#19 Furkan Aldemir

Furkan adına çok üzüldüm. Kendini göstermesi açısından çok güzel bir tecrübe olacaktı. Formdaydı da.

Sezon başında Furkan bu takımın en önemli parçalarından birisi olacak, sakatlandığı zaman yokluğu çok hissedilir deseler inanmazdım hayatta...

Geçen yık KSK'da oynarken de en formada olduğunda ayağından sakatlanmış ve uzun süre oynamamıştı. Umarım ciddi birşeyi yoktur. Resmi sitede herhangi bir haber yok. Sanki bir başka takım oyuncusu

Salonda isimleri iki kez kontrol ettim, Haluk geçen maç yokken bu maç kimin yerine kadroya girdi dedim. O da ne Furkan yok. İşin en acısı eve gel, resmi siteyi, forumu kurcala halen bir bilgi yok. İnşallah yazıldığı gibi kafatası çatlağı gibi ucu açık riskli bir şey değil iki günlük ateş vesaire çıkar.

Umarım ciddi bir durum değildir,özellikle Zaza'nın forma girdiği bu dönemde Furkan'da sahada olursa pota altında çok iyi işler yapabiliriz.

Geçmiş olsun diyorum Aslanımıza.

Galatasaray Medical Park Genel Menajeri Ali Türsan, Furkan'ın yarınki maçta oynatılmayıp dinlendirilceğini belirtirken ""Durumu çok önemli değil. Tedbir maçlı Asseco Prokom maçında oynatmadık. Trabzonspor maçında da dinlendiririz ve sonra forma giyebilir" dedi.

Furkan'ın alnında iki kırık!

rokom maçı öncesi antrenmanda Zaza Pachulia'nın dirseği kafasına çarpan Furkan Aldemir'de iki kırık belirlendi. Alnında oluşan iki kırık nedeniyle Prokom karşılaşmasını izlemeye dahi gelemeyen genç oyuncunun, bu haftaki Trabzonspor maçında oynaması da beklenmiyor.

Çarpışma sırasında baygınlık geçiren ve salondakileri korkutan Aldemir'in bir süre maske ile oynaması planlanıyor ancak antrenmana ne zaman çıkabileceğine doktorlar karar verecek.

bence furkanın en büyük artısı, eksilerinin farkında olması. 'ben oldum, ben yıldızım' saçmalıklarına hiç girmiyor.
özel hayatı bizi ilgilendirmez belki ama furkanın çok iyi bir terbiye aldığını düşünüyorum. en baba smaçlardan sonra bile başı önünde geri koşuyor hemen.
muhtemelen bizimle 3, belki 2 sene birlikte olacak. ancak hem o bizden, hem de biz ondan çok faydalanacağız.

Mücadeleden kaçmadığı için sakatlıklarda hep Furkan'ı buluyor,geçenlerdede bir eurolig maçında kaşına darbe almıştı kanama olmuştu diye hatırlıyorum.

Bu cocugu okutup üfletmeli, üzerinde nazar var besbelli.
Gecen sezonda Karsiyaka'da iken Ülker macinda agir bir sakatlik yasamisti.
Umarim tez zamanda sagligina tekrar kavusur. gecmis olsun.