Çocuk zaten Türk vatandaşı. TBF lisans vermiyor. Milletin isyanı buna !
Ergin hocanın en büyük eksisidir bence, genç oyunculara pek önem vermemesi. Hazır katkı alabileceği oyuncularla çalışır hep. Oyuncu yetiştirmek, A takıma oyuncu çıkarmak filan pek umrunda değildir.
Bugün de net şekilde belli oldu ki biraz süre verilse, biraz sabredilse (Türk olarak oynadığını farzederek) bu çocuk 1-2 yıl içinde 1 numaralı guardımız olma potansiyeline sahip. Gerçekten çok yetenekli. Ancak Ergin hocanın yerli statüsünde oynasa bile ona çok şans vereceğini düşünmüyorum. Koçun stili bu.
Misal Oktay hocayı pek de beğenmeyen biri olarak şunu net şekilde söyleyebilirim ki, Göksenin Mahmuti'nin Galatasaray'a armağanıdır. En kritik maçlarda süre verip önünü açmıştır.
O açıdan Efesin de gençleşme projesine girdiği şu dönemlerde Mahmuti faktörüyle Nikolov'u almak isteyeceklerdir. Dikkatli olmak lazım. Şartlar sağlanırsa Türk Saras'ı olur bu çocuk.
Adam Kartal Özmızrak ile şampiyon oldu daha ne yapsın. Genç oyuncudan kastımız ne bilmiyorum ancak yetenekli gençlere süre veren bir koç olduğunu düşünüyorum.
Sırf Galatasaray´ı tercih ettiği için harcanmaya çalışılan genç bir yetenek ve ona sahip çıkmayan, çıkamayan bir kulüp. Şubeyi geçtim, kulüp yönetimi el atmalı artık bu işe. Çünkü örnek uygulamalarıyla art niyetini alenen belli eden bir Federasyon ve başkanı var karşımızda.
Bana göre kulüp bir açıklama yaparak basın toplantısı düzenleyeceğini duyurmalı, örneklerle yapılan haksızlığı, çifte standardı Türk spor camiasının gözüne sokmalı. Sadece konuyu yakından takip edenler değil, tüm sporseverler öğrenmeli...
Bugün Nikolov´a sahip çıkmazsak ileride herhangi bir genç yetenek bizi tercih etmek ister mi?