#19 Furkan Aldemir

Furkan NBA'de skorer değil savunma yönü kuvvetli uzun arayan bir takımda çok etki yapar. Ki bana göre Oktay Mahmuti ile geçirseydi geçen iki sezonu hem o hem de Göksenin çok başka seviyelerin oyuncusu olurlardı.
Ergin Ataman başarı odaklı biri olduğundan aklındaki adamları oynatıyor ve ne verirlerse versinler bazı oyuncuları hep 2. plan da tutuyor.
Furkan kaçsın kurtulsun.

Savunma yapmasaydın,bu kadar ribauntçu olmasaydın,ha birde eski Beşiktaş'lı olsaydın sende en az 30 dakika süre alırdın furkan ama kriterlerin tutmuyor

ilk yarıda arroyo'nun attığı pasta arkası bomboşken potaya bile bakmaması ne kadar özgüven eksikliği yaşadığını gösteriyor Furkan'ın..sonuçta basketbol sadece savunmaya odaklanarak oynanmıyor,ksk'dan geldiğinden beri pivot hareketlerinde,şut'unda hiç gelişme göstermedi,artık tecrübesizde değil,bir an once hücum yönünü geliştirmesi gerekiyor,umarım beklentileri karşılar Furkan,yoksa sıradan pivotlardan farkı kalmayacak..

Furkan'ın pozisyonda dönüp smacı vurmak yerine pas vermeye çalışması !!! Ergin Ataman ile bir çok oyuncumuzun geriye gittiğini görüyorum

Furkan'ın pozisyonda dönüp smacı vurmak yerine pas vermeye çalışması !!! Ergin Ataman ile bir çok oyuncumuzun geriye gittiğini görüyorum

Bir çok? Kaç oyuncu Mahmuti döneminden kaldı ki? Furkan, Göksenin ve Ender. Ender aynı zaten, Göksenin'deki durum hoca ile ne kadar alakalı tartışılır. Furkan konusunda haklılık payı olsa da Ergin Ataman ile bir çok oyuncunun geriye gittiği düşüncesi hocaya biraz haksızlık olmuş sanki.

Bir çok? Kaç oyuncu Mahmuti döneminden kaldı ki? Furkan, Göksenin ve Ender. Ender aynı zaten, Göksenin'deki durum hoca ile ne kadar alakalı tartışılır. Furkan konusunda haklılık payı olsa da Ergin Ataman ile bir çok oyuncunun geriye gittiği düşüncesi hocaya biraz haksızlık olmuş sanki.

Furkan ve Göksenin zaten bu örnekler için yeterli. Bu benim görüşüm.

Furkan ve Göksenin zaten bu örnekler için yeterli. Bu benim görüşüm.

Göksenin evladım sen şut çalışma. Furkan oğlum zaten orta mesafen yok, sırtı dönük oyunu da boşver. Önünde 1,75'lik Nate Robinson dahi olsa o smaca kalkmasan daha iyi edersin. Hücumunu belli bir seviyeye çeksen de ben sana süre vermicem şeklinde mi oluyor bu geriye gitme olayları bilmiyorum ki?

O zaman Kleiza da Efsane ! Koç Obradovic'le mi geriye gitmiş oluyor.

Bir ileri seviyesi "Zaten yabancı sayısı 2+1'e düşse bizden ne yerli K.Love, Spanoulis'ler çıkacak" kafasıdır. Forumda bu yok sanırım çok şükür. :)

Eğer bir oyuncu gelişim göstermeye başlamışken yeni gelen koçla ileri bir adım bile atamamş hatta geri gitmişse burada o koçu'da sorgulayacaksın ki elbette sadece koçun suçu yok Furkan'da uğraşmalı Göksenin'de lakin belli ki dağları delsek bu adama yaranamayız modundalar.
Furkan girsin oyuna 5 dakikada 10 sayı 10 ribaund yapsın biliyor ki ilk kenara çekilecek oyuncu kendisi. Göksenin rakibinin o ana kadar 10-15 sayı atmış adamını kilitlesin biliyor ki ilk kenara çekilecek oyuncu.

Forma adaleti önemlidir.

Furkan Aldemir, Partizan, Cibona gibi oyuncu parlatmayı bilen, gelişimini destekleyen bir kulüpte oynasaydı eminim şuan Avrupa'nın geleceği en parlak uzunlarından biri olarak lanse ediliyor olurdu. Euroleague'de de çok daha iyi istatistiklerle oynayabilir, verimlilik sıralamasında en tepelerde yer alabilirdi. Ergin Ataman'ı her zaman savunurum, Galatasaray'ın başında da uzun yıllar kalmasını istiyorum ama, kendisi Furkan'ın gelişimine bir katkı sağlayamadı henüz. Galatasaray kadrosundaki en değerli yerli oyuncu Furkan, ama, süre alamıyor, Kendisine biraz daha güvenilip, sorumluluk verilse, set içinde daha fazla kullanılsa çok daha faydalı olacaktır.

geçtiğimiz sene ergin atamanın bir röportajında furkandan mehmet okur gibi hem içeriden hemde dışarıdan oynayabilen bir oyuncu yaratmak istiyoruz demişti hatta geçen sene furkanı bir kaç kez şut atarkende görmüştük ama bu sene gerçekten potaya gitmekten bile çekiniyo kendine güvenini yitirmiş bir görüntüsü var.

Kendine güvenini kaybetmiş olması bir yana yani katılıyorum o görüşe fakat pivot dediğin kendi kendine topu alıp drive edip bitiremez, çok uzun zamandır Bonsunun smaçları haricinde içeriden uzun oyunculara pozisyon hazırlamıyoruz, sistem tamamen dış atıcıların ve penetre üzerine kurulu, hücum konusunda Furkana suç bulmuyorum bu nedenle ki bence Furkan ortalama 25 dakika düzenli süre alsa ve az biraz pozisyon hazırlansa double double istatistik yakalamış olurdu şu an hem Euroleague hem de ligde. Öte yandan hoca ne yapsın diyen arkadaşlara anlam veremiyorum açıkçası. Yahu Furkan gibi genç, güçlü ve yerli bir pivotun varken elinde ona ortalama 15 dakika vermek bu sürenin de yarısının parça parça olması nedir? Adam giriyor, maça ısınamadan geri çıkıyor, uzun süre kenarda kalıyor, giriyor iki dakika oynayıp çıkıyor, istikrar nasıl mümkün olabilir böyle bir sistemde?

Bayram kardeşim kusura bakmazsan eğer ; Ergin Hoca'nın yaşımız kadar basketbolu yaşamışlığı var. Bizim gördüğümüz Erceg savunma eksilerini, diğer artıları onun göremiyor olması ne kadar akla yatkın ?

Portekiz'de 1 Mourinho Amerika'da 1 tane Popovich var ama Türkiye'de milyonlarca... :)
O zaman biz burada hiç yorum yapmayalım nede olsa antrenör var takımda.Bu nasıl mantık,eleştri yapmak için illa benim obradovic,messina mı olmam gerek binlerce teknik mesaj var bu sitede onları yazanlar nba koçları herhalde

O zaman düz mantık dünyanın en yaşlı koçu ile anlaşalım sezon sonu, kendisinin Ergin Ataman'ın yaşı kadar basketbol yaşamışlığı var.

Popovich'se anlaşalım. Teknik analiz tabi ki herkes yapabilir. Ben Kuban maçından sonra kendi çapımda Erceg,Bonsu ülkeye dönmesin demiştim. Ama sürekli Hoca görmüyor musun Erceg savunma yapamıyor, Hoca gözün mü bozuk Erceg savunmada sünüyor... Görüyordur onu diyorum.

Erceg gidiyor mu ne yapıyor artık kurtulalım. Forumda kangren oldu. Erceg içeren mesajları yoksayabilsek keşke.