#17 Sertaç Şanlı

bu yaştayken kaç tane oyuncu hatasız oynayabilir biraz insaflı olalım eleştiriken .. çocuk 19 dk süre aldı hangi maçta bu kadar süre almış bir sezon boyunca onu bir düşünelim..sen antremanda istediğin kadar çalış maç tecrübesi olmadan yapılacak maksimum katkı buna yakındır..belki 1-2 ribaund fazlası olabilir..

sonuna kadar dogru bir yorum. tecrübe denen şey oynayarak kazanılır, böyle oynaya oynaya geliştirecek kendini hemen ermal gibi oynamasını beklemek yanlış olur, sabırlı olmak lazım.

Bu yaştaki bir oyuncu için olumlu yönlerinden bakmak gerek. Eksiklerini giderebilir.

Orta mesafe şutu çok iyi. Serbest atış kaçırmıyor ve pas akışkanlığını sağlayabilecek bir uzun. Biraz daha güçlenirse savunması da daha sağlam olur. Bir de ayaklarını biraz daha hızlandırması gerek, mümkünse tabii. İlk hallerine göre daha iyi durumda.

Önemli bir uzun olabilir ileride. Beklemek gerek. Bu kadar genç bir oyuncunun eksikleri üzerine bu kadar gitmemeli.

Önemli bir maçta kritik anlarda süre aldı. Tecrübesiz olduğu için hatalar yaptı. Bunlar normal. Belki yıldız bir oyuncu olamaz ama faydalı bir uzun olacağını düşündüm. Hücumda birkaç pozisyonda şut tercihi kullandı , yumuşak ve düzgün bir bileği olduğunu gösterdi. Ama kesin konuşmak için daha çok erken.
Oktay hoca ona güveniyor ki Efes maçında bile kritik dakikalarda süre verdi kendisine.

Kesinlikle geleceği olan bir uzun ama Galatasaray gibi üst düzey bir takımda 19 yaşında ciddi süreler almak zor bir iş. Kendisini kuvvetlendirmesi, ayak çabukluğu için çalışması ve şut opsiyonlarını çeşitleyip geliştirmesi lazım. Ben Sertaç'a inanıyorum. O Galatasaray'ın önemli bir uzunu olacak inşallah.

Ben hala bizim takım oyuncusu olduğunu düşşünmüyotum ayakları inanılmaz yavaş inanılmaz . Ya bir arkadaşın dediği gibi inanılmaz ötesi kilo alacak ya da ayaklara hız kazandıracak .

Ben hala bizim takım oyuncusu olduğunu düşşünmüyotum ayakları inanılmaz yavaş inanılmaz . Ya bir arkadaşın dediği gibi inanılmaz ötesi kilo alacak ya da ayaklara hız kazandıracak .

Vidmar'ın bile üç yılda kaydettiği aşama ortada. Bir zamanlar takımın zayıf halkası olarak görülürken şimdi yokluğu pota altını sıkıntıya sokuyor. 19 yaşında bir çocuk için biraz beklemek gerek. Kenara atmak en kolayı.

Son saniyede kazandığımız Mersin maçından beri kadroya giremiyor.12. oyuncu olduğu için.Bu da her maça 3 uzunla başlamamıza neden oluyor.Bence Oktay hoca Göksenin yerine Sertaç'a kadroda yer verebilir.Çünkü uzunlarımız faul problemine girdiğinde kadroda Sertaç'da yer almazsa çok sıkıntı yaşarız.

Oktay Hoca'nın her Fener maçında ona süre vermesi çok ilginç gerçekten.

Fena da oynamadı oynadığı sürede, kendisini geliştirmiş gibi gözüktü.

Çok yavaş gerçekten. Yani bana güven vermiyor. Topu alıp potaya yönelince blok yiyecek kesin diye düşünüyorum. Bu halde cidden bu takımda zor tutunur, çok çalışması lazım çok..

hıc faul alamıyor cok blok yıyor hanı demek ıstemıyorum da allah boy vermıs de devamı yok. cok yumusak cok cıt kırıldım oynuyor.

Bu arkadaşın kaç yaşında olduğundan, gelişime açık olduğundan haberdarsınız değil mi?Uzunlar geç gelişir derler.Böyle hemen kestirip atmayın bence.Etrafta onlarca uzun yok.