#12 Kerem Gönlüm

Re: Kerem Gönlüm bize yakışır!

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
eger keremin bu halinden sonra efes maçında ona özel ilgi tezahürat yada pankart açmaksak çok üzülürüm...ayrıca sinan da pek memnun degil sanırım onunda içinde gs ruhu var:=)
Sinan güler de bizle aynı renklere gönül veriyor diye biliyorum

İçimizdeki bu büyük heyecan
Cıvıldaşmalar sen sen diye
Önümüzdeki senenin planları
Yapılır sen sen diye
----------------------------
Armanın haline üzülürsün
Elbet bu yeter bize
Varsın Gurovic yatadursun
?GÖNLÜM?üz atar sen sen diye
-------------------------------
Yeter daha ağlatma bizi sen sen diye!
Yeter daha ağlatma bizi kupa diye!!!
--------------------------------
O azim, o yürek, o hırs
Yüce armanın altına gelsin diye
Bağırır arma sevdalıları
Kerem Gönlüm diye diye
Ümitlerimiz çiçek açar
Yeşillenir Kerem diye diye
Şampiyonluk yolunu açar
Hüso?nun yanına Kerem gele?
Bitsin artık kupa hasreti
Bitirecek de dertleri Kerem?in gelişi
Haydi, senle birlikte bitirelim bu işi
Gör bak bekliyor seni bunca kişi
---------------------------------
Yeter daha ağlatma bizi sen sen diye!
Yeter daha ağlatma bizi kupa diye!!!

Sevgili Alperen iyi guzel yazmisin.
Hersey Kerem ile bitmez biraz Abartmisin.

Organizasyon islerini halledelim.
Cimbom icin gonul eyleyelim.

Once cafe crowndan kurtulalim.
Sonra bir sponsor bulalim.

Salih GOZMEN' Alıntı:
Sevgili Alperen iyi guzel yazmisin.
Hersey Kerem ile bitmez biraz Abartmisin.

Organizasyon islerini halledelim.
Cimbom icin gonul eyleyelim.

Once cafe crowndan kurtulalim.
Sonra bir sponsor bulalim.

Anladım dersin ki aşık atmanın vaktidir,
Delinmiş bağrımı var sen de deldir...

Organizasyon bir anda mı olur acep,
Yoksa bu iş için didinmeli mi hep?

Armasını seven,formasını seven adama can kurban,
Elbet uçacağım Kerem'in geldiği an...

Bu kulübe sponsor olmayan utansın,
Onlar gelip bize ulaşsın...

:) :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
----------------------------
Armanın haline üzülürsün
Elbet bu yeter bize
Varsın Gurovic yatadursun
?GÖNLÜM?üz atar sen sen diye
-------------------------------
Bunu pankart yapmamız lazım bence .

Kerem rengini, şartlar oluştuğunda bizde forma giymek istediğini zaten belli etmiş. Bu şartlarda pankarta ne gerek var ki.

Ancak unutmamak gerekir ki nihayetinde O da profesyonel. 3´ün, 5´in hesabını yapmaz ama arada uçurum olursa...

Can Akan' Alıntı:
[quote="Bergutay Kızılkaya":2bxipxhv]eger keremin bu halinden sonra efes maçında ona özel ilgi tezahürat yada pankart açmaksak çok üzülürüm...ayrıca sinan da pek memnun degil sanırım onunda içinde gs ruhu var:=)
Sinan güler de bizle aynı renklere gönül veriyor diye biliyorum[/quote:2bxipxhv]

sinan gulerde bizde oynamak isterse bu ikiliyi almak muhtesem bir is olur acikcasi turk rotasyonuna en buuk katkı saglanms olur

Kerem Gönlüm'e maçın devre arasında "sakın abi sözleşmeni uzatma Kerem Abi dedim,seneye sarı kırmızı formayı giyeceksin "dedim. bana 2 ellerini ellerini açarak gülümsedi!

Zaten kulüp politikası da bu şekilde oluşturulmalıdır. Önce Galatasaray' lı iyi oyuncuları bu kadroda toplamalıyız. Onların üzerine yabancı oyuncu almalıyız. Bize taraftar desteği ile çoşacak oyuncu lazım. Ruhsuz ve sadece para için oynayan oyuncuya bizim ihtiyacımız yok.

Kerem Gönlüm cepte dersek, yanında Engin Atsür'ü de getirmesini isterim. Gönül ister ki Sinan veya Mustafa Abi de olsun ama sağlıklı bir Tufan ne Sinan'a ne Mustafa'ya forma şansını fazla vermez. Türk rotasyonu olarak 1 ve 2 numarada Cüneyt, Engin, Murat ve 2 de oynayabilen Tufan işimizi fazlasıyla görür. Bunlara iki yabancı da eklenecek sonuçta. Bu isimlerden birkaçı combo guard görevini de çok iyi görüyor. Engin'i sene başında da istemiştik. O yüzden Kerem Gönlüm'e baskı yaparken yanında Engin'i getirmesi için de rica da bulunalım :)

hem Galatasaraylı oyuncuları toplayıp hemde engin atsürü istemek çok garip...

sene başında engin atsürü istedik mi? istedik..o efes pilseni tercih etmedi mi? etti...

sene başında bize tercih ettiği takımda sn bile alamayan adamı şimdi alıp bu formayı giydirmek ilginç bir tercih olur..

Erdem Akkaş' Alıntı:
hem Galatasaraylı oyuncuları toplayıp hemde engin atsürü istemek çok garip...

sene başında engin atsürü istedik mi? istedik..o efes pilseni tercih etmedi mi? etti...

sene başında bize tercih ettiği takımda sn bile alamayan adamı şimdi alıp bu formayı giydirmek ilginç bir tercih olur..
Galatasaraylı oyuncuları toplayalım diyen Metin abi( mantıklı da bir düşünce) Engin Atsür'ü de takımda görmek isteyen ben. Yani sizin ilginç tercih oluşturacak dediğiniz düşünceler zaten farklı iki kişiye ait. Kaldı ki Engin'i sene başında istedik, gelmedi, bir daha teklif götürmeyecek miyiz? Mevcut şartlarda yapılan teklifler arasında belki ciddi farklar vardı, belki sunulan imkanlar farklıydı. Engin'in de ayrıca Türkiye'ye döndüğü ilk sezonda yetiştiği takımda forma giymek istemesi de doğal - nasıl ki biz Kerem Tunçeri'yi de aynı mantıkla bizi tercih etmesini istiyorsak-. Euroleague takımında forma giymek en azından şansını denemek istemesi de normal. Bunun gibi birçok neden sıralayabiliriz.

Bundan üç sezon önceydi sanırım, Sinan Güler de Türkiye'ye döndüğü sene bizde denendi fakat beğenmedik ve gönderdik. O zaman da Sinan "Beni zamanında beğenmeyeni ben de istemem." desin. Bu mantıkla hiçbir yere varamayız. Bir forum yöneticimiz de sezon başında Hakan Köseoğlu'na teklif götürdüğümüzü ama kabul etmediğini söylemişti. Bunun gibi de çok örnek verilebilir. Sonuçta tercih edebileceğimiz Türk oyuncu sayısı da kısıtlı. İlla ki her sezon istediğimiz, teklif götürdüğümüz ama anlaşamadığımız oyuncular olacak. Bunda da tezatlık oluşturacak bir şey yok. Eğer o oyunculardan biri kulübümüze büyük bir saygısızlık yapmadıysa tabi ki...

yani bir cvp için bu kadar alakasız uzun birşey yazmana gerek yoktu

benim dediğim açık ve net adam efesi bize tercih etmiş iyi güzel hoş normaldir anlarım..ama görev alamayıp orada başaramayıp sonradan bize gelmesinide ben hazmedemem açıkcası..sen hazmedersin bir başkasıda..herkesin kendi görüşü saygı duyarım..

burası takımında süre alamayanların mecburen geldiği ve oynadığı yer olmamalı..bilmem anlatabildim mi?

Erdem Akkaş' Alıntı:
yani bir cvp için bu kadar alakasız uzun birşey yazmana gerek yoktu

benim dediğim açık ve net adam efesi bize tercih etmiş iyi güzel hoş normaldir anlarım..ama görev alamayıp orada başaramayıp sonradan bize gelmesinide ben hazmedemem açıkcası..sen hazmedersin bir başkasıda..herkesin kendi görüşü saygı duyarım
Alakasız kısmı neresi merak ettim. Benim görüşümde tekrar teklif yapılabileceğini göstermek için bazı örnekler üzerinden anlatmak istedim. Anlaşılır veya anlaşılmaz benim için fark etmez, anlaşılır ama doğru bulunmaz yine fark etmez; saygı duyarım. Ama anlayana hiç de alakasız değil çünkü bu ligde şampiyonluk için Türk rotasyonunda hep kısır bir döngüdeyiz. Farklı şeyler düşünüyoruz ama o da önemli değil, senin görüşündür, bu arma için kriterlerin farklıdır, saygı duyarım.