çok sevindim vallaha hayırlı olsun bir de denizin sözleşmesini uzatmasalardı eyiydi
2 sene geçmesi gerekmiyor bence. Eğer bir yatırım olcaksa gelecek ilk isim Neslihan Darnel olur ve o geldikten sonra diğer türkleri almamız kolaylaşır.Gerçekten çok önemli bir oyuncu , çok iyi katkılar yapacaktır.
Yalnız şunu unutmamak gerekir bayan voleybolda başarı istiyorsak çok iyi yerli oyuncularımızın olması lazım. Bizim yerli oyuncularımız pek iyi değil. İyi yerli oyuncuları toplamak için en az 2 sezon geçmesi lazım. O zaman Lo Bianco felan kalacak mı o da önemli bir soru
Bu sene için henüz sponsorluk anlaşması yapmadılar. Geçen seneki kötü gidişten sonra basketbola yatırımı arttırdılar.O zaman MP ne işe yarıyor voleybolda?
Türk oyunculardan yıldızları alamadık, yabancı yıldızları kendi imkanlarımızla aldık. Sponsor ne iş yapar?
2 sene geçmesi gerekmiyor bence. Eğer bir yatırım olcaksa gelecek ilk isim Neslihan Darnel olur ve o geldikten sonra diğer türkleri almamız kolaylaşır.
Zaten Neslihan'ın gelmesi 2 sene sürer bize. Daha yeni doğru düzgün yatırım yapmaya başladık bayan voleybola. Dikkat edersen iyi yerli oyuncuların sözleşmelerine 1 2 yıl sürer bizim iyi bir yerli kadro oluşturup komple bir takım oluşturmamız.2 sene geçmesi gerekmiyor bence. Eğer bir yatırım olcaksa gelecek ilk isim Neslihan Darnel olur ve o geldikten sonra diğer türkleri almamız kolaylaşır.
Zaten Neslihan'ın gelmesi 2 sene sürer bize. Daha yeni doğru düzgün yatırım yapmaya başladık bayan voleybola. Dikkat edersen iyi yerli oyuncuların sözleşmelerine 1 2 yıl sürer bizim iyi bir yerli kadro oluşturup komple bir takım oluşturmamız.
Bianco güzel konuşmuş. Yalnız bu Poljak GS'a gelsin Voleybola kombine olurum kesin. Duruşu dışında oyunculuğunu da çok beğeniyorum.
Normalde böyle bir cümle Oyunculuğu dışında, duruşunuda çok beğeniyorum olması gerekirken söz konusu Poljak oluncaböyle istisnalar yaşanabiliniyor
![]()