#12 Kerem Gönlüm

Re: Kerem Gönlüm bize yakışır!

Gerçekten bize çok yakışırsın Kerem Gönlüm. Erdemir son saniyelerde serbest atışı sayıya çevirdiğinde yüzündeki o üzülme ifadesi inanılmaz hoşuma gitti. Aslan Yürekli. Seni seneye bu kadroda göreceğiz umarım.

bugünkü maçın son dakikalarında(sanırım uzatmalardan birinde)maç kafa kafaya giderken,Erdemir'in attığı bir sayı sonrasında kameralara girdi.Yüzünü buruşturup,sanki "aman be" der gibi bakışı vardı.

kerem gelse su takıma seneye aslında gelmeyecek durumda yok anlasılırsa olur ama ben bugün guroviçten sonra erdemirli barboura bile razıyım be abi

engin karabas' Alıntı:
bugünkü maçın son dakikalarında(sanırım uzatmalardan birinde)maç kafa kafaya giderken,Erdemir'in attığı bir sayı sonrasında kameralara girdi.Yüzünü buruşturup,sanki "aman be" der gibi bakışı vardı.

Evet bende fark ettim çok üzüldü.

Koca adam'ı getirin bize canımızı verelim size diye bir kampanya başlatacam...Bugünkü maçlardan sonra aklıma girdi,bundan sonrada çıkmaz...

Ali Bozgeyik' Alıntı:
Koca adam'ı getirin bize canımızı verelim size diye bir kampanya başlatacam...Bugünkü maçlardan sonra aklıma girdi,bundan sonrada çıkmaz...
Evet bir uygulama çok iyi olur.Facebook'da felan guruplar açılsa çok iyi olur.

erdemir maçında biz yenilirken son anlarda yüzündeki üzüntü ve fenr maçındaki savaşı beni çok mutlu etti tam bi aslan bize yakışır!

uzatmada james thomas 2de 2 atınca yüzündeki üzüntü ifadesi beni çok etkiledi inşallah seneye takımımızda yer alır

Kerem Gönlüm hem yerli rotasyonumuz açısından hemde Avrupa ve ligdeki tecrübesi bakımından bizim tam aradığımız uzun.Ayrıca ne kadar Galatasaraylı olduğuda sizinde belirttiğiniz gibi dünkü üzülme ifadesiyle belli oluyor.Zaten röportajında da resmen önümüzdeki sezon Galatasarayda oynamak istiyorum demiş.İnşallah takımımıza kazandırırız.Kerem gibi bir uzun takımımıza hem güç hemde Galatasaraylılık ruhu açısından önemli bir katkı olacaktır.

Haftaya Oynanacak Efes Macinda Kerem Gonlumu Tirbune Cagirlaim Adam tirbune biraz adapte olsn ve byk galatasaray camiasini gorsun(cafe crown haric)

Gelecek hafta küfretmezler inşallah ona... Ultraslan'da da buna benzer konu açmak lazım, varsa daha büyük harflerle yazmak lazım...

Haftaya maçın sonucu ne olursa olsun Kerem Gönlüm tribüne çağırılmalı!

Kerem'in haftaya bize karşı iyi oynaması çok büyük bir olasılık.bu tepkiyle karşılanmamalı! çünkü o her zaman formanın hakkını veriyor

ben HÜSEYİN ve KEREM li bir pota altımızın nasıl olacağını düşünemiyorum...yani düşünerek düşünemiyorum....umarım bu ikiliyi düşünen herhangi bir yöneticimiz vardır...

Kerem Gönlüm dün o hareketi yaptığında yanında Sinan Güler de vardı.Onunda galatasaraylı olduğunu duymuştuk.Bu ikisi şu sıralar bize gelse süper olur aslında.