#19 Furkan Aldemir

Topu aşağıda tutmaması gerektiğini anladıkça ve hücumda ''ya kaçırırsam'' korkusunu yendikçe çok iyi olacak. At kaçır yahu razıyım ben. Savunmada hayattan bezdirdiğin adamları hücumda da bezdirebilirsin. Cesaret sende olmalı Furkan. Potansiyelinin farkına var , sen bu potansiyele rağmen sadece savunmada olmamalısın.

sezon başında şut atarken daha rahattı.izlerken tribünde güvensiz attığını hissedebiliyosun.
yüzü dönük oyununu ve orta mesafe şutunu geliştirmesi lazım.bu fiziği ile nba de 5 numara oynaması
söz konusu değil.yine nba de 4 numara için ise şutunu 3 lük dahil çok geliştirmesi lazım.kocaman bir yüreği var
ve yaşı çok genç umarım uzun yıllar birlikte oluruz.

Bugün biraz olsun kıpırdadın Furkan. Tutku Andriç'ten sonra Gordon Furkan mı geliyor ne?

Furkan iyi oyunlarına o kadar çok alıştırdı ki bizi bu günkü performansı bile gözden kaçabiliyor.
Gerek Kambala'nın gerekse de Wright'ın arkasında çok iyi durdu bugün.
Özellikle savunmadaki büyüyen oyununu izlemek çok keyifli, yani Furkan'ın sadece vücudu değil oyunu da büyüyor.
Gelişimi bu şekilde devam ederse yakın zamanda çok başka bir oyuncu olacak. -Bitiriciliğini de arttıracağını umarak-
Umarım uzun yıllar bu forma altında izleyebiliriz Furkanı.

Ben de kesinlikle geliştiğini düşünüyorum. En basitinden fauller mesela. Bir oyuncunun ne kadar çalıştığını çok iyi gösteren bir şey fauller. pota altında da hücumda biraz ürkek hala ama kendine daha fazla güvenirse ve iyi çalışırsa orayı çok iyi domine eder.

Türk Telekom maçı:12 sayı 10 ribaund

Fenerbahçe Ülker maçı:18 sayı 12 ribaund

Son iki maçında double double.Böyle devam ASLAN!

Fener maçının yıldızlarından birisiydi. Kendini çok geliştirdi. Savunması iyi zaten hucumunu da geliştirirse çok iyi bir oyuncu kazanacağız. Burdan kendisini tebrik ediyorum. 18 sayı 12 ribaund'la tamamladı maçı.

Mükemmel bir performans sergiledi bu maçtada gerçekten çok gelişim gosterdi ksk dan geldiğinden beri..bugün hücumda savunmada her yerde varlığını gösterdi serbest atışlardanda %100 le oynadı ..umarım nazar değmez furkana ve bu oyununu devam ettirir..

biz potaaltını 20lik gençler ilkan ve furkana emanet ederken karşıyakalılar 30luk kağnı oğuz yine 30laraına merdiven dayamış kayacık ve yakında elinde bastonla maçlara çıkacak olan mirsad la oynuyor fena bi 5 yıllık süreç olacak pis ezeceğiz hemde çok pisss:)

Furkan bugün çok iyi oynadı hatta geldiği günden bu yana ne iyi oyununu oynadı. Tebrikler Furkan durmak yok çok çalışmaya devam. Play-off maçlarında daha da iyi oynamalısın. O kupa ellerine yakışacak inşallah

bravo furkan. seni böyle görükçe acaba orhun hoca ne düşünüyodur. ben nerde yanlış yaptım sorusunada cevap veriyordur heralde. umarım seneye de bizimlikalıp ilkan ile birlikte çok iyi ikili olucaksaınız...

Serbest atışları fena değil. Mac icinde sırtı dönük oynamayı ve orta mesafe şutlarını geliştirmesi gerek. Onun dısında savunma ve ribauntlarda çok iyi, umarım uzun yıllar takımımızda kalır.

NBA hayali falan kurmasına gerek yok. Şampiyonluklara ambargo koyacağız onunla. Kal ve efsane ol Furkan Aldemir.