazım.

İki sene evvel Hüseyin Beşok'a 750.000 dolar değil de, 500.000 dolar teklif etseydik gelecek miydi?

Evvela oyuncunun hakkını vermek lazım...

Ahmed Abi'ya katılıyorum.Bizim yönetimimiz yabancı oyuncu ile Türk oyuncu arasında çok ayrım yaparak Türk oyunculara saçma saçma fiyatlar veriyor.Bencede Kerem mantıklısını yapmış.Adam o kadar dile getirdi oynamak istediğini.Ah yönetim ah her yönden suçlusun her konuda.

Onur Yavuz' Alıntı:
Kerem Gönlüm´ün buralarda çok popüler olduğu günlerde Berk ile konuştuğumuzda gelmesinin çok zor olduğunu dile getirmişti, tamamen duygusal nedenlerle.

Son zamanlarda Işıl Alben hariç, formayı paraya tercih edeni görmedim. O halde zaman eldeki değerlere sahip çıkma zamanı.
Onur abi Isıl Alben harıc demissin Arda Turan?

Oyuncular için biraz beklesek. Hani şu an karşı yakada olan Emre için bu cümleler kullanılıyordu zamanında.

Okan DAMGACI' Alıntı:
Onur abi Isıl Alben harıc demissin Arda Turan?
Okan, Arda Turan henüz Galatasaraylılığını ispatlama fırsatı bulamadı. Bunu da yakın zamanda kanıtlama fırsatının olacağını düşünmüyorum.

O söylenenler örnek değil bana göre, nasıl değile gelelim. Bir insanın en büyük imtihanlarından bir tanesi para iledir, Arda Turan'ın kontratı sona eriyor olsa ve kendisine Avrupa'dan bir teklif gelse, bu teklif de öyle bir teklif olsa ki bizim teklifimizin iki katı. Acaba böyle bir durumda Arda ne yapar? Galatasaraylılığını Arda böyle bir durumda ispatlayabilir bana kalırsa. Ben Arda'nın düzgün karakterli birisi olduğuna inanmaya başladım, eskiden inanmazdım. Bakalım zaman neler gösterecek...

Parayı tercih ederse kötü Galatasarylı mı olucak mesela? Çok yanlış bir düşünce.

Kişisel görüşüm Arda inşallah yurt dışında çok iyi bir takıma gidip geliştirir kendini. Tugayın Manchesterda, Barcada oynayan versiyonu olur.

Birgün Türkiyeye dönerse 3 kuruş para için ezeli rakibinin formasını giymeyen futbolcu her daim takımına tutkuyla bağlı topçudur.