#16 Kristijan Nikolov

Genç takımların maçlarını, tek kamerayla bile olsa, kaydedip Youtube'dan paylaşmak çok mu zor? Gerçi bizim kulüp kadın A takımının EL maçlarını bile yayınlamaktan aciz... Benimkisi de fantazi işte... :|

Çok yıl kaybetti çok.En az 2 3 yıl bir şey beklememek lazım yaşıtları ne turnuvalar ne maçlar ne deplasmanlar gördü kendisi malesef elinde olmayan sebeplerden liselerarası maçlara kaldı.Kesinlikle kiraya verilmeli gerekirse ikinci lige ama oynatılmalı şu çocuğun gerçek maçları görmeye ihtiyacı var.

Bu maçtaki 1,5 dakiakan gördüğümüz biraz daha tecrübelenmesi lazım. Hücumda yapması gerekeni yaptı ama savunmada önce gereksiz bir faul sonrada adamını kaçırdı 3 lük yedik. Daha çok genç, tecrübesiz, olur o kadar diyelim. Ergin hocanın vazgeçmemesi lazım.

Fiziği baya zayıf ama savunmada geri adım atmamasını takdir ettim ben. Keşke ikinci yarıda da 3-5 dakika forma giyseydi.

Daha yolun çok başında, 18'ine yeni giren bir basketbolcudan bahsediyoruz.

Valla saçma gelecek ama 1 kere topu rakip yarı sahaya getirişini beğendim ben. Bence üzerine düşülmeli kesinlikle A takımda şans verilmeli tabi kendini güçlendirmesi lazım.

İlk planda Cedi Osman etkisi bekleyenler hayal kırıklığına uğrar genç yetenekte. Bu genç yıllarca sadece okul takımının maçlarında yer aldı, kendisiyle aynı dönemde gelen Cedi Osman ve diğerleri ise hem altyapı hem de okul maçlarında görev aldı. Fiziki ve tecrübe eksikliğini zamanla atacak üzerinden.

Daha yolun başında ve o bu formayı giymek için yıllarca mücadele etti. Birazcık zamana, güvene ve biraz da desteğe ihtiyacı var. Çok görmemeli...

İlk planda Cedi Osman etkisi bekleyenler hayal kırıklığına uğrar genç yetenekte. Bu genç yıllarca sadece okul takımının maçlarında yer aldı, kendisiyle aynı dönemde gelen Cedi Osman ve diğerleri ise hem altyapı hem de okul maçlarında görev aldı. Fiziki ve tecrübe eksikliğini zamanla atacak üzerinden.

Daha yolun başında ve o bu formayı giymek için yıllarca mücadele etti. Birazcık zamana, güvene ve biraz da desteğe ihtiyacı var. Çok görmemeli...
Kesinlikle..

Benden başka savunmada beğenen var mı Nikolov'u? Fiziksel dezavantajına rağman çok istekli ve inatçı savunma yaptı sahada kaldığı 5 dakikada. Ve de rakip Maccabi yani :)

Aferin sana aslanım benim.

Oyun zekası bence üst seviyede olan bir oyuncu Nikolov savunmasını bende beğendim dün. Hızlı hücumlarda hep doğru fauller yapıp kesti Maccabi'yi. Ayrıca fizik olarakta çok kötü görmedim. Vücut yapısı gereği hiç bir zaman zaten çok güçlü kuvvetli bir oyuncu olamayacak ancak önceki zamanlara göre gelişme var bence.

Oynadığı dönemde ciddi bir hata yapmadı, görevinide bence iyi yaptı. Savunması iyiydi. Topu kaybetmeden güzel getirdi. Faul yapması gereken yerde yaptı, yapmaması gereken yerde yapmadı. Koç biraz daha fazla süre verip Ender'i maç sonuna daha diri bir şekilde sokabilirdi bence.

Ligde halen oynayamıyor bildiğim kadarıyla ama sebebini bilmiyorum. Çok az süre izleyebildik ama fizik dezavantajına rağmen savunmasını, isteğini bende çok beğendim